Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

no i Łomża pekła ....

A mówiłem żeby tego nie oglądać i się nie stresować. 🤨

1 minutę temu, Piotrek1975 napisał:

No o Morata sprawę załatwił. łeee😠

A czgoś ty się spodziewał. 😤

Opublikowano

Murłata górą, jeszcze krokiew, jętka, łata, facyjat i wiatrówka no i dach kompletny🤣

Opublikowano
4 godziny temu, 6465 napisał:

Pany mam zarobek żukiem a on dziad odpalić nie chce. Jak przekręce stacyjkę to coś trajkocze w przekaźnikach i nie chce zakręcić rozrusznikiem🤔

Młotkiem dziada w rozrusznik 

3 godziny temu, Piotrek1975 napisał:

Nie doszło zaproszenie? Pewnie po niedzieli dojdzie a jak nie to zapraszam😁

Tera to nie jadę, po drugim litrze powiesz o Patrzta ten uj co się wprosił 

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

mnie się nie ma co bać ale moja żona z łobuzem..... 🤪

Sławek ja twojej żony bajerowac nie chce 😁

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

nogów nima 🤔😁

No on to taki metr 50 w kapeluszu i wypić lubi to szybko weźmie a jutro i tak będzie  mówił że go nie trzepnęła wóda. Rzadko kiedy chodzi z osobą towarzyszącą bo dziewczyny sie jeszcze nie dorobił a teraz poszedł że wspólną znajomą i będzie wstyd dla niego jak się uchleje. Na moim weselu był z jakas dziewczyna to się schlal a ta zadzwoniła po kierowcę i pojechała do domu 😀

5 minut temu, Agrest napisał:

Murłata górą, jeszcze krokiew, jętka, łata, facyjat i wiatrówka no i dach kompletny🤣

No właśnie facyjat a nie szczyt 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Znasz to: Gość w dom to Bóg w dom a teraz polej następnego.😁

Opublikowano
gregor1284 napisał:

4 godziny temu, 6465 napisał:

Pany mam zarobek żukiem a on dziad odpalić nie chce. Jak przekręce stacyjkę to coś trajkocze w przekaźnikach i nie chce zakręcić rozrusznikiem🤔

Młotkiem dziada w rozrusznik 

3 godziny temu, Piotrek1975 napisał:

Nie doszło zaproszenie? Pewnie po niedzieli dojdzie a jak nie to zapraszam😁

Zaproszenie było. Od ujów nikogo nie wyzywam.

Opublikowano

Nie mi ktoś wytłumaczy dlaczego ten patałach, torebkowy teletubiś krychowiak został wysłany do Hiszpanii?

Nagroda za czerwoną kartkę?

Przecież to ukazuje cały debilizm naszego PZPN. 

Zamiast postawić na młodych ambitnych  nieskażonych sławą to powołuje się takowych i  w nagrodę wysyła się takiego kulfona na pomeczowe pochlajparty do Sevilli 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano
PRIMO napisał:

Znasz to: Gość w dom to Bóg w dom a teraz polej następnego.😁

Gość w dom cukier do szafy w kabarecie mówią 😁 a mam taką sąsiadkę co kiedyś lepiej nie stawiać przed nią półmiska ciasta bo opier.. do okruszka 🤪😁

Piotrek1975 napisał:

Od ujów nikogo nie wyzywam.

chyba że za służy 😁😁😁

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Nie mi ktoś wytłumaczy dlaczego ten patałach, torebkowy teletubiś krychowiak został wysłany do Hiszpanii?

Zamiast postawić na młodych ambitnych  nieskażonych sławą to powołuje się takowych i  w nagrodę wysyła się takiego kulfona na pomeczowe pochlajparty do Sevilli 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Krzyczeć jak za lato krzyczeli 

Prawda to że zbych dostanie się do eufa

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Gość w dom cukier do szafy w kabarecie mówią 😁 a mam taką sąsiadkę co kiedyś lepiej nie stawiać przed nią półmiska ciasta bo opier.. do okruszka 🤪😁

Stawiaj cała miska, będzie miała nauczkę 😂

2 minuty temu, PRIMO napisał:

No to drugiego koziołka🐐 już za rogi trzymam. 😁

20210619_214139.jpg

Się zagnasz w kozi róg 

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

No to drugiego koziołka🐐 już za rogi trzymam. 😁

20210619_214139.jpg

Z jednego krowiego leżaka afera na Europę,  a ten leżaka kozła promuje i co najwyżej czkawką się odbije.

Ot sprawiedliwość.

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Daj spokój, dla mnie to wgl jest porażka, ten super strzelec z bundeswery sam na sam z bramkarzem nie trafil. To moim zdaniem swiadczy o tym ze nie on jest taki cudowny tylko Ci którzy mu te akcje budują. 

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

Się zagnasz w kozi róg 

I będzie Beeeee. 🤣

Przed chwilą, slawek74 napisał:

oby on nie leżakował 😀

Nima taki opcji. 😤

Rano do rogacizny trzeba wstać. 

Opublikowano

Taką wakacyjną oazę odebrał dziś klijent. Na upały jak znalazł 😉

20210619_180028.jpg

20210619_174735.jpg

20210619_174651.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v