Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, cinek1808 napisał:

Ha ha ha ha ha ha. Księża bardziej grzeszą niż parafianie. Prawie każdy na dziecko , grają w pokera . Jeden to nawet przegrał auto . Potem na mszy powiedział że szkoda całkowita. I pyk parafianie zrzuta na drugie. Jak jest większa parafia i jest kilku ksiezy to takie imprezy potrafią być. 

Więcej wyobracaja kobiet niż normalny facet

Opublikowano
55 minut temu, dsbh napisał:

Piszesz też tyle co mówisz czy więcej 🤔 ? Wiek masz idealny na dyskoteki, uczciwość jest w cenie podobno a wygląd jest nie istotny. Liczy się wnętrze :P.

Starsza dlaczego nie może być ?

Nie prędko wraca do normy. Wszystko zależy od relacji między wami, kto komu dał kosza na przykład. Czasami też trzeba odreagować ale to wtedy otoczenie może "dostać odłamkami".

Liczy się najbardziej wygląd tzw chaty mają największe branie

2 godziny temu, Paulina1985 napisał:

nic zaskakującego. Ten przynajmniej uczciwie zrezygnował z kapłaństwa. Większość takich woli r..chać na boku, a w niedzielę nabożeństwa odprawiać... 

Saka nie da pies nie weźmie. Wystarczy ze pojedzie po koledze i się rozejrzyj gdzie można odwiedzać częściej. Zresztą byłaś na studiach to sama wiesz ze nieden potrafi obrócić ze 100 panien w czasie studiow

Opublikowano
44 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Nie masz racji. Duża różnica wieku ani w przypadku że chłop starszy ani że kobita starsza nie jest wg mnie korzystna. Jak widzę siostrę ze szwagrem- 9 lat różnicy- on już stary dziad ona jeszcze zupełnie inna, był taki sąsiad co miał żonę 8 lat starszą to przez 15 lat ją musiał obchodzić bo zaległa w łóżku i już nie wstała- mógł mieć kobietę w swoim wieku, może by nie miał tego problemu. Pewnie, że mogą oboje przeżyć w zdrowiu i spokojnie ale ja sobie takiej różnicy nie wyobrażam a bywały i większe różnice kiedyś- mój prapradziadek miał 3 żony- trzecia była od niego młodsza o 30 lat... I finalnie jedyny plus tego że była "panią" bo żona jednego z największych gospodarzy we wsi na 60 morgach.

Bo stary chłop nigdy nie bedzie taki stary jak stara baba :)

• Like 1
Opublikowano

Gdzieś czytalem ze według naukowców kochankowie powinni sie dobierać właśnie tak że starszy facet i młodsza kobieta, a starsza kobieta z młodym facetem. Starszy chłop już tyle nie może co przykladowo 20 latek a młode dziewczyny nie mają tak wysokiego libido jak te po 30. 

Opublikowano

nie tylko tobie , takie ot żeby chociaż za obcowanie z nieletnią aby przypadkiem nie pójść siedzieć 

1 godzinę temu, sabuliga napisał:

Zresztą byłaś na studiach to sama wiesz ze nieden potrafi obrócić ze 100 panien w czasie studiow

a co jej się tak czepiasz ? nie sądzisz chyba że spędzała a studia tak jak ty by wiedzieć tylko kto gdzie z kim , kiedy i jak często się tego no 

Opublikowano
58 minut temu, mf362 napisał:

chłop to se jeszcze weźmie niebieską tabletkę i może cuda zdziałać

jak patrze po starych ojcach jak Strasburger, ś.p. Hefner , berlusconi  i inni to z tym i na stare lata chłop nie ma zazwyczaj problemu w tych sprawach 

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Chyba ciężki dzień był co? Jak zmęczony, to spać a nie na forum durnowato się udzielać :P

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

@Kallina86 to jest cytat z kabaretu KMN😁

36 minut temu, mf362 napisał:

Bo teraz 15 wygląda na 20

Dlatego należy brać się za kobiety wyglądające na 30. Nawet jak będzie miała 10 lat więcej, to jeszcze dziecko urodzi a jak ma 10 lat mniej, to już kryminał niegrozi😀

Opublikowano
2 godziny temu, akooo napisał:

Płytko myslicie

Może tak, może nie. Jak się jest młodym, zdrowym i atrakcyjnym to z życia trzeba korzystać, a nie myśleć, że nie wypada. Cholera wie, jakbym był atrakcyjny i zdrowy to też może bym na miejscu nie siedział. Wszyscy moi koledzy i koleżanki z klasy z technikum szaleli, gonili na imprezy, używali i byli w sumie bardziej zadowoleni ode mnie. I ci z którymi jeszcze mam kontakt wcale teraz nie mają gorzej ode mnie, niektórzy nawet lepiej- co użyli to ich. Opowiadali jakie podboje mieli a człowiek patrzył i oczami wywracał bo czasem w głębi duszy im zazdrościł powodzenia i zdrowia. I bardzo dobrze, że szaleli przynajmniej wnukom będą mieli co opowiadać. A ja nawet tej swojej skromnej wiedzy nie będę miał komu przekazać. Wniosek jest jeden- jesteś młody i zdrowy- szalej i używaj a jak jesteś ułomny to siedź na tyłku.

Opublikowano
9 godzin temu, Kallina86 napisał:

Chyba ciężki dzień był co? Jak zmęczony, to spać a nie na forum durnowato się udzielać :P

szkoda,ze nie można dać "lajka" jednocześnie "haha" i "thanks" i "like" 😂😂😂😂 załużyłaś na wszystkie trzy 😂😂😂

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

I bardzo dobrze, że szaleli przynajmniej wnukom będą mieli co opowiadać.

Trochę by to dziwnie wyglądało opowiadanie: "Chodźcie wnuczki coś wam opowiem, wiecie ile ja dziewczyn przed ślubem z waszą babką wyobracał? Ciężko by to zliczyć, a ile po ślubie to już w ogóle się w głowie nie mieści" 🙆‍♂️😂😂😂

• Haha 2
Opublikowano
12 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Mieszkać tam chciała. Jakby tylko chciała pracować to pół biedy, nawet jak już tak uparta to niech idzie do tej pracy ale ja bez pola i pszczół to bym nie przeżył, nie wiem co będzie jak się zdrowie zepsuje i nie będę mógł robić, na upartego to sam wszystko zrobię, tylko w żniwa i wykopki do pomocy trzeba ludzi ale to parę godzin w roku. Tradycji mam nadzieję, że nie zakończę. Nie chcę jedynaczki z hektarami- nie chcę opuścić tego co mam. Zresztą hektarów też nie chcę, mnie tyle co mam wystarczy...

To po prostu się nie zrozumieliście. Ludzie teraz pracują w mieście a żyją na wsi. Mieszkałem w bloku, na szczęście krótko i szału idzie dostać. Nie każdy się nadaje do pszczół musisz to uwzględnić a 20 arów ziemniaka kiedyś sam zbierałem bo akurat były słoneczne dni a każdy był zajęty. Zresztą lubię sam robić ale to już inna sprawa. Jeżeli nie jest za późno to spróbuj z nią porozmawiać ?

12 godzin temu, sabuliga napisał:

Dodatkowo kurdupel 172

Wiesz co to jest wzrost średni ?

12 godzin temu, cinek1808 napisał:

Ha ha ha ha ha ha. Księża bardziej grzeszą niż parafianie. Prawie każdy na dziecko , grają w pokera . Jeden to nawet przegrał auto . Potem na mszy powiedział że szkoda całkowita. I pyk parafianie zrzuta na drugie. Jak jest większa parafia i jest kilku ksiezy to takie imprezy potrafią być. 

Kiedyś słyszałem że jeden postawił na stół parafię ale to musiał by chyba z biskupem grać :P.

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

Jeżeli nie jest za późno to spróbuj z nią porozmawiać ?

Po pierwsze za późno, wyjechała ze wsi i kontaktu z nią nie mam. Po drugie po czasie zrozumiałem, że to było błędne zauroczenie i zmądrzałem- taka kobieta to dla nowoczesnego chłopaka a nie dla takiego dinozaura.

Opublikowano

@Rolnik200598 i @sabuliga skończcie pie*dolić bo już tego czytać się nie da. Zrozumcie że jest tyle kobiet które są wolne z różnych powodów. Jesteście jeszcze młodzi całe życie przed wami. Widzisz u siebie wady, tu rusz d*pę i pracuj nad nimi. Macie problem z samocena idźcie do terapeuty bo siedzi wam to w głowie jak nie potraficie sami sobie poradzić. Na początku nie traktujcie kobiet jako materiału na żonę tylko jako koleżankę , przyjaciółkę. Umawiajcie się na spotkanie wyjdzie to wyjdzie nie to szukać dalej. Bo jak ktoś się nastawia na siłę to ma efekty odwrotne od założonych. Miłość sama was znajdzie i to przypadkiem. 

• Like 5
Opublikowano
30 minut temu, cinek1808 napisał:

@Rolnik200598 i @sabuliga skończcie pie*dolić bo już tego czytać się nie da. Zrozumcie że jest tyle kobiet które są wolne z różnych powodów. Jesteście jeszcze młodzi całe życie przed wami. Widzisz u siebie wady, tu rusz d*pę i pracuj nad nimi. Macie problem z samocena idźcie do terapeuty bo siedzi wam to w głowie jak nie potraficie sami sobie poradzić. Na początku nie traktujcie kobiet jako materiału na żonę tylko jako koleżankę , przyjaciółkę. Umawiajcie się na spotkanie wyjdzie to wyjdzie nie to szukać dalej. Bo jak ktoś się nastawia na siłę to ma efekty odwrotne od założonych. Miłość sama was znajdzie i to przypadkiem. 

Nie no ja nigdzie nie chodzę jeszcze jestem chorowity no i wkolko tyłek mnie boli 

Ten rolnik co go oznaczyles to chociaż kasy ma sporo obstawiam ze 5 lub 6 tys bo jest spedytorem. A ja co dziadowe studia skończę po nich na produkcji chyba że uda mi się jakiś sad założyć.