Dejwu26

Zetor 8045

Polecane posty

Dejwu26    0

Witam, 

Tak jak w temacie, orientuje się ktoś ile udźwigu ma Zetor 8045 bez siłownika wspomagającego? Da radę podnieść agregat uprawowosiewny? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bialy8011    13

Podniesie bez problemu tylko na zawrotach zawsze siewnik będziesz musiał składać bo inaczej nic nie zrobisz, u Nas na wsi 8145 lata z 3 metrowym ale siewnik nadbudowany i daje se radę bez problemu. Bez siłownika też jest wspomagającego. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dejwu26    0
9 godzin temu, wojtal24 napisał:

moze ten z walem rurowym by dal rade a ma jakies obciazenie traktor z przodu?

Ma obciazniki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość   
Gość

Bez problemu takie coś podniesie i jeszcze spokojne zawróci, ma przedni napęd, a to jest już ładny balast.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez BARTOLA
      Witam mam problem z zetorem 8145 a mianowicie po włączeniu dźwigni wom pod siedzeniem wom kręci się cały czas nie reaguje na ruchy dźwigni pod kierownicą , rozkręciłem osłony kierownicy i podłogi i wszystkie cięgła są podłączone 
    • Przez Kamil250
      Witam mam problem z zetorem forterra otóż na zimnym silniku strasznie dymi na niebiesko pompa wtryskowa i wtryski po regeneracji i dalej to samo, gdy się rozgrzeje przestaję dymić, proszę o jakieś wskazówki może się ktoś z tym spotkał dodam że ma 4tys mth.
    • Przez Andriu3006
      Witam mam problem z zetorem 10145. Podczas szybkiej jazdy sam załącza się przedni napęd.Wyłączy się dopiero jak się prawie zatrzymam. Jaka może być Tego przyczyna?
    • Przez rolkam72
      Witam .
      Otóż taki problem ciągnik chodził zapalał wszystko było ok.Mialem mały przegląd instalacji elektrycznej i drobne poprawki i wszystko było ok.
      Wieczorem chce zapalić ciągnik i niestety nic .
      Wskaźniki działają oprócz voltomierza i nie odpala.Gdy odlacze  jeden Aku jest tak samo jakby go nie było .Przekaźnik nie okopcony bezpieczniki ok .
      Prosiłbym o drobne podpowiedzi i z góry dziękuję za wszystkie sugestie .
      Ciągnik to Zetor 10245 odpowiednik polskiego 1014
    • Przez rolkam72
      Witam. Otóż sprawa wygląda tak ciągnik zetor 10245 ma słabe ciśnienie na wale a mianowicie 1.8 wolne obroty zimny 5 wysokie. 0,5 wolne obroty rozgrzany 3 wysokie rozgrzany. Obawiam się że będzie wał do szlifu i nowe panewki jednakże na czas żniw chcielibyśmy odkręcić misę w razie co założyć nowa pompę oleju i jeśli się da to wymienić panewki od bez odjezdzania silnikiem. I tu moje pytanie czy da się wymienić panewki bez odkręcania silnika bo korbowodowe to ok ale główne? Z góry dziękuję za wszelakie sugestie i podpowiedzi
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj