Polecane posty

Witam.

Po przekreceniu kluczyka wcale nie ma reakcji tzn. tylko kontrolki sa. 

Ma ktoś może jakieś propozycje co to może być i gdzie szukać problemu. Przewody może nie do końca ale w miarę sprawdzone. Rozrusznik jak sie weźmie na krótko to odpala.

Z góry dziękuję

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
koroll    27

w naszym 3512 przepalił się kabel łączący stacyjkę z rozrusznikiem ale jeśli przewody sprawdzałeś to może to faktycznie coś z czujnikiem na skrzyni .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Ziel
      witam, czy da sie jakoś naprawić sensor z poniższego zdjęcia? Jakie parametry bym musiał zmierzyć multimetrem żeby stwierdzić jego uszkodzenie?
      https://agristar.pl/ciagniki/czesci-case/podnosnik-ramiona/8595-sworze-sensorowy-ramion-346350a1-403057a3-403057a1.html
    • Przez Arek84
      Jak w temacie posiadam 2 letni ciągnik MF 5709s  jutro żniwa a tu wyskoczyła kontrolka pauza w kółku czerwona od hamulcy i obok zółta też z pałzą i ciągnik za cholerę nie chce zapalić  ani to nie płyny ani nic nie wiem od czego to ustrojstwo wszoraj jeździł a dziś nic . Może ktos miał przypadek jak to naprawić lub obejść serwis najwcześniej w przyszłym tyg.
    • Przez Maci4k
      Dzień dobry 
      Pisze do państwa na tym forum bo mam problem z moim ciognik Ursusem 1222. Trzy dni temu przyszedłem do ciognika by go zapalić i pojechać na pole ale klikam w ten guzik i nic patrzę czy kluczyk włożony i był włożony czy przelocznik od elektryki jest wyłączony ale był włączony. Wyciognelem akumulatory i je podładowałem i dalej nic i zapaliłem go na krótko dodam że mam do ciognika podpięte radio i radio działa ale tylko wlacza się pisze 'Welcome' i stacje radiowa i tyle i się wyłącza i włącza. Mój tata mówi że jest to wina stacyjki i nie łączy.
      Ps światła działały i klakson pojechałem dziś na pole i juz klakosn też nie działa a światła nie wiem. 
       
      PROSZĘ O POMOC. 
    • Przez unipasz
      Siema jak ustawić załączanie i rozłaczanie agtegatu na tym wyświetlaczu


    • Przez horsch
      Witam, poszukuję elektryka do kombajnu dominator 98sl, okolice bydgoszcz-toruń. 
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj