Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

🤨🔨

To już dawno 😜 

4 minuty temu, Bananek napisał:

jaki kurła pług?

A tego tura co masz 😂

1 minutę temu, Kallina86 napisał:

To to samo co chilli. Więc może nawet masz w domu. 

Chilli to mam. Nie można było tak od razu? A ja głupi myślałem kilka chwil co to jest 😂

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

Kiedy kobieta wprost pisze Ci 'pieprz' to nie traktuj tego jako poradę tylko ładuj d*pę w tira i zasuwaj na suwałtys. nie dziękuj.

Ciebie to chyba dawno nikt nie prostował, bo jakieś koślawe myśli masz 😜 

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Chilli to mam. Nie można było tak od razu? A ja głupi myślałem kilka chwil co to jest 😂

Podobno to nie jest to samo. Ale ...

Chili pieprz cayenne - Prymat

Tylko nie wiem czy chilli i chili to to samo xD

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

żonę mam. 😉

Wiem wiem. Jak mi źle i mam ochotę ponarzekać to myślę " przestań, nie jest tak źle. Pomyśl jak żonie Bananka musi być ciężko" :P 

• Haha 4
Opublikowano
Kallina86 napisał:

żonę mam. 😉

Wiem wiem. Jak mi źle i mam ochotę ponarzekać to myślę " przestań, nie jest tak źle. Pomyśl jak żonie Bananka musi być ciężko" :P 

a chesz nr do mojej to dopiero usyszysz

Opublikowano
Kallina86 napisał:

Pomyśl jak żonie Bananka musi być ciężko" 

chyba się zarumienię. nie zdawałem sobie sprawy z tego, że możesz o mnie fantazjować. wyobrażasz sobie jak na niej jestem i jej wtedy ciężko, tak? 😉

• Haha 2
Opublikowano

szkoda, że agrokawalerka tak nie pomyśli: nie może być tak źle, nawet taki bananek znalazł babę i się ożenił. 😀

Jeśli myślisz, że gorzej być nie może to owszem może i na pewno będzie. 

Opublikowano
Bananek napisał:

Kallina86 napisał:

Pomyśl jak żonie Bananka musi być ciężko" 

chyba się zarumienię. nie zdawałem sobie sprawy z tego, że możesz o mnie fantazjować. wyobrażasz sobie jak na niej jestem i jej wtedy ciężko, tak? 😉

moze sny erotyczne z Toba miewa @kallina86

Kallina86 napisał:

@wojtal24 jakby to powiedzieć... no nie bardzo :P Nie dość, że ja nienowoczesna i wolę mężczyzn niż kobiety to jeszcze i w takich w związkach nie bardzo gustuję ;) 

lubie takie nienowoczesne takie sa najlepsze

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Nie do końca to miałam na myśli, ale Twój tok rozumowana... nie myślałeś, żeby posłużyć jako przykład komuś do napisania pracy doktorskiej z psychologii :P ? 

Opublikowano
16 minut temu, Bananek napisał:

A na cóż tobie ta bieda?

Poorać trochi. Czemu bieda? Pług jak pług. 

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Tos Ty pracowity aż za nadto 🤔 sprobowac musisz kryć od tyłu, zawsze to lżej Kobicie będzie 

6 minut temu, Kallina86 napisał:

@wojtal24 jakby to powiedzieć... no nie bardzo :P Nie dość, że ja nienowoczesna i wolę mężczyzn niż kobiety to jeszcze i w takich w związkach nie bardzo gustuję ;) 

Gdzie się kończy i zaczyna pojęcie związek 🤔

Opublikowano
Kallina86 napisał:

5 minut temu, Bananek napisał:

Nie do końca to miałam na myśli, ale Twój tok rozumowana... nie myślałeś, żeby posłużyć jako przykład komuś do napisania pracy doktorskiej z psychologii :P ? 

chyba psychiatrii. 😉 toć ja istny świr. 😀

danielursus3p napisał:

16 minut temu, Bananek napisał:

A na cóż tobie ta bieda?

Poorać trochi. Czemu bieda? Pług jak pług. 

łeee to nie kver.

Opublikowano
16 minut temu, Kallina86 napisał:

Podobno to nie jest to samo. Ale ...

Chili pieprz cayenne - Prymat

Tylko nie wiem czy chilli i chili to to samo xD

To trzeba się @Agrest pytać albo @stempos1980 dla mnie to to samo 🤔

Opublikowano

chyba psychiatrii. 😉 toć ja istny świr. 😀

łeee to nie kver.

No to co? Też czerwono zielony😂

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Na polsacie teraz pokazywali

oglądam.B|

Opublikowano
gregor1284 napisał:

sprobowac musisz kryć od tyłu, zawsze to lżej Kobicie będzie 

jak będę już miał kopulować to zadzwonię po wskazówki. podpowiesz na bieżąco co i jak 😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v