Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpowiecie jak rozstawić rury przy stole paszowym? Różnica pomiędzy stołem paszowym a kojcem 60 cm, na jakiej wysokości pierwsza i druga rura? I jaka najbezpieczniej grubość tych rur ma byc? Będą tam stały już do końca. 

Opublikowano
25 minut temu, Berthold napisał:

Według  mnie trochę skromnie za Rkowe jałówki... Od 7,5 bym zaczynał rozmowę... Za dobrego Hfa jak jest ilość 7,3 cena licha. Po co zgłaszać... Rolnicy nie konfidenci... Wiemy że na handlarza siły nie ma 🤣🤣🤣

Sprzedałeś swoje czy nadal licytacja ? Mocne ceny Ci oferowali :)

• Like 1
Opublikowano
Dnia 23.01.2021 o 22:32, nexeqadore napisał:

Kpiepsko u was w tym łódzkim Wlkp wuja za takie 7.5 neto

Jak zwykle🤷‍♂️, ale my tu ludzie twarde i nawet po 5 zł będziemy hodować 9_9

Opublikowano
31 minut temu, wille napisał:

byki-simental_l_cd70c0e205c63073865c630d5d76f077.jpgbyki-simental_l_7f6b8c323de37af3e2de877606fcf86c.jpgbyki-simental_l_7902509afd38f989fb787569453c91a9.jpg

Będ9ie coś z tego?

Będzie... Pewnie ze będzie... Wołowina!!! 

54 minuty temu, AdamRo napisał:

Sprzedałeś swoje czy nadal licytacja ? Mocne ceny Ci oferowali :)

Walczę dalej... Dają 8,5 w zwyż czekam na 9 netto😉. Mam nadzieję że nikt w tvnie żadnego głupiego nagrania nie ma bo się nie doczekam... 😁😁😁

Apropos Wydymy czy jak mu tam .... Też dzwonił... większego aparata do łowienia nie widziałem... Szok 😁

Opublikowano
2 godziny temu, AdamRo napisał:

7 - 7,5 netto ?

Gdyż ?

Kto się zmówił ? Zgłoś do odpowiednich służb :)

Gdyż ponieważ jak by mi zaoferował 7,5 zapewne już by ich nie było.

Opublikowano

A co to już takie chcą kupować?🐂🐂🐂😁

2 minuty temu, AdamRo napisał:

Po ile płacą w waszych stronach za bydło wiekowo ok a nie wagowych. Powiedzmy takich do 500 kg ? Oczywiście nie renifery po gałęziach :)

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, soltys48 napisał:

nie łup go tak bo nie dość ,ze siwy to jeszcze będzię łysy

Tosz bez targowania , nie poznałem człowieka 🤣

Ale towar dostał bardzo dobry

Edytowane przez Cybulek17
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, AdamRo napisał:

Po ile płacą w waszych stronach za bydło wiekowo ok a nie wagowych. Powiedzmy takich do 500 kg ? Oczywiście nie renifery po gałęziach :)

To zależy jakiego napalenca mają na odsprzedaż😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v