Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, robert55555 napisał:

Człowieku weź się ogranij. Zacznij żyć jak na człowieka przystało. Nawet zwierzęta tak się nie zachowują. Jak by twoi rodzice poczytali co tu wypisujesz to by wpadli w chorobę.

ale o co chodzi. Normalne rzeczy pisze

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Człowiek młody był to trzeba było się wyszumieć😁 Teraz w klubach gdzie nie zajrzysz to muza disco polo i do tego prochy bo młodzież nie umie się bez tego bawić 

-4 i wieje dość silny wiatr

Właśnie dlatego clubu w wildze nie trawie

Opublikowano

kurna, ale wygwizdów. 🥶

Rysiek nawet do bramy nie idź dzisiaj. ziąb jak nie wiem.

2 minuty temu, Cebulj napisał:

o trzepaniu, to normalne?

udajesz studenta, a widać że 13 latek tu pisze.

Opublikowano (edytowane)

@pafnucy 

13latek ma lepszy rozum od niego.

9 minut temu, Cebulj napisał:

Prostytutka tez może powiedzieć czy napisać że jest dziewicą. 

Edytowane przez robert55555
Opublikowano

Ja ze dwa czy trzy razy byłem na zabawie i jakoś nie mam najlepszych wspomnień miałem ze 13 czy 15 lat i jakieś starsze typy ode mnie chcieli mnie chyba lać bo butelki mi tylko przed oczami latały. Raz chciałem do klubu iść w Wawie to mnie bramkarze pogonili ze pijany. No także to cała moja dancingowa kariera😆

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Robią se nawet kobity takie zabiegi😃

jakie?

Opublikowano

Oszukują chłopów że były nie tykane wcześniej 

Opublikowano

Zimno, zimny wiatr z południowego zachodu, zachmurzone i teraz -1 na termometrze, o 4 było -5. 

Opublikowano
16 minut temu, pafnucy napisał:

kurna, ale wygwizdów. 🥶

Rysiek nawet do bramy nie idź dzisiaj. ziąb jak nie wiem.

Pafnucy leć się przeleć po podworku i zrob jakieś ciekawe zdjecie na niedziele żeby było co komentować 😂😂 a jak ziąb to przeszukaj telefon 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

bardziej chyba denerwuje, powiedziałem ze za 17 lat wynocha tylko młody niech skonczy 18 :D 

Jeszcze z trójkę zmajstrujesz i z tych 17 lat zrobi się 30😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Cebulj napisał:

A do jakich szkół dziewczyny chodziły. Wiesz kim są teraz

Chłopie te dziewczyny mieszkały 70km ode mnie, widziałem je raz w rzyciu no jedna może dwa razy. O szkole z nimi nie rozmawiałem a tym bardziej co chcą robić w życiu. 🤭

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Jeszcze z trójkę zmajstrujesz i z tych 17 lat zrobi się 30😂

obawiany sie tego 😅

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Trzeba wstawac do rogaczy... potem wyjazd po sieczkarnie.

moje juz przezuwają :D 

tylko trzeba isc scielic bo leje mokro

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Chłopie te dziewczyny mieszkały 70km ode mnie, widziałem je raz w rzyciu no jedna może dwa razy. O szkole z nimi nie rozmawiałem a tym bardziej co chcą robić w życiu. 🤭

to o czym rozmawiałęs

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

obawiany sie tego 😅

moje juz przezuwają :D 

tylko trzeba isc scielic bo leje mokro

Jest na to sposób. Zamknąć warsztat😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v