Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Cebulj napisał:

A o takiej co myślicie pani?

romi.jpg

comment_1614288274yMz5JrVdmzGzatrm1cVGef,w400.jpg

Oj salibuga... Na wykopie cie zbanowali i jeszcze ci się to trollowanie nie znudziło.😁

Edytowane przez tomek222
Opublikowano

@Cebulj

W mieście otwarli dom publiczny. Jasio przychodzi do taty i pyta się go:
-Tato, a co robią w tym domu publicznym?
Tato speszony próbuje wymigać się od odpowiedzi mówiąc:
-To taki dom gdzie robią dobrze za pieniądze.
Jasiu zapamiętał, a za dwa dni dostał od mamy pieniądze. I tak sobie myśli "Hm... Pójdę do tego domu, i zobaczę jak tam dobrze robią"
Poszedł, zadzwonił, otwarła mu panna lekkich obyczajów i pyta się:
-Czego szukasz chłopczyku?
-Tatuś mi powiedział ze tu robią dobrze za pieniądze i ja też bym chciał
Kobieta zaprowadziła go do kuchni, posmarowała 3 kromki nutellą, Jasiu zjadł, podziękował i wróciła do domu. W domu rodzice się go pytają
-Jasiu, gdzie byleś?
-W tym domu publicznym
-Co???? Co ty tam robiłeś????
-Tatuś przecież powiedział mi ze tam robią dobrze za pieniądze to poszedłem. Dwie zmogłem, ale trzecia to już tylko wylizałem.

Opublikowano

@Cebulj

Każdej powiesz w ten sposób: Dzwonili do mnie z nieba, że uciekł im jeden aniołek, ale nie martw się - nie powiem im gdzie jesteś.

Opublikowano
20 minut temu, Uziu92 napisał:

cebulij a to nie Ty pisałeś w którymś temacie że wolisz sam marszczyć Freda jak z kobietą to robić ? 😂

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

Opublikowano
Cebulj napisał:

6 minut temu, DANDYS napisał:

jak poszukasz to i znajdziesz z fiutem 🤣🤣

Niby jakim cudem skoro pisałeś ze tam kobiety sa

no są są , i nie wrzucaj zdjęc takich, bo jest wśród nas chyba nimfoman 😁

i już widzę te ostrzeżenia za cytowanie 🙄

Opublikowano
Cebulj napisał:

20 minut temu, Uziu92 napisał:

cebulij a to nie Ty pisałeś w którymś temacie że wolisz sam marszczyć Freda jak z kobietą to robić ? 😂

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

spoko, ale obnosić się z tym na forum rolniczym publicznie to tak średnio 😃

Opublikowano
13 minut temu, kris91 napisał:

A jaką chłopcze szukasz, w sensie jaki kolor włosów miałaby mieć i wzrostu np?

Może zdjęcia na to nie wskazują, ale dziewicy po politechnice😂

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, kris91 napisał:

A jaką chłopcze szukasz, w sensie jaki kolor włosów miałaby mieć i wzrostu np?

Kolor włosów może być ruda. A tak naprawdę obojętnie BMI do 25. Wzrost ja mam 172  to na może być do 174 jeśli woli niższych. I całkiem ładna żeby była.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v