Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Winnetou napisał:

Poprosił na priw i edytowała. Nawet jej podziękował😂

Masz to nagrane ? 🤔

Opublikowano

Musisz się starać ale to kobitki wybierają i ty tylko decydujesz czy chcesz chodzić czy nie z tą co cię wybrała i taka to sprawa, bo takie wyrwanie towaru przez swoją nachalność zawsze źle wychodzi.

Opublikowano

Kobiety które spotkałem na swojej drodze były bardziej nachalne ode mnie 🤔 nie wolno pokazywać że Ci na niej zależy, wtedy ona głupieje i nie wie co się dzieje. Rolę się wtedy odwracają i ona lata za Tobą 😎

Opublikowano

Ta są tematy na taką pomoc 🤔 alkohol czy pigułka gwałtu 🤔 ja tylko raz w wieku 16lat latałem za jedną d*pa bez skutku, dałem się na spokój i wtedy ta zaczęła latać za mną i tak się jakoś przyzwyczaiłem że nie ma co pokazywać kobiecie ze. CI ZALEŻY

Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Kobiety które spotkałem na swojej drodze były bardziej nachalne ode mnie 🤔 nie wolno pokazywać że Ci na niej zależy, wtedy ona głupieje i nie wie co się dzieje. Rolę się wtedy odwracają i ona lata za Tobą 😎

To je mój sposób 😎

3 minuty temu, Strongman napisał:

Hajs dużo dopomaga co by tu nie trelić, kobiety lubią jak facet ma hajs to im daje taki wewnętrzny spokój i zadowolenie nawet jak go nie wydają bo kobiety wbrew pozorom są bardzo chytre.

Tys prowda. Kobitki nie lecą na hajs tylko zaradność faceta. 

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

kobiety lubią jak facet ma hajs

Co ty z głupoty gadasz , prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Kiedyś koleś zbankrutował , stracił firmę , dom, samochód, wszyscy przyjaciele się od niego odwrócili tylko jedna jedyna osoba - jego kobieta - powiedziała "możemy zostać przyjaciółmi" xD

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał:

Co ty z głupoty gadasz , prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Kiedyś koleś zbankrutował , stracił firmę , dom, samochód, wszyscy przyjaciele się od niego odwrócili tylko jedna jedyna osoba - jego kobieta - powiedziała "możemy zostać przyjaciółmi" xD

To była ta jedyna 🤔 jakie to romantyczne 😎

2 minuty temu, pawel885 napisał:

u nas był jeden co za paliwo mu musiała oddawac podobno 

Słyszałem też o takim przypadku 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Nigdy w baby nie inwestowałem, jedynie w paliwo żeby dojechać 😎

SKNERA 

Opublikowano

Kiedyś u typa montowaliśmy balustrady jakoś przed weselem jego syna, a ten przyszedł i e młody co za tydzień w sobotę robisz? Poszedł byś z tą moją córkę na wesele bo to wstyd żeby sama poszła. Zanimowilem i nie nie, a ten gada że zapłaci 🤣

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

SKNERA 

Łe tam sknera, nie było sensu inwestować i ich "zdobywać" 

Opublikowano
Przed chwilą, pawel885 napisał:

Dawała, dawała

Hmm, to o tobie gadka czy szklanke do ściany przykladales? 🤔

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kiedyś u typa montowaliśmy balustrady jakoś przed weselem jego syna, a ten przyszedł i e młody co za tydzień w sobotę robisz? Poszedł byś z tą moją córkę na wesele bo to wstyd żeby sama poszła. Zanimowilem i nie nie, a ten gada że zapłaci 🤣

Poszedłeś mam rozumieć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v