Skocz do zawartości

Ładowacz Ursus 3512

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Witam. Noszę się z zakupem ładowacza do 3512. Ma on służyć tylko do prac na działce (nawożenie ziemi na równanie terenu itp),wiec w grę wchodzi tylko łyżka. Czy 3512 da sobie radę z taką pracą. Jaki kupić ładowacz, na przód czy tył.
Opublikowano

Używałem pare lat temu ładowacz na tylny TUZ, to powiem, że to się do niczego nie nadaje, ledwo się łyżka wbije, a już pompa wyje i nie może podnieść. Szkoda podnośnika i pompy. Zdecydowanie lepiej kupić tura na przud.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez velFoka
      Witam. Czy ktoś wie do czego służy te wejście w rozdzielaczu O1?

• Przez MałyRolas
      Mam problem z szybkim zakresem biegów w fadrome. A konkretnie to z jego brakiem. Chodzi o te biegi przy fotelu nie te przy kierownicy. Kojarzy ktoś co może być tego przyczyną? I czy da się coś zrobić bez wyjmowania skrzyni?
    • Przez panmino
      Hej, czy myślicie że da radę pracować łyżką na takiej ramce na przednim tuzie? Chciałbym tym robić jakieś roboty ziemne, korytowanie przesuwanie skarpy itp,  dla których trochę szkoda ładowacza bo delikatny mam. Ma ktoś doświadczenie z pracy z taką ramką?
      Ramka: adapter euro ramka przejściówka TUZ  z siłownikiem.

• Przez Rider
      Jak w temacie, co sądzicie o ładowaczach Agromasz z Mrągowa, planuje zakup nowego ładowacza do MF3070 i za Agromasz (1600kg udźwigu, joystick)dealer ceni 14000, pierwotnie miał być Hydramet, ale on wyjdzie około 17000. Tak więc co by było lepszym wyborem
    • Przez IZIOWLMAN
      Czy w ramce MX wystarczy odciąć tylko uszy i będzie jak EURO ramka czy trzeba przerabiać coś więcej? (tur mailleux 120)
  • Dodaj nową pozycję...
v