Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
24 minuty temu, HF86 napisał:

nie wiem czemu i nie wiem poco to ogłaszają i strugac debili im się zachciało. tych ludzi dziesiątki tysięcy przed tą aferą przeszło. tylko wcześniej od razu na granicy zgarnął ich kurier i wiózł w miejsce docelowe. A teraz szum na cały świat i płoty za pierdyljardy bez przetargu. Litwa bodajże ma zrobić sporo dłuższy i o miliard taniej. 

ich już nic nie powstrzyma. to nawet w pewnym sensie ich ziemia obiecana "gdzie pies niewierny będzie na nich pracował " do dobrego nie idzie 😪

Mimo wszystko trzeba próbować to powstrzymać ,  

Opublikowano

Jak wcześniej nie robiłeś na tym to daj sobie spokój. Znajomy wziął w kredo 3 zestawy firanki, pod jakże ceniona spedycją huzar zaczął jeździć. W pół roku ciężarówki pożarły gospodarkę. 120krow, od cholery ziemi, nowe maszyny. Nie masz jako takich kontaktów to z każdej strony będą patrzyli jak Cie wyruchac 

• Like 1
Opublikowano

Gregor. zazwyczaj tak jest jak debile biorą się za biznes. Ale to w każdej branży tak jest. 

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Mimo wszystko trzeba próbować to powstrzymać ,  

to nie my mamy to powstrzymywać tylko cała ue. tak to kraje unii myślą że jak rządzi nami garstka debili to i naród taki sam.pchają się przed szereg za nie swoje pieniądze i strugac bohaterów próbują. smerfy wazniaki same 😡

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

Gregor. zazwyczaj tak jest jak debile biorą się za biznes. Ale to w każdej branży tak jest. 

Wujo jego ma ciężarówki, teraz to w sumie miał. Ale dodatkowo autami strażackimi handlował, betoniarnie miał, warsztat, wulkanizacje. Mówił do niego że teraz transport to nie to co kiedyś, ten skwitował krótko "wuja tobie idzie to i mi pójdzie, chciwy jesteś i tak gadasz". No i wylądował. Zdążył jeszcze na wyłudzać dofinansowań na te zmniejszenie produkcji mleka, potem na materiał hodowlany mięśniaków, potem sprzedał co się dało i spierdolił z kraju. Sprawę dokończył komornik 

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Już rano w tv to pokazywali . Ty jesteś bardziej na wschodzie to pierwszy stawiaj opór :ph34r:

Nie oglądam tv to nie wiem. Coś by się znalazło na takich gości. Ty będziesz biernie czekał na poderżnięcie gardla? 

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

to nie my mamy to powstrzymywać tylko cała ue. tak to kraje unii myślą że jak rządzi nami garstka debili to i naród taki sam.pchają się przed szereg za nie swoje pieniądze i strugac bohaterów próbują. smerfy wazniaki same 😡

Wiemy przez co to? Wiemy. 

Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

Unia to ma w d*pie 

Opublikowano

Giza prawdę powiedział . przy urnie powinien być test na inteligencję, bo ludzie z podejściem że narciarz im osobiście dał 13nastke czy rząd, a raczej partja daje 500.to z Tak głęboką wiedzą nie powinni głosować. 😖

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie oglądam tv to nie wiem. Coś by się znalazło na takich gości. Ty będziesz biernie czekał na poderżnięcie gardla? 

Nie będe czekał , ale na razie wojsko powinno poradzić 

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Unia to ma w d*pie 

to my tym bardziej powinniśmy. stawiasz tabor pksa i sprzedajesz bilety do unii jak mają nas głęboko. tylko za dobrą kasę, żeby durniom nie przyszło do głowy wolontariatu robić. 

banan Ty tak serio z tą gąska 🥺

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Nie będe czekał , ale na razie wojsko powinno poradzić 

Gdzie u nas te wojsko? Słyszałeś jak ich gałęzią poparzyli? Wózek inwalidzki się może któremu zablokował, albo nogą od balkonika w błoto utknęła. Tyle lat pieniądze rozpierprzali a Ty armie jakąś widzisz? 😂 Sprzęt co to dawno już powinien być w hucie przetopiony i mają opór stawiać 😂

3 minuty temu, Bananek napisał:

Na Marcina najlepsza gęsina. 😉 

IMG_20211108_094420.jpg

Gęś duszona w płocie? 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

to my tym bardziej powinniśmy. stawiasz tabor pksa i sprzedajesz bilety do unii jak mają nas głęboko. tylko za dobrą kasę, żeby durniom nie przyszło do głowy wolontariatu robić. 

banan Ty tak serio z tą gąska 🥺

Pieniądze brać? Przecież nas stać! 😂

Opublikowano

antonowek jeszcze mam.trochę eko jeszcze zostało. ładnych parę ton w tym sezonie cielaki zjadly.taki to byznes. 

2 minuty temu, Bananek napisał:

@HF86 nie płacz. Lepiej żebym ja jej skosztował niż wędzeni. 😉 Zapraszam cie na gąskę, albo kaczkę, tylko jabłek przywieź. 

Opublikowano
38 minut temu, Uziu92 napisał:

patelnia, ja się z tym liczę że starsze auto może się sypać, tylko kwestia tego jak często , czy da trochę zarobić .

To już lepiej beczką zboża podlewaj na zarobek.

Sprzęt masz i nie trza inwestować.

38 minut temu, Uziu92 napisał:

patelnia, ja się z tym liczę że starsze auto może się sypać, tylko kwestia tego jak często , czy da trochę zarobić .

To już lepiej beczką zboża podlewaj na zarobek.

Sprzęt masz i nie trza inwestować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v