Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
35 minut temu, DANDYS napisał:

jedza słabo , i widze sciany liżą, i jakoś tak zbidniały 

robaki

32 minuty temu, przemek28_28 napisał:

Polecam. Sołtys kiedyś zachwalałeś melase i jak miałem słaba sianokiszonkę to jadły jak wściekłe i teraz im daje cały czas. 

z jakiej cukrowni bierzesz?

Opublikowano

Odrobacz nie zaszkodzi. Witaminy do ospy i kreda żeby braki uzupełnić i lizawke im wstaw. Z witamin np bulenmast z josery 

Opublikowano
kanalia36 napisał:

4 godziny temu, JanR napisał:

We gminie pytałem paniusie , bo wójta nigdy niema .Juz nigdy nie zagłosujem na tego Rogowskiego. Po rozdawał dzieciskom i na krowy teraz nie majom,  a na obiecywac to pierwszy.

kogo to multi konto????

Z tego co pisałeś to i Ty miałeś konto skasować bo podobniesz szkoda Ci czasu...

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, kanalia36 napisał:

kogo to multi konto????

pewno jakaiś  handlarzyna  lub inna kanalia założyła 😝

Pany ładować  po 13,2 ? czy czekać na pejsatych ?

Edytowane przez marijusz
Opublikowano
1 godzinę temu, przemek28_28 napisał:

Polecam. Sołtys kiedyś zachwalałeś melase i jak miałem słaba sianokiszonkę to jadły jak wściekłe i teraz im daje cały czas. 

jak podajesz? ja ostatnio miałem to rozrabiałem 1l na 3-4l wody i lałem konewką po sianokiszonce

57 minut temu, ab23 napisał:

Nie wiem co tam masz za cieluny może lizawka od Sławka coś pomoże 

miałem to to nawet mi dobrze nie stwardniało i słabo pobierały, tak możliwe że niczego im nie brakuje.

Opublikowano

ja mam fenomena LM  w sierpniu skończył rok a jak go wazyłem  pod konic listopada to miał 180 kg i cały czas był krowie Ale od stycznia do kwietnia co dwa tygodnie leczony bo mu na płuca padało Oddał bym go komus za koszt leczenia i butelkę wódki (którą razem możemy wypić  z obdarowanym a nie byczkiem)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v