Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, slawek74 napisał:

bratrolnika spróbuj pujść do logopedy i zacząć ćwiczyć możesz mocno zniwelować tą wadę wymowy córka moja też slabo wymawiała i chodziliśmy z nią nie chciała cwiczyć ale się udało i dobrze wymawia kiedyś przyszedł znajomy co słabo niektóre litery wymawia jak córka to słyszała to potem mówi nam jak dobrze że ze mną ćwiczyliście że ja normalnie mówię cwicząc można prawie całkowicie tą wadę wyeliminować

Ale mi to nie przeszkadza, wstydzić się nie wstydze. 

Opublikowano
21 minut temu, Bananek napisał:

kiedyś mój ojciec sąsiada nauczył rrr wymawiać. po prostu zamknął go w tzw "świronku" (mały spichlerz na zboże) i powiedział, że wypuści go dopiero jak się nauczy mówić. poskutkowało. Tak więc zapraszam, Darku.😉

taaa, pokaż no to palcem

Wy na tym Podlasiu, to hardkory jesteście. Szczęście, że zapalenia płuc nie miał, bo na trzy zdrowaśki do pieca by trafił 😆😆😆 U nas to cywilizacja, miastowe metody typu logopeda itd... tam do drewutni i nie ma miękkiej gry. 🤣🤣🤣

Opublikowano
30 minut temu, Bananek napisał:

kiedyś mój ojciec sąsiada nauczył rrr wymawiać. po prostu zamknął go w tzw "świronku" (mały spichlerz na zboże) i powiedział, że wypuści go dopiero jak się nauczy mówić. poskutkowało. Tak więc zapraszam, Darku.😉

obraz.png.34b0f83062df6f750d5b313aa2ef4bc7.png

• Haha 2
Opublikowano

No ta Madzia to by mi podpasiła 😊, fajna, wiekowo się kwalifikuję bo żem nie młodszy... I o kartoflach pojęcie ma 😂 i dżonder 😋 ale swojego nie zostawię 😔 kurła co tu robić... 

Opublikowano (edytowane)

Miałem Kiedyś dziewczynę co r nie wymawiała...A moje imię zawiera tą literę  :)))) u niektórych tego praktycznie nie słychać lub tylko w trudniejszych dla nich wyrazach. U niej akurat było po całości  :)

Z kolei inna moja ex( z naszej branży) miała propozycję do wzięcia udziału w drugiej albo trzeciej edycji. Dwa razy ją nachodzili w domu ludzie od produkcji. Mówili, że to głosowanie widzów to ściema i że będzie w programie bo oni o tym decydują A nie jakieś smsy.

Edytowane przez Taurus83
Opublikowano
13 godzin temu, Rafi1010 napisał:

Tych dwóch braci to z moich rejonów 

JAkie okolice maz.?

3 godziny temu, Sean napisał:

Taaaa chyba dla takich jak my  :P  jak młode chłopaki to dla nich się nie dziwię że to już styl retro, szczególnie ta jedna.   xD

o to to. Retro i z wyglądu i wiekowo ta od drobiu. Motocyklistka urodą też retro... Choć wiekowo sporo młodsza bo piszą tu że 27 lat ma.

3 godziny temu, Pafnucy napisał:

Brat , ale ja odrobinę młodzszy niż ten Józiek , czy inny Jerzyk . 

Taaa, jasne..

2 godziny temu, cinek1808 napisał:

Będą jaja jak jeden z braci się dostanie do programu a drugi nie. W nocy jeden drugiemu bedzie podbierał panienki. 

Ta 40 to raczej chcę firmę wypromować niż kogoś znaleźć. Obrotna jest więc nie wierzę że ktoś się obok nie kręcił. 

Oni na pewno się dostaną. A poszli dla rozgłosu, widać z daleka. Zaraz jakiś kanał YT założą.

2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Potwierdzam, z wioski obok mnie ;)

Czyli jaka to wioska?

1 godzinę temu, czesio200 napisał:

Jeden mod co dużo banów rozdaje u mnie był i mówił R hehe

Przyjechał osobiście bana dostarczyć?

43 minuty temu, wojtal24 napisał:

z Wielkopolski jest sporo osób tym razem ta laska i 3 chłopaków ten 1 co był później ten Sławek i ten profesor

Jak tu piszą że jakiś limit był 50 ha to tak wyszło że z WLKP sami. Jak średnia pow. gospo na podlasiu czy w podkarpackim i innych mała, tylko WLKP najczęściej spełniała warunek.

Opublikowano
3 minuty temu, damianzbr napisał:

Jak tu piszą że jakiś limit był 50 ha to tak wyszło że z WLKP sami. Jak średnia pow. gospo na podlasiu czy w podkarpackim i innych mała, tylko WLKP najczęściej spełniała warunek.

😆 Serio uwierzyliście w to? to ja se jaja robię, ale patrzę że już się przyjęło 😊

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przepisz na mnie 

Szykuj 2 duże bańki i jutro jedziemy do notariusza 😋 

Opublikowano
21 minut temu, pedro2 napisał:

No ta Madzia to by mi podpasiła 😊, fajna, wiekowo się kwalifikuję bo żem nie młodszy... I o kartoflach pojęcie ma 😂 i dżonder 😋 ale swojego nie zostawię 😔 kurła co tu robić... 

Chiba byś nie sprostał jej wymaganiom🤣

11 minut temu, damianzbr napisał:

Czyli jaka to wioska?

Ś............K.......................

Opublikowano
13 minut temu, damianzbr napisał:

o to to. Retro i z wyglądu i wiekowo ta od drobiu. Motocyklistka urodą też retro... Choć wiekowo sporo młodsza bo piszą tu że 27 lat ma.

Nie no brzydka nie jest

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Pan coś wie, niech pan móóóóóówi!!!!   :P

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Może być... 🤔

Młoda, fajna, obrotna dziewczyna to coś musi być nie tak. 

Brat to na razie tego garnka ze złotem nie odkopuj, muszę obadać sprawę co tam z nią nie halo, sołtys coś wie... 😂 

Opublikowano
pedro2 napisał:

To może byś ją przekonał i ona do Ciebie a gospodarkę by sprzedała lub w dzierżawę albo w co innego zainwestowac🤔😉 a co nie można spróbować

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Piszta a sami sie przekonata🤪

No no no, tak cuś podejrzewałem.  :P