Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a gdzie tam. ma takie że wstyd już jeździć, ale innego nie chce,

Opublikowano

E tam wstyd. Ludzie gorszymi jeżdżą. Ja to nie wiem czemu ludzie tak wszystko materializują. Niektórzy suchy chleb z masłem jedzą a sobie kupi uzywanego zloma na kredyt jak się co ro***erdoli to naprawić nie ma za co i stoi pod płotem, ale on auto za 50 tyś ma...  wtedy jest wstyd a tak to żaden wstyd ;) mam takich znajomych co bogactwo po wozie oceniają, no ale z tego co zaobserwowałem to oprócz wozu NIC nie mają, i pusto w mózgu w dodatku 🤔

4 minuty temu, pafnucy napisał:

a gdzie tam. ma takie że wstyd już jeździć, ale innego nie chce,

Opublikowano

pilota ma? bo to najważniejsze.:D

nie planowane. raczej nie pohandlujemy.

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

E tam wstyd. Ludzie gorszymi jeżdżą. Ja to nie wiem czemu ludzie tak wszystko materializują. Niektórzy suchy chleb z masłem jedzą a sobie kupi uzywanego zloma na kredyt jak się co ro***erdoli to naprawić nie ma za co i stoi pod płotem, ale on auto za 50 tyś ma...  wtedy jest wstyd a tak to żaden wstyd ;) mam takich znajomych co bogactwo po wozie oceniają, no ale z tego co zaobserwowałem to oprócz wozu NIC nie mają, i pusto w mózgu w dodatku 🤔

Powiedział ten co lexem jezdzi😋

Oczywiście żartuje, u nas tez takie sa, wrocili z robót z Niemiec, czarne xc90 kupione, a chałupka drewniana i papą na około obita

1 minutę temu, pafnucy napisał:

pilota ma? bo to najważniejsze.:D

Ma

Ogólnie dosyć bogate wyposażenie jak na 18-latka, jakaś specjalna wersja na koniec produkcji wypuszczona, tyle że akurat mi wyleciało z głowy jak się nazywa. Ale jutro zobaczę, na progach są listwy z napisem.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Powiedział ten co lexem jezdzi😋

Oczywiście żartuje, u nas tez takie sa, wrocili z robót z Niemiec, czarne xc90 kupione, a chałupka drewniana i papą na około obita

Ukraść nikomu nie ukradłem. Zarobiłem sam, ciężka praca, cwaniactwem i łudem szczęścia 🤔 

Lex jak lex jak każde auto tylko mało spotykane i fajnie wyposażone ;)

Opublikowano

A ja narazie będę się męczył paskiem ale następne to chyba toyota będzie chociaż ja lubię kombi bo przydatne to ciężko coś będzie wybrać ewentualnie zmiana busa na kontener ale żal będzie się rozstać z movanem i prostym silnikiem 2.8😩

• Like 1
Opublikowano

Avensis w kombi ładne wózki. Japoniec to japoniec 

Opublikowano

O to to Przemysławie. Ja mu ze łba ty mu z kopytka i zara go usadowim na d*pie. Albo lepiej jajca mu z procyka odstrzelim 

Opublikowano

To na łodwrót.  Ja mu z kopytka Ty mu ze łba 

Opublikowano
6 minut temu, danielursus3p napisał:

Jeździłem awensis że zwykłą skrzynia i automatem.Corolka w kombi też nie głupia jest.

Szwagier w zeszłym roku kupił ravke  to mój synuś mówi że on też by takie chciał

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, danielursus3p napisał:

Mnie podoba się avensis werso 7 osób, pewnie moje kolejne auto albo mazda 5, i jeszcze s-max mi się podoba.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
19 minut temu, danielursus3p napisał:

Lex jak lex jak każde auto tylko mało spotykane i fajnie wyposażone ;)

Trochę hybryd RX już jeździ. Osobówki jakoś mniej popularne. Może dlatego że moje oko ciągle za suvem podąża

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Jeździłem awensis że zwykłą skrzynia i automatem.Corolka w kombi też nie głupia jest.

Szwagier w zeszłym roku kupił ravke  to mój synuś mówi że on też by takie chciał

Wujo na ravkach jeździ już z 15 lat. Teraz ma tą najnowszą zaebista furka. Jak brać to w automacie moim zdaniem. 

3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Mnie podoba się avensis werso 7 osób, pewnie moje kolejne auto albo mazda 5, i jeszcze s-max mi się podoba.

S max takie o ma opinie. Ale ładniejszy jak werso. Badz co badz Japończyk ma taki swój styl, który mnie coraz bardziej porywa. 

1 minutę temu, Agrest napisał:

Trochę hybryd RX już jeździ. Osobówki jakoś mniej popularne. Może dlatego że moje oko ciągle za suvem podąża

Ja mam is-a i co się zorientowałem II generacji jest tylko 3 w powiecie, mój był drugi. Tych starszych jest trochu GSów 5 na cały powiat od najnowszego do najstarszego. Ale w sumie masz rację RX jest dość sporo jak na lexa

Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Tescio ma corolle Verso z 03r z D4D 90 koni to zapitala jak wściekła.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v