Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 15.09.2021 o 12:26, AdamRo napisał:

W zależności ile Cię jebną, od 8 do 9 netto :)

Ale na wadze 🤔?

Opublikowano

Zrobił się taki dobrobyt , że na pytanie -  jaka treściwa dla opasów , zadane na jednej grupie to co drugi pisał, że tylko sanbull 😂 "samemu taki paszy nie zrobisz" 🥲 aż żal to czytać 

• Haha 1
Opublikowano

Wczoraj gadałem z typem z wioski, mówi no bydło płaci, ale jakie to wszystko drogie rzepak, sanbull, witaminy i drożdże ładuje 🙈🙈🙈 kurła mlecznice by nie ppgardziły takim żywieniem. U mnie pszenżyto, owies jęczmień i witaminy z univitu dla zapachu. A ostatnio nawet tydzień bez witamin jadły i też dobrze. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Wczoraj gadałem z typem z wioski, mówi no bydło płaci, ale jakie to wszystko drogie rzepak, sanbull, witaminy i drożdże ładuje 🙈🙈🙈 kurła mlecznice by nie ppgardziły takim żywieniem. U mnie pszenżyto, owies jęczmień i witaminy z univitu dla zapachu. A ostatnio nawet tydzień bez witamin jadły i też dobrze. 

Przy sprzedaży będzie 12 wbc i wielki płacz. 

Kto hodowal w ciężkich czasach to i teraz coś tam zarobi. Dziś w to się ładować to dużo znaków zapytania. 

Opublikowano
27 minut temu, ab23 napisał:

A ty nie😉i zobacz jak wyglądają 

IMG_20210918_152228.jpg

Ooo drogi zakup 😁 ale oko cieszy

U nas narazie delikatnie z zakupami, większa partia zagrabanicznych dopiero po zasiewach 

Ten ze zdj niecałe 90kg za 750zł 

20210916_182716.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Cybulek17 napisał:

Ooo drogi zakup 😁 ale oko cieszy

U nas narazie delikatnie z zakupami, większa partia zagrabanicznych dopiero po zasiewach 

Ten ze zdj niecałe 90kg za 750zł 

20210916_182716.jpg

Jak za darmo , u nas tyle to za hfy wołają 

Opublikowano

To ja wam chyba zrobię punkt przezutowy podlaskich hf. Znaczy się mieszkańców i mm. Cena wywoławcza 15zł kto da więcej 😉.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v