Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał:

Tato, pyta synek ojca pirata, jak straciłeś nogę ?

W wielkiej bitwie przewrocił się maszt i mi przygniotło nogę, musieli amputować

A rękę ?

Dłoń mi urwała kula armatnia, załozyli mi hak

A oko ?

Gołąb mi nasrał

Od tego ci oko wypaliło ?

Nie, to  był pierwszy dzień, jak mi założyli hak

O Kurła dawno się tak nie uśmiałem brawo ty 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

2 minuty temu, Łolek napisał:

Kupiłem kiedyś ziemię od sierżanta zaprosili nas na kolację ja wziolem 0,7 on postawił drugą wypiliśmy to przyniusl trzecią myślę wykończę dziada bo starszy 20 lat ode mnie wypiliśmy wszystko mnie żona znalazła rano w łazience na dywaniku koło wanny a on za dwa dni wylądował u kardiologa 

Słuchałeś szumu Morza? 

Słuchał jak woda w podłogówce płynie 👀

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

Słuchał jak woda w podłogówce płynie 👀

Kurła i zaś tłumacz... Jak przyłożysz taka muszle ze ślimaka do ucha to niby słychać szum morza. A może chłop przygłuchy już i chciał głośniej słyszeć to do klozetowej przyłożył i słuchał 🙊

Opublikowano

Trzeba by coś o spaniu pomyśleć chyba. Mgła na zewnątrz jak pieron. Jutro by może poorał ten wielki kawałek ogródka i fajrant, właściciela przyczepy trzeba będzie pomęczyć żeby dał i C-360 do tego... Wymłóci, wysuszyć, zrzucić, kolby pozbierać i niech JD z obrotówką zaorze a ja łopatą poprawię...

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Kurła i zaś tłumacz... Jak przyłożysz taka muszle ze ślimaka do ucha to niby słychać szum morza. A może chłop przygłuchy już i chciał głośniej słyszeć to do klozetowej przyłożył i słuchał 🙊

Pewno ryczalem w kibel 

Ale weź się połóż na dywaniku 80 /50🤦‍♂️

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A zegniesz się tak🤔

O panie, teraz to nie bo nie chlam

2 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

30 jakby miał to by było idealnie

Próbę olejowa mu zrób to będziesz wiedział co puszcza 

Opublikowano
50 minut temu, HF86 napisał:

to ja 0.7 na dwóch nawet wypije .pod warunkiem że ktoś trzeci pomoże. I nie czysta🤮

To ja 0,7 pije z cztery lata i chyba jeszcze nie dopiłem 🤔B|😛

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

To ja 0,7 pije z cztery lata i chyba jeszcze nie dopiłem 🤔B|😛

Cały czas pod rurką destylacyjną stawiasz?🤔

Coś a la stoliczku nakryj się😂

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Bambry na tvp1 beczą ze dzierżawy państwo chce odebrać. Tzn jakąś tam część 

Nie oglądam, ale takie prawo wcześniej ustalili. Bodaj 30% areału oddać do agencji. Jak nie to po latach traci wszystko

Opublikowano

pewnie liczyli że władza się zmieni a tu social zagłosował i ni chu chu 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Nie oglądam, ale takie prawo wcześniej ustalili. Bodaj 30% areału oddać do agencji. Jak nie to po latach traci wszystko

Tak się kończy budowanie "swojego imperium" na dzierżawach. Te kowey podobno trzymają ta ziemię na stanie nic nie siejąc a biorą dopłaty do tego 

Ale chyba jakaś swoja podjebe z sekielskich nagrali, bo u sekielskiego ardan się nie wypowiadał 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Tak się kończy budowanie "swojego imperium" na dzierżawach. Te kowey podobno trzymają ta ziemię na stanie nic nie siejąc a biorą dopłaty do tego 

To jest prawda.

Ta kontrola co była u  mnie z agencji  to u każdego tylko byli na polach i robili fotki.

Znajomy z nimi rozmawiał to powiedzieli że dużo ludzi deklaruje dana uprawę a nie robi nic na tym polu a biorą doplaty.Cala polska ma być sprawdzona w ten sposób

Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Bambry na tvp1 beczą ze dzierżawy państwo chce odebrać. Tzn jakąś tam część 

Podobno tv nie oglądasz 🙉

Opublikowano

Kredyty kredytami ale tam oni na pewno na vacie byli teraz się wymiksować to będą jaja 

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Podobno tv nie oglądasz 🙉

Szedłem się odlać i ta morda ardanowskiego się pokazała, merylin te kłamstwa ogląda 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v