Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, ab23 napisał:

No ładnie to są te hfy z tych rozliczeń co się tak wybijają ?🤔

Nie. To taki eksperyment. Odsadkiem go kupiłem. Herlakow zdjęć nie robię bo lipa. I  tam zawsze prawie jest oooo

Opublikowano

Cholercia one u Ciebie na płytkach? Ładny, 8stowek przekroczy?

xmen cena dobra czy jeszcze podskoczy to nikt nie wie. Ja co miałem to sprzedane. Jak młode to można trzymac a jak wiek jest i cena dobra to na co czekać 

Opublikowano
6 minut temu, Pitraszek napisał:

Cholercia one u Ciebie na płytkach? 

Pseudo mata wykonana z górniczych tasmociagow  trochę ponacinana. Trochę za twarda ale 10 lat nie mogą zużyć mimo że się mocno starają 😉

Opublikowano

Gotowe takie kupiłem. Ale szału nie ma.tyle że deko lepiej jak sam beton. W środku stalowymi linkami na grubo zbrojone. Grube koło 4 cm to deko amortyzuje 

Opublikowano

Ciekawa czy mi to puszczą???

Koledzy info sprawdzone w marcu/ kwietniu wraca ustawa 5 dla zwierzą  1. futerkowe zakaz. 2 ubój rytualny zakaz  za 2 lata, drób nie, prokuratorskie uprawnienia ekologów. Ustawa już gotowa czeka na moment kiedy rolnicy wrócą na pola.

W krótce kolejny strajk rolników  głośny na cały kraj

Opublikowano
5 godzin temu, kanalia36 napisał:

panorama firm  kolejne opinie "wychwalajace"

https://panoramafirm.pl/wielkopolskie,krotoszyński,dębiogóra,11/skup_zwierzat_rzeznych_milena_miekus-zrlgux_sxx.html

no niestety niektórzy lubią być poprostu dymani i tyle

pietraszek to napewno robek a nawet jesli nie to kuźwa jest internet bez wysiłku 1 minuta i masz wszystko a tu się idiota i tak trafi

co za naród jeden lubi być dymany  inny pisowski koziołek matołek donosi na kolege z forum do moderatora niczym smalcownik  gestapo, to albo ja jestem piepsznięty albo ten naród  zdemoralizowany

Kanalia po co sie stresujesz? Całego świata nie zbawisz, zawsze bedzie ktoś oszukany i oszukujący. Nie ma sensu sie ciagle wk***iac. Mój wuja tez tak walczył w podobie do Ciebie dziś ma 60 lat, znerwicowany, dzieciaki od niego uciekły i sam powiedział ze życie przepierdolil nerwami. 

Opublikowano
10 minut temu, przemek28_28 napisał:

Kanalia po co sie stresujesz? Całego świata nie zbawisz, zawsze bedzie ktoś oszukany i oszukujący. Nie ma sensu sie ciagle wk***iac. Mój wuja tez tak walczył w podobie do Ciebie dziś ma 60 lat, znerwicowany, dzieciaki od niego uciekły i sam powiedział ze życie przepierdolil nerwami. 

Bo nie nawidze złodziejstwa. A wkurza mnie że niby cywilizacja dostęp do internetu a ktoś handluje z kimś nie zadając sobie minimum trudu aby go sprawdzić. To głupota ludzka karmi takich właśnie złodziejów. Podejrzewam ze robek widział odemnie ze to oszust ale dostał 20 gr więcej od handlarzyny  i przycwaniakował ze on to gieroj jego się nie da oszukac ze on oszuka złodzieja  i ma co ma. I to mnie mega wkurza

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, gregor1284 napisał:

Kanalia o zmowie ze zbożem słyszałeś? Ryscy już nie handlują nic, wstrzymane 

co do zboża się nie wypowiadam bo nie handluje , z mojego punktu widzenia to i dobrze bo ja kupuje otręby i koncentrat za niebotyczne pieniadze a świnie ostatnio poszły po 3,6 netto jak tu zyć.

Ale z tego co wiem rynek zbozowy został opanowany przez spekulantów którzy spieniężyli zyski i czekają czy da się jeszcze podbic stawki czy zbić je szybko aby wyrwać zboże rolnikom

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 godzin temu, kanalia36 napisał:

Bo nie nawidze złodziejstwa. A wkurza mnie że niby cywilizacja dostęp do internetu a ktoś handluje z kimś nie zadając sobie minimum trudu aby go sprawdzić. To głupota ludzka karmi takich właśnie złodziejów. Podejrzewam ze robek widział odemnie ze to oszust ale dostał 20 gr więcej od handlarzyny  i przycwaniakował ze on to gieroj jego się nie da oszukac ze on oszuka złodzieja  i ma co ma. I to mnie mega wkurza

Kanalia ale dostał 20 groszy więcej. W tym cały temat.

Opublikowano

To są te wasze hf ? Ja na takie mówię 100%miesne a potem wstawiają ceny sprzedałem hf w wadze 700kg po 8.5brutto

Opublikowano
Dnia 11.01.2021 o 12:43, Berthold napisał:

Skąd tego towaru się pokaże... Skąd? 

Już się byka pokazało i od czwartku cena na byka -10gr na dzień dobry. Cena miała sie utrzymac do konca tygodnia ale towaru jest za duzo.

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Już się byka pokazało i od czwartku cena na byka -10gr na dzień dobry. Cena miała sie utrzymac do konca tygodnia ale towaru jest za duzo.

Ty sprzedałeś te swoje byki czy jeszcze czekasz aż cena jebnie?

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v