Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Żeraniu znam handlowców , cwane bestie

1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

To chiba dilerowi Lexusa😁

🤣 

Opublikowano

kuźwa bym Cię tyłem posadził... ale byś sie ualystycznił.. :D

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Po za tym nie mam totalnie drygu do motocykla.

Ja tak samo a i chęci nie mam. Rower jeśli już albo auto/traktor.

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Myślałem o tym, ale też jak by przewiercił dziurkę na środku i od wewnątrz dał płaskownik i przestrzelił śrubą

U mnie siedzi na sam klej 😛 kupuj beczkę ode mnie 😛😛

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Możemy się wymienić 😂

E tam. W tej transakcji, między Bogiem a prawdą - gratis to uczciwa cena 🤣

Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

Powiedz Enrico z Ferrari te hasło. 

Daniel z af. Kupisz w promocji. Nie dziękuj 😎

O kurna!!! I dopiero tera godosz?

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Możemy się wymienić 😂

Klejem?

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

O kurna!!! I dopiero tera godosz?

Nie pytałeś 🤭 

Sławek z LLU chciał tylko przyczepę jęczmienia, u Sławka z agrestowa już kontakty w ferrari. Się cenisz @Agrest 😬

Opublikowano
bratrolnika napisał:

To wstań wcześniej i tam naszykuj, żebyśmy o suchym pysku na ciebie nie musieli czekać😉😉

taaa, o suchym pysku. W menu kiszonka z kukurydzy, z trawy, śruta z jęczmienia, owsa, żyta. woda na popitkę.

Opublikowano
1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Listu nie piszę. W luźnej gadce na ty piszemy z małej. Z wielkiej litery stosuje się w oficjalnych pismach  :)

Ja w ostatnim tygodniu kwietnia bo wjechać wcześniej się nie dało.

po 15stym mają siałem 

Opublikowano

Jednak prawdę u nas mówią, że od ludzi z za  rzeki poznaniaki się  uczyli 😂

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

Rolnik boisz się 🤔

A jak piorun j*bnie i prąd wyłączą to przy lampce prysznic brać i w zimnej wodzie?

Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

Nie pytałeś 🤭 

Sławek z LLU chciał tylko przyczepę jęczmienia, u Sławka z agrestowa już kontakty w ferrari. Się cenisz @Agrest 😬

Cza mieć z czego schodzić w negocjacjach🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Cza mieć z czego schodzić w negocjacjach🤣

Jak tak dalej pójdzie to u Sławka z LLU starguje do pary dobrych gumofilców z rynku 🤣

Opublikowano

@Agrest Ty miałeś pszenicę Bosporus? Udała się? Pytam bo Metronom jeszcze nie skoszony ale jakby nie wypalił to może na zastępstwo by co innego kupił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v