Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, Strongman napisał:

Dzisiaj wichura dach jeden sciogneła we wsi. Nie padało.

Widziałeś to gregor dziewczyna zabrała rower jakiemuś chłopcowi.

Później zerknę bo próbny udoj mam 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Słońce praży, trzeba iść zwierze nakarmić i iść do sąsiada z jakim czteropakiem, wypić pod jaki deszcz. Może jakąś chmurkę przywieje.

Taki somsiad jak Ty to skarb. Żeby to mój tak przychodził,zawsze ja musze chodzić a potem pretensje ze późno wracam😀

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

One jak te mityczne syreny. Piękne miłe o anielskim głosie. A jak dochodzi do bliskiego kontaktu to łeb odgryzą🤣

Ale powiem wam że społeczeństwo zdecydowanie na minus się zmienia.

Dziś zobaczyć taką och ach ech na ulicy dużo trudniej.

Otyłość społeczeństwa daje znać o dobie. Efekt McDonalda,  fast food,  tostów słodkich napojów, ect...

Do tego albo karzeł albo siatkarka. Albo balony ciągną do ziemi albo deska surfingowa.

"Modne" ozdoby ciała już pominę😪

Może z racji mojego wieku, ale często bardziej kuszące bywają 30-sto latki jak nastolatki 

Starzejesz się pewnie. Ja bym na wygląd nawet nie spojrzał, jeżeli tylko nie grubsza ode mnie to w porządku. 

Opublikowano
Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

Taki somsiad jak Ty to skarb. Żeby to mój tak przychodził,zawsze ja musze chodzić a potem pretensje ze późno wracam😀

Nie mam kobity to pretensji mi nie robi.

Opublikowano
8 minut temu, PAN88 napisał:

Wiesz po sobie🤣😂

Jaka wydajność agrestu z ha 

8,3t z 0,85ha

7 minut temu, damian303 napisał:

Szał. Współczuję. O czarnej cenie masz jakieś info? Mnie już odbiorcy wkur..., że w d*p... mają porzeczkę. U nas jakieś 3tyg do zbioru.

Nie, wszyscy milczą, realne było 4zł, ale cisza jak makiem zasiałem. Europa czysta, niewielkie ilości w Polsce, mega zapotrzebowanie i chęć wyruchania rolnika, a po gwałcie przyjebania mu jeszcze  obuchem w łeb.

Umoczyli ponoć na kontraktach truskawki podpisali po niskich cenach bo myśleli że  chłop po 5żł za 2kg odszypułkowanej przywiezie, a tu trzeba 8 położyć i ilość ciągle się nie zgadza.

5 minut temu, DANDYS napisał:

chociaż z 100ton miałeś? 😄

Prawie, tylko 92t brakło

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

Rolnik bez przesady

Bez przesady, wygląd to mało istotna kwestia. Lepsza taka brzydka, bo przynajmniej wiadomo, że do innego nie ucieknie.

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Bez przesady, wygląd to mało istotna kwestia. Lepsza taka brzydka, bo przynajmniej wiadomo, że do innego nie ucieknie.

Się naogladales seriali. Fajnie mieć zadbaną kobietę. Kocmołuch lepszy? 

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał:

Rolnik bez przesady

no to masz znaleść taka co. Cię kochać będzie a nie szlaufa

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

W ARiMR jest taka dupeczka roztargniona co lubi krocze prezentować 🤫

Jak masz na czole wytatuowane "SEXENERGY" to co się dziwisz. 

Opublikowano

Lepszy. Taka jak babcie kiedyś to w sam raz. W podomce, chustce i butach z cholewkami.

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Się naogladales seriali. Fajnie mieć zadbaną kobietę. Kocmołuch lepszy? 

Przed chwilą, DANDYS napisał:

no to masz znaleść taka co. Cię kochać będzie a nie szlaufa

Mnie kochać... Wątpię, nie mam chęci na szukanie, latanie po jakiś imprezkach, spotkaniach, zresztą i tak nigdzie nie chodzę.

Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

Zapraszam w który sobotni wieczór, zapakuje w lexa Ty wypchasz portfel to zobaczysz to co chcesz i porobisz to  co chcesz. I nie mówię tu o kurewkach😌

No ale mi nie chodzi o krycie, tylko ogólnie o wygląd . I o wygląd dziewcząt na codzień, a nie na imprezę 

Za moich czasów dziewczyny byłe zdecydowanie ładniejsze. Nie potrzebowały całej półki z Rossmann żeby wyglądać.

Dziś wiem jak na żywo dziewczyna może wyglądać a co z siebie na imprezę zrobi. To powinno być karalne jako oszustwo

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

No ale mi nie chodzi o krycie, tylko ogólnie o wygląd . I o wygląd dziewcząt na codzień, a nie na imprezę 

Za moich czasów dziewczyny byłe zdecydowanie ładniejsze. Nie potrzebowały całej półki z Rossmann żeby wyglądać.

Dziś wiem jak na żywo dziewczyna może wyglądać a co z siebie na imprezę zrobi. To powinno być karalne jako oszustwo

O to chodzi.. Ile babek znam to może z 10 by podpasowalo twoim oczekiwaniom. I w sumie moim też. Masz rację. Ta nasza słowiańska uroda gdzieś zaginęła :(

Opublikowano

Widzisz, a ja mało znam, z wyglądu każda może być ale z charakteru to niech sobie znajdzie innego, który jej spasuje, bo mi nie pasuje i wolę sam niż taką.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v