Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A no ciezkie czasy teraz.

Smiesznie by bylo, jakby wuja byl udzialowcem jakiegos banku i pozyczal kase na kredyt ktora przetrzymuje za bydlo.

Dwie pieczenie na jednym ogniu.

• Like 1
Opublikowano

podobno tylko rodakom nie płaci. bydło z połowy europy ściąga. tam tylko gotówkę i płatność terminowa. 

Opublikowano
33 minuty temu, roman099 napisał:

Zaraz niektórzy zaczną pisać że było nawet i po 23 za O a teraz spadło na 18 co poniektórzy to sami tutaj sieją propagandę z tego co widać. A co do cen to w ubiegłym tygodniu cena spadła ale teraz już widać że wszystko wraca do normy w moim rejonie maksymalne obniżki to 20-30 groszy ale większość to bez zmian względem tego co było 3 tygodnie temu. Więc trzeba być dobrej myśli żeby ta cena się trzymała. Najgorzej to w moim rejonie wyszli ci co sprzedali w ubiegłym tygodniu.

Żyj dalej w swoim świecie 🤣 dwa auta byków możesz ładować jeszcze dziś za 11 netto - 5% i se elegancko zarobisz 

• Like 1
Opublikowano

oficjalnie brata

7 minut temu, Baks00 napisał:

Jest jedno ale, Biedronki mają płynna płatność

dingo również , pracowałem przez chwilę w centrum dystrybucyjnym , najniższa krajowa na kwicie reszta w premiach, szło zarobić nieźle, .ogólnie praca bardzo fajna ale trafiłem na kiepski zespół a z moim charakterem było cieżko

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

oficjalnie brata

dingo również , pracowałem przez chwilę w centrum dystrybucyjnym , najniższa krajowa na kwicie reszta w premiach, szło zarobić nieźle, .ogólnie praca bardzo fajna ale trafiłem na kiepski zespół a z moim charakterem było cieżko

Nie dalo sie za***ac ani nikogo oszukac to chodziles struty...

• Haha 5
Opublikowano
6 minut temu, Kentar napisał:

Nie dalo sie za***ac ani nikogo oszukac to chodziles struty...

właśnie zapierdalałem i to przeszkadzało współpracownikom, jeżeli coś robię to staram sie robić to dobrze

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

oficjalnie brata

Bardziej mi chodzi,o płatność dla dostawców.Ten temat znam i to mi się podoba.

Opublikowano
23 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Żyj dalej w swoim świecie 🤣 dwa auta byków możesz ładować jeszcze dziś za 11 netto - 5% i se elegancko zarobisz 

Jak widać to puki co tylko twoje byki szyły grubo ponad 20 w O klasie 🤣🤣. Tylko ciekawe ile jest jeszcze tego grubo ponad 🤔?

Opublikowano

Oferta była 11.5 netto , jutro jadą po 10.4 netto to sobie tam przeliczen ile to na wbc jak potrafisz.  Ubojnie z którymi współpracujemy miały najwyżej 19.5 netto za O  a teraz 17.5 netto . No ale Ty żyjesz w innych realiach i tam cena jeszcze wzrosła 

Ps . Ceny u wuja mnie nie interere, niech szuka kredytu gdzie indziej 

• Thanks 1
Opublikowano
8 godzin temu, Cybulek17 napisał:

Oferta była 11.5 netto , jutro jadą po 10.4 netto to sobie tam przeliczen ile to na wbc jak potrafisz.  Ubojnie z którymi współpracujemy miały najwyżej 19.5 netto za O  a teraz 17.5 netto . No ale Ty żyjesz w innych realiach i tam cena jeszcze wzrosła 

Ps . Ceny u wuja mnie nie interere, niech szuka kredytu gdzie indziej 

To po co było pisać te poprzednie głupoty o nie wiadomo jakich cenach. A niby gdzie ja pisałem że cena jeszcze wzrosła patrzę że nie możesz tego zrozumieć że w różnych regionach kraju różnie cena się kształtuje. U mnie na przykład wahania są póki co minimalne albo żadne.

• Like 1
Opublikowano

Przyjechali po krowę i szybko ich pogoniłem 6,5 dziady dawali

Opublikowano

Rok temu kto myślał o takich cenach? Wiem wszystko w górę nie mówiąc o nawozach ale jakby stabilnie było koło 9 zł to chyba nikt by nie narzekał, czekam na hejt.

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, nikolas29 napisał:

No i u nas byk o złotówkę taniej...cena na dziś 11,5 brutto

To było 12,5 ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v