Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

hf, teraz będzie Cię łatwiej rozpoznać jak na rynek do suchowoli przyjedziesz. pewnie jutro.

portret pamięciowy pierwsza klasa

Nie może za 3 tygodnie jak fuszerki skończę i klientów pogole to wpadnę na rozkusz i okupke 

Opublikowano

temu to się chyba nudzi że takie filmiki skręca

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

a po co do trzydziestki? odpuść już ten traktor dobrze radzę

Bo stoi na podwórku to trzeba wykorzystać, a ojczulek chce jeszcze pomagać to będzie jeździł, teraz też zgrabia małym bo tak mu wygodnie

Opublikowano

U mnie tak samo, to będzie ostatni ciągnik jaki sprzedam z gospodarstwa

Opublikowano

nie każe sprzedawać tylko kupić jak najwydajniejszą maszynę czym szersza tym lepsza są takie ciągane jak podnośnik słaby

6465 napisał:

U mnie c330m jest nie zastąpiony. 

moje też nie zastąpiona codziwnnie obornik wypycha musiałbym miniładowarkę kupic gdyby nie ona

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Nastolatka sama kawałek od domu , poza kontrolą rodziców , wolna chata ,imprezy , szybko możesz zostać dziadkiem Sławkiem9_9

Może nie

3 godziny temu, jarecki napisał:

bez przesady , jak wdała  się w matke to Agrest jej zaufa , albo i nie ;)

Spokojnie zaufać jej mogę.

Tylko jednego się boję, że jakiś sk***iel coś dosypie do napoju.

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Z Ciechanowa przysłali, jakaś firma, dokładniej mogę sprawdzić jak chcesz 

Muszą ludzie w szoku być, Sławek co każdy kawałek kupował teraz sam sprzedaje;)

I popieram kolegę @Ursus932, twoja córka chyba za mloda na samodzielne mieszkanie

Trzy lata ogłoszone, ale w tamtych stronach brak kupca. Wiosną ktoś był mocno zainteresowany. Się zobaczy jak to wyjdzie.

1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Coś mówiłeś że na medyka chce się uczyć tak? Czy coś popierdaczyłem

Popierdaczyłeś🤣 To nie byłem ja. Akademię medyczną to siostra skończyła.

Opublikowano
24 minuty temu, slawek74 napisał:

nie każe sprzedawać tylko kupić jak najwydajniejszą maszynę czym szersza tym lepsza są takie ciągane jak podnośnik słaby

moje też nie zastąpiona codziwnnie obornik wypycha musiałbym miniładowarkę kupic gdyby nie ona

Które to te ciągane ,? bo nie jestem w temacie .

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Może nie

Trzy lata ogłoszone, ale w tamtych stronach brak kupca. Wiosną ktoś był mocno zainteresowany. Się zobaczy jak to wyjdzie.

Oby nie , i nie chodzi że będzie ganiać za facetami czy coś w tym stylu , ale wiesz towarzystwo będzie miało też znaczenie , chwila zapomnienia albo spróbowania czegoś innego w takim wieku zdarza się każdemu , lub tak jak piszesz trafi się jakiś skurwynsen 

Opublikowano
19 minut temu, Agrest napisał:

Może nie

Jakby co to znajdę skurwesyna i utne jajca. Jestem lokalnym Januszem Traczem🤔  

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

są karuzele z dyszlem podnoszone hydraulicznie

Dawaj jakiego linka 

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Jakby co to znajdę skurwesyna i utne jajca. Jestem lokalnym Januszem Traczem🤔  

No niewiem, a jak Ty z tych co pocieszenie skrzywdzonej kobiecie niosą?🤔😉

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

E nie. Ja prosty chłopak z wioski, takich rzeczy nie uskuteczniam. Rękę córki dałeś ale nie skorzystam bo za młoda 😂

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Sławek , łon tirem jeździ , to głodny :ph34r:

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Sławek , łon tirem jeździ , to głodny :ph34r:

Weź rozped i pier... się wiesz w co 

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

zupą go nakarmiom 😜

No. A propos córka umie gotować? 

Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

Weź rozped i pier... się wiesz w co 

Co to za agresja 🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v