Skocz do zawartości

Instrukcje obsługi, tabele wysiewu i katalogi czesci do maszyn rolniczych !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krystian a ja bym poprosił. Chętnie poczytam :D

Daj na: banan13ostrowmaz@interia.pl

Lub wrzuć na www.sendspace.pl i wstaw tu link lub wyślij mi link na gg: 4115202 :D THX :)

Opublikowano

Witam

Czy jest ktoś może w posiadaniu instrukcji napraw do CASE 956XL . Jeśli tak to proszę o przesłanie mi go.

Posiadam instrukcje obsługi z katalogiem części do sieczkarni KEMPER SPRINTER PROFI dwu rzędowej po niemiecku jak ktoś potrzebuje to pisać

mój e-mail leszekk1@vp.pl

Opublikowano

Witam

Posiadam instrukcje obsługi do ciagniakow DEUTZ-FAHR Agrotron, AgroXtra, AgroStar, i inne są w jezyku niemieckim jak by ktos potrzebował moj e-mail rkrystian@interia.eu lub gg 10024523

Opublikowano

Mam instrukcję w języku polskim do Agrotronów 120, 130, 150, 150.7, 165.7 Jak by ktoś coś potrzebował mogę zeskanować. Z tego co zauważyłem to wszystkie jest tak samo jak w 6cio cylindrowych mk3.

Opublikowano

Witam

Posiadam instrukcje obslugi do ciągników Deutz-Fahr, John Deere, Case, Fendt, MF, New Holland 8670, 8770, 8870, 8970 i wiele innych jak by ktos potrzebowal moj e-mail rkrystian@interia.eu lub gg 10024523

Opublikowano

WITAM

Posiadam instrukcje obsługi do ciągnikow John Deere 4055, 4255, 4455, 4755, 4955, 6510, 6610, 6810, 6910 New Holland Seria G oraz 8670, 8770, 8870, 8970, Fendt, Deutz-Fahr, Case, MF i wiele innych w jezyku niemieckim jak by ktos potrzebował mój e-meil rkrystian@interia.eu lub gg 10024523

Opublikowano

Sorka że schodzę z tematu ale potrzebuje instrukcje obsługi w języku polskim do Opla zafiry najlepiej w wersji elektronicznej. Posiadających owa instrukcje proszę o kontakt ze mną na pw lub gg ( w profilu )

To by było tyle z OT ;)

Opublikowano
Mam skan instrukcji obsługi MTZ 82

Jeśli ktoś chce to proszę o podanie adresu meila ;)

"Przemo0" jeśli możesz to przeslij mi na : fhuomega@op.pl będę bardzo wdzięczny za instrukcje do mtz-a 82

Opublikowano

Ja mam katalog części do Prasy Hesston Fiatagri. te presy zazwyczaj kupowane w Polsce używane nie mają katalogu ale ja dałem sobie zrobić i facet od Osadkowskiego wszystko mi wydrukował.

Opublikowano

potrzebował bym instrukcje do c-360 3P i instrukcje napraw i katalog części tak samo do c-330M jak by ktoś maił to niech wyśle na mail waldek415@op.pl albo niech pisze na gg

Opublikowano

Witam!! Potrzebuję Instrukcji obsługi bądź katalog części do Cyklop T-214. Jest mi bardzo potrzebna i mogę liczyć tylko na Was!! Proszę o odpowiedź na e-mail: miszczodiz@wp.pl

Będę BARDZO wdzięczny!!

Opublikowano

Witam

Sprzedam Tabele Wysiewu Amazone

Do siewników D8E, D8 SUPER, D8 SPECJAL, AD8, AD SPECJAL, AD 2, RPAD 2

Oraz instrukcje obslugi Amazone AD 2

Wszystko jest w jezyku niemieckim

moj e-mail: rkrystian@interia.eu lub gg 10024523

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AdrianFanDeutz
      Gdzie mozna kupic ile kosztuje obciaznik do ciagnika na przedni tuz waga jaka mnie interesuje to ok 800kg
    • Przez Dastan
      W zimie poskładałem silnik Cumminsa, robiona głowica, pompa paliwa, wtryskiwacze, nowe pierścienie blok honowany. Przyczyną remontu była zatarta panewka. Od początku dwa cylindry po odpaleniu bardzo kopcą na jasny gryzący dym dopóki się silnik nie zagrzeje potem to nie występuje. Dodam że przed remontem tak nie było.  Pompa ustawiona na znaki. Silnik ma przepracowane 30mtg i dalej to samo, a liczyłem że muszą się pierścienie dotrzeć, ale nie jestem pewny czy to to bo oleju nic nie ubywa. Jak to zdiagnozować? Może źle pierścienie założone? Ale to by brał olej? Kąt wtrysku?
    • Przez KatarzynaJeziorkowska
      dzień dobry,

jestem pośrednikiem kredytowym i pozwoliłam sobie napisać do Państwa z propozycją finansowania skierowaną do Waszej grupy zawodowej a mianowicie - kredyt dla rolników poz zastaw ziemi na max 15 lat
      max kwota BRAK
      pod zastaw hipoteczny
      uproszczone procedury - do 500 tys na oświadczenie o osiąganym dochodzie
      na okres 15 lat
      szybka decyzja
      bez wpisu do bik
      spłacamy inne zobowiązania do 500k na uproszczonej procedurze, powyżej polisa i zestawienie faktur(bez faktur i przelewów;)) konsolidujemy inne zobowiązania wpisane na hipotece
      w każdej chwili możliwa wcześniejsza spłata bez żadnych dodatkowych kosztów hipoteka możliwa i na domu i na ziemi, itd, itp   zapraszam do kontaktu dkfinanse.spzoo@gmail.com tel 695 588 952 w swojej ofercie mam produkty zarówno dla osób z dobrymi bazami bik jak i złymi cała Polska   pozdrawiam   Katarzyna Jeziorkowska DK Finanse sp. z o.o. wpis do KNF RPK037045
    • Przez Fugeo
      Poszukuję sprawdzonych lamp roboczych ledowych na tył ciągnika.  Na chwilę obecną będą założone dwie. Preferowane z wbudowanym złączem typu AMP. Pierwsze jakie znalazłem to takie:
      https://elmoto.pl/lampy-robocze/4562-lampa-robocza-led-4000-lm-owalna-amp-wesem-kat-60-5905445633354.html
      Mogą być? Mają odpowiednią moc, strumień świetlny i kąt?

• Dodaj nową pozycję...
v