Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, bergman31 napisał:

Miałem parę lat temu zrobioną kolonoskopię ale bez znieczulenia i bez "głupiego jasia". Na monitorze oglądałem siebie od środka.

I co da się przeżyć

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik200598 napisał:

No dokładnie. Najważniejsze, że coś zrobić umie i o dom zadbać a znam ją "od zawsze" bo z jednej wsi jesteśmy, ba nawet na swoją studniówkę ją wziąłem bo nie chciałem być jak ostatni ci*l i jako jedyny z klasy sam iść. Ale jak nie chce to nie naciskam, trzy próby to aż zanadto.

Trzy próby to za dużo. Mnie też nie chciała dzieczyna, z którą byłem na studniówce. Jak nie ta, to inna. 

1 minutę temu, mf362 napisał:

I co da się przeżyć

Wbrew pozorom, jak nie ma się cienkich jelit, to wogóle nie boli. Gorsze jest wypicie środka na przeczyszczenie. U mnie środek niewywołał biegunki, tylko wymioty.

• Like 1
Opublikowano

Próbować można bo i tak tam ciągle jestem, robię u niej w polu choć to w sumie dziadkom bo oni chcą gospodarzyć dopóki siły pozwalają, ona pomaga tylko.

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Ale jak nie chce to nie naciskam, trzy próby to aż zanadto.

A tam za dużo. Ja do jednej chyba 5 razy podchodzilem. Miała cos w sobie co tak mnie do niej ciągnęło. W koncu sie udało i chyba z 2 tygodnie nasz związek trwał 😅

• Haha 4
Opublikowano
11 minut temu, bergman31 napisał:

Jak nie ta, to inna. 

jak nie inna to żadna

12 minut temu, bergman31 napisał:

Trzy próby to za dużo

po 3 próbach to często tak naprawdę dalej jest się dla siebie tak samo obcymi ludźmi jakimi było się na samym początku 

Opublikowano
9 minut temu, kontenovy napisał:

jak nie inna to żadna

Pier...dolisz głupoty. Jak ja bym miał takie podejście do życia, to jeszcze byłbym prawiczkiem. Jest tyle wolnych dziewczyn, które tylko czekają aż jakiś chłopak do nich zagada i umów i się z nią na randkę. Jak jesteś młody, to próbuj do skutku, bo z upływem lat będzie trudniej kogoś ciekawego poznać.  

Opublikowano
23 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ja do jednej chyba 5 razy podchodzilem. Miała cos w sobie co tak mnie do niej ciągnęło.

niektóre tak mają że robią chłopom wode z mózgu i człowiek bezskutecznie pcha się w to łudząc się że coś z tego może kiedyś będzie, czasem po prostu bezsensownie 

Opublikowano
15 minut temu, kontenovy napisał:

po 3 próbach to często tak naprawdę dalej jest się dla siebie tak samo obcymi ludźmi jakimi było się na samym początku 

Po pierwszej odmowie daj sobie z nią spokój. Jak z jej strony nie ma zainteresowania Twoją osobą, to po co tracić czas. Lepiej przeznaczyć go na poznawanie nowych dziewczyn. Gdzieś wśród jest tą jedyna.

Opublikowano
1 minutę temu, bergman31 napisał:

Jak ja bym miał takie podejście do życia, to jeszcze byłbym prawiczkiem

Ja jestem i zostanę do końca życia i co? Można z tym żyć i nie ma się czego wstydzić. Choć nie powiem jakbym był zdrowy i atrakcyjniejszy to pewnie bym nie był. Tak, na pewno czekają, drzwiami i oknami walą, nie @kontenovy?

Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

A może wydaje się mu że go coś boli i wmawia sobie ale rak jelita grubego to cichy zabójca...

Bo to nie jest normalne by młodego człowieka coś bolało , a czego tu się wstydzić u lekarza .

czemu nie jest czemu młode osoby mają raka rodzina odradza wizytę u lekarza

Opublikowano
Przed chwilą, kontenovy napisał:

niektóre tak mają że robią chłopom wode z mózgu i człowiek bezskutecznie pcha się w to łudząc się że coś z tego może kiedyś będzie, czasem po prostu bezsensownie 

Dlatego słuchaj rad starszych od siebie, bo oni znają to z własnego doświadczenia. 

Opublikowano
3 minuty temu, kontenovy napisał:

lepiej spróbować niż zaniechać.

4 minuty temu, sabuliga napisał:

zmień rodzinę.

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Ja jestem i zostanę do końca życia i co? Można z tym żyć i nie ma się czego wstydzić. Choć nie powiem jakbym był zdrowy i atrakcyjniejszy to pewnie bym nie był. Tak, na pewno czekają, drzwiami i oknami walą, nie @kontenovy?

Na co chorujesz, że jest to przeszkodą w zawieraniu znajomości z dziewczynami.

Co do wyglądu, to dla jednych dziewczyn jesteś nieatrakcyjne ale dla innych możesz być bardzo atrakcyjny. Jak to napisała jedną z dziewczyn na portalu randkowym: "Nie szukam księcia z bajki ale żabę z charakterem".

7 minut temu, sabuliga napisał:

Co Ci dokładnie dolega? Jakie masz objawy? 

Opublikowano

W zawieraniu znajomości na nic. Gorzej jakby przeszło się do czego innego zwłaszcza w sypialni. Mnie to by miała ropuchę albo trutnia prędzej... Ale no nic, trzeba iść na fitness, na bieżni podreptać bo mam cel do sadzenia ziemniaków schudnąć 5kg, na razie jest -1kg.

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

lepiej spróbować niż zaniechać.

Lepiej spróbować, dostać kosza, niż nie spróbować i później żałować, że się niespróbowało.

7 minut temu, pafnucy napisał:

zmień rodzinę.

Najlepiej na własną, którą się samemu założy.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

i co?

no , np 100% pewność że nie zachoruje sie na choroby weneryczne

4 minuty temu, sabuliga napisał:

a tam , zdaje ci się że twoje objawy to zalążek problemów , po prostu głowa powoli zaczyna wysiadać bo wmawia sobie problemy , ojciec od chlania miał spalona śluzówkę żołądka , nawracającą zgagę i też myślał że to rak, też czasem myślę czy moje objawy , samopopczucie to aby nie początek czegoś poważniejszego ale dałem sobie spokój bo dochodzę do wniosków że większość problemów akurat rodzi się na tle nerwowym i jestem po prostu egocentrykiem przewrażliwionym na swoim punkcie,  z resztą lepiej nie wiedzieć i nie martwić za wczasu ile będzie kosztowało utrzymanie się przy życiu za wszelką cenę 

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

W zawieraniu znajomości na nic. Gorzej jakby przeszło się do czego innego zwłaszcza w sypialni. Mnie to by miała ropuchę albo trutnia prędzej... Ale no nic, trzeba iść na fitness, na bieżni podreptać bo mam cel do sadzenia ziemniaków schudnąć 5kg, na razie jest -1kg.

Pisałem parę stron wstecz, że nadwaga nie jest problemem. Problemem jest własna niska samoocena.

Jak zgubisz parę kilogramów, to wyjdzie Ci na zdrowie. 

• Like 2
Opublikowano
18 minut temu, kontenovy napisał:

A tam zaraz bezsensownie. Nie żałuję. Oboje stwierdziliśmy ze to nie ma sensu i do dzis utrzymujemy kontakt, czysto kolezeński :)

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

A tam zaraz bezsensownie.

akurat pisałem o sobie

Opublikowano
58 minut temu, bergman31 napisał:

Na co chorujesz, że jest to przeszkodą w zawieraniu znajomości z dziewczynami.

Co do wyglądu, to dla jednych dziewczyn jesteś nieatrakcyjne ale dla innych możesz być bardzo atrakcyjny. Jak to napisała jedną z dziewczyn na portalu randkowym: "Nie szukam księcia z bajki ale żabę z charakterem".

Co Ci dokładnie dolega? Jakie masz objawy? 

no co boli mnie tyłek i mam jakies wystajace kulki  i smrauje se maścią fitoroidem

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik200598 napisał:

W sklepach to ciągle te same pracują, starsze ode mnie o co najmniej 20 lat, na pocztę nie uczęszczam, pielęgniarka w poradni okulistycznej do której chodzę to też już babka grubo po 40. Tia, też mi temat, choć może na jakąś by to zadziałało. Dałem nawet jednej kiedyś pocztówkę z koncertu Chóru Aleksandrowa ale to 3 kosze od niej dostałem, z czego ostatni tydzień temu, choć ona by mi najbardziej pasowała bo dziadkowie ją gonią do roboty, umie coś w polu grzebnąć, do pszczół się sposobi, no i pół hektara pola ma😁

Nie każe Ci się z nimi żenić, tylko rozmawiać. Chociaż miej to na uwadze, że dziewczyna też może być nieśmiała i nie będzie wiedziała co odpowiedzieć.

Faktycznie za kilka lat możecie żałować, że nawet nie spróbowaliście.

2 godziny temu, bergman31 napisał:

Miałem parę lat temu zrobioną kolonoskopię ale bez znieczulenia i bez "głupiego jasia". Na monitorze oglądałem siebie od środka.

Nie miałem ale wiem że są osoby które idą na żywca i są które trzeba znieczulić.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał:

Nie każe Ci się z nimi żenić, tylko rozmawiać. Chociaż miej to na uwadze, że dziewczyna też może być nieśmiała i nie będzie wiedziała co odpowiedzieć.

Faktycznie za kilka lat możecie żałować, że nawet nie spróbowaliście.

Co ma być to będzie, próby nieudane miałem, przynajmniej na razie trzeba dać sobie spokój z zagadywaniem do jakichkolwiek, niedługo wiosna to nie będzie czasu nawet myśleć o tym.

Opublikowano

Dla mnie już dawno bo pszczoły siedzą w ulach, ziemniaki wykopane i sprzedane, warzywa zebrane i część sprzedana, zaorane na zimę.