Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

I w tą kasę jeszcze opilki, wrazie klient z magnesem przyjedzie 🤣 samochód bez przodu ale klientowi trzeba mówić że na granicy stoi 🤣 Oj kurla z tymi renolakami kiedyś to się u robili. Chciałem to zmatowić a to coraz bardziej się świeciło 🤦‍♂️

Panie mocno rozbite bylo? Skąd panie aby dwie rysy na masce i dachu były  a tu kurna pociąg po nim przejechał 😂

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

@gregor1284 150 litrów. 

Większa nie jest potrzebna. 

No nie mów że nie dajesz już rady. 👌👈😁

Daję radę, ale to kwestia czasu przy tym żywieniu ze nie będę dawał rady 🙄

1 minutę temu, Łolek napisał:

Panie mocno rozbite bylo? Skąd panie aby dwie rysy na masce i dachu były  a tu kurna pociąg po nim przejechał 😂

2w1 🤣 i szpachlowanie podłużnic 🤦‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

To maleństwo jest

Stara mnie chyba chce wykończyć 🙈🙉

Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile ja przez takie maleństwo ton cementu i piachu przewaliłem

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile ja przez takie maleństwo ton cementu i piachu przewaliłem

Ba no jak nic lepszego nie ma pod ręką, to lepsze jak motyka w dole mieszać 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

mimo że gorszy , to pewnie ze 45 tys byś chciał za niego:ph34r:

W cenach mleka 🤭

Nie chwaląc się ,jam to uczynił że się mogliście poznać ☺️

45 za 2006 rok i4500 mth to pewno byś  przeplacil😂

On bezcenny bo wszyscy nim potrafia jeździć nawet on

Snapchat-914389018.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

45 za 2006 rok i4500 mth to pewno byś  przeplacil😂

On bezcenny bo wszyscy nim potrafia jeździć 

Pamiętaj to tylko archaiczny Ursus nie wygodny , psuje się , itd 😉No @PRIMO chciał mniej i się zastanawiam :ph34r:

Także no dołożę jeszcze litr bimbru , no moja strata 

Ale z moich gruszek , lux towar 

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Teraz jak by przyszło 100 ton cementu przepuścić przez betoniarkę to by się pochlastali

Kurła mąki kartoflanei w okolicy by zbrakło.,tak by się zacierali 🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Ursus932 napisał:

Pamiętaj to tylko archaiczny Ursus nie wygodny , psuje się , itd 😉No @PRIMO chciał mniej i się zastanawiam :ph34r:

Także no dołożę jeszcze litr bimbru , no moja strata 

Ale z moich gruszek , lux towar 

Panie  to wersja agroplus  psuć  sie nie psuje   -20 ipyk pali ale trzęsidupa to jest straszna po całym dniu w kosiarce to kolacja nie smakuje i w telewizorze potencjometru mało 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

takie pakerki to najlepsi byli jacy oni och i ach jacy silni przyszli kiedyś do zwożenia słomy tacy po kilku przyczepach ledwo zipali a jak biadolili o odciskach  chyba 16 lat wtedy miałem i dawałem rade 

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Panie  to wersja agroplus  psuć  sie nie psuje   -20 ipyk pali ale trzęsidupa to jest straszna po całym dniu w kosiarce to kolacja nie smakuje i w telewizorze potencjometru mało 

Czyli jednak dobry👍

Takie głosy to miód dla moich uszu ☺️

Opublikowano

U mnie na wsi chlopak od 16 roku życia siłownia. Poszedl na łopatę to tak się chłopak zmęczył że ojciec musiał za niego kończyć robotę. A teraz siedzi w Holandii,praca ochroniarz dyskoteki,stoi na bramce. Bierze udziały w konkursach kulturystyki i na którym.sie nie pojawi to albo wygra albo wyróżniony. Chlop ogromny ale co z tego jak do roboty ciężkiej się nie nadaje. Coś kiedyś było że miał brać udział w walce mma ale coś ucichło 

Opublikowano
16 minut temu, Belaruss820 napisał:

U mnie na wsi chlopak od 16 roku życia siłownia. Poszedl na łopatę to tak się chłopak zmęczył że ojciec musiał za niego kończyć robotę. A teraz siedzi w Holandii,praca ochroniarz dyskoteki,stoi na bramce. Bierze udziały w konkursach kulturystyki i na którym.sie nie pojawi to albo wygra albo wyróżniony. Chlop ogromny ale co z tego jak do roboty ciężkiej się nie nadaje. Coś kiedyś było że miał brać udział w walce mma ale coś ucichło 

U nas jest taki kulturysta co i w mma osiągi miał, a wyskoczy do któregoś ze wsi to w pizde dostaje 😂 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v