Rotacyjna 1,85 Talex czy Kuźnia
-
Podobna zawartość
-
Przez UrsusCzesio
witam problem z kosiarką mamy od nowości ale ja byłem za mały a ojciec nie dał jej na gwarancje. Więc kosiarka na środku zostawia grzbiet. Bardzo to nie wygodne przy koszeniu po 1 przyczepie zielonki gdzie cięzko się grabi. Przerabiał ktoś taki problem? Zakładane są już x lat od ZTR noożyki troche lepiej ale jeszcze badziewnie to wygląda
-
Przez razor275
Witam
Może trochę głupie pytanie ale jestem w temacie naprawy kosiarek zupełnie zielony , no ale cóż przejdźmy do sedna sprawy.
Otóż jak ściągnąć w tej kosiarce ślizg ? odkręciłem od spodu tą śrubę na imbus (jedna była ) , wysuną się trochę no ale dalej nie pójdzie coś go tam trzyma .
Proszę o wyjaśnienie jak to zrobić .
Z góry dziękuję za odpowiedzi .
-
Przez erni
czy u4514 to dobry wybor do tur-a?awaryjny jest przy nim?prosilbym o napisanie wad i zalet i czy warto w to sie pakowac..
pozdrawiam erni
-
Przez Lee001
Witam. Od dwóch lat jestem posiadaczem kosiarki rotacyjnej bębnowej Pottinger Cat 185. Na samym początku spisywała się doskonale hydraulicznie rozkładana daje to dużą wygodę i komfort pracy. Dodam jeszcze że współpracuje z ciągnikiem MTZ 80. Od niedawna pojawił się problem, mianowicie gdy włączam napęd kosiarka podczas rozpędzania się wydaje przeraźliwe dźwięki. Dodam jeszcze że całkiem niedawno zahaczyłem o nierówność i zerwałem śrubę bezpieczeństwa...no ale chyba po to ona jest żeby zabezpieczyć sprzęt przed poważniejszym uszkodzeniem. Myślicie że mogłem uszkodzić coś więcej? Mam jeszcze jedną prośbę...zna może ktoś dobry sklep z częściami do tych właśnie maszyn?

Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 80
MTZ 82 & Kosiarka rotacyjna