Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Załóż konto na portalu randkowym. Jesli uważasz że nie masz wyglądu to wstaw zdjęcie jakiegoś fajnego faceta na profilowe. Zagaduj. Trening czyni mistrza. Będziesz wiedział o czym chcą kobiety rozmawiać. 

Opublikowano
10 minut temu, sabuliga napisał:

Mam 2 ale jeden tylko jego jedyny tematy to krowy to już go mam trochę dosyć a drugi jest kurduplem 160 cm to on nawet szans nie ma na dziewczynę. A tak wogole to moi koledzy takie same piwniczaki jak i ja.

E tam zanurzenie ja.

Mi chodziło o to że skoro rozmawiasz z kolegami to tak samo gadaj z dziewczyną. Kobieta to nie jakiś straszny potwór do którego nie wiadomo jak podejść,  no chyba ze w Tajlandii :)

Opublikowano (edytowane)

Nie napiszę  które, ale ogólnie z tymi portalami randkowymi bywa tak ze był sobie taki portal fotka i tam taka dziewica wybrała sobie faceta na pierwszy raz bo miała juz sporo lat i nie wiedziała jak to jest a w koło koleżanki z facetami i chciała sprubować z ciekawości czy jak, no i myślała ze potem ten facet z nią będzie bo była samotna a on  rozdziewiczył i spadaj, ogłaszajcie się kawalerzy.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, sabuliga napisał:

O czym rozmawiać z dziewczynami? Chciałbym się zapytać doświadczonych użytkowników

Nie umiesz korzystać z poradników 🤪to ci tu daje linka, rób jak tu pokazują 🤭

Opublikowano

To taka historia prawdziwa,bo po fakcje ona przyznała się koleżankom bo wiadomo ze przed faktem to koleżanki by zabronili i powiedzieli ze źle robi zresztą byli w szoku a ja byłem facetem jednej z nich i z tond o tym usłyszałem.

Opublikowano
10 godzin temu, Strongman napisał:

Nie napiszę  które, ale ogólnie z tymi portalami randkowymi bywa tak ze był sobie taki portal fotka i tam taka dziewica wybrała sobie faceta na pierwszy raz bo miała juz sporo lat i nie wiedziała jak to jest a w koło koleżanki z facetami i chciała sprubować z ciekawości czy jak, no i myślała ze potem ten facet z nią będzie bo była samotna a on  rozdziewiczył i spadaj, ogłaszajcie się kawalerzy.

To co faceci w takiej sytuacji mają zrobić kobieta to napisze ze jest chętna i stado facetów juz biegnie. Ciekawe jak ja będę miał 30 lat i będę prawakiem dobrze ze koledzy mnie nie wyśmiewa bi sami są piwniczakami

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

To może z kolegami spróbuj gwint zerwać 

Nie faceci mnie nie kręcą. Ja nwm jak można się podniecać gołym facetem

Opublikowano
2 godziny temu, sabuliga napisał:

To co faceci w takiej sytuacji mają zrobić kobieta to napisze ze jest chętna i stado facetów juz biegnie.

BIegną z myślą, że podupcą, a kobiety czekają na księcia na białym koniu a ten nie przyjeżdża. Potem swoje frustracje wyładowują na niewinnych ludziach w premii na rozpoczęcie działalności pozarolniczej. Uwierz mi, że w realnym życiu mają gorzej od nas.

Opublikowano

A ty taki cwaniak z Orawy i nic żeś nie złowił.. A kwiczysz w kolo że taki chetny.. 😋😂😂😂

Opublikowano
2 godziny temu, sabuliga napisał:

Nie faceci mnie nie kręcą. Ja nwm jak można się podniecać gołym facetem

Ee nie no bez przesady nie o to chodzi. Z kolegami iść na podryw gdzieś do klubu. W kupie może będzie łatwiej 😉

Opublikowano

W" kupie " to lawry na was czekają ale much.... 😂😂😂😂

Opublikowano
34 minuty temu, Winnetou napisał:

W kupie nie dojdziesz do niczego, chyba że napierdalać się gdzieś pod remizą, nie ogarek? 😂

A napisz co do młotka... 😂😂😂

Czemu ty z nim nie rozmawiasz 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Ee nie no bez przesady nie o to chodzi. Z kolegami iść na podryw gdzieś do klubu. W kupie może będzie łatwiej 😉

Moi koledzy tez nie chodza do klubów i nigdy nie tanczyli

Opublikowano
17 godzin temu, sabuliga napisał:

Moi koledzy tez nie chodza do klubów i nigdy nie tanczyli

Opublikowano
Dnia 18.11.2020 o 09:56, sabuliga napisał:

Ja nwm jak można się podniecać gołym facetem

i już masz temat do rozmowy o co mógłbyś zagadać/zapytać jakąś dziewczynę

https://lublin.se.pl/piekni-mlodzi-wysportowani-nie-mieli-szans-wyjsc-z-tego-calo-tragedia-pod-pulawami-aa-J4ND-N7bq-YkzA.html?fbclid=IwAR3lxNS32IhOZiA-uCevwZ0bSqPfc05l3SIUXXW5uqFwxjiuthkEur8TmUg

poczytaj artykuł do końca

"Nie pili, nie palili, nie łazili po nocach całych. Spokojni i skoncentrowani na tym, co dla nich najważniejsze – mówi SE ojciec Kacpra. – Nasz syn nigdy w życiu nie poszedł nawet na dyskotekę – dodaje pogrążony w rozpaczy."

także można być co najwyżej z siebie dumnym że należy się do grupy porządnej młodzieży

Opublikowano (edytowane)
Dnia 15.11.2020 o 16:57, radekz200 napisał:

Paulina nie ujawniaj za duzo danych bo przyjedzie do Ciebie ze niby po jałówki z ogłoszenia 😂😂😂😂😂

o właśnie @Paulina1985 zapytaj męża o olej z maszyn szefa póki jeszcze tam pracujecie ,chyba że serwis zewnętrzny do tego przyjeżdża to nie było tematu

Dnia 15.11.2020 o 16:34, sabuliga napisał:

to jak mają 100 ha to ich żony pracują

czy ja wiem czy pracują, dziewczyna z okolicy rok starsza ode mnie rzuciła robotę biurową/projektową po budownictwie to pani domu u gościa z ok 400ha roślinnej 

może @KarolTD90 go rudego przypomni se

Dnia 15.11.2020 o 17:09, sabuliga napisał:

no pracować, dziewczyny ze wsi  uciekają

no .... uciekają.... ale wyjątkiem są zaradni bogaci i kasiaści .. do tych to i z miasta przyjdą , u jednego kołchoźnika w okolicy  młoda ukrainka żoną jest i krowy doi a mogłaby być jego córką 

Dnia 15.11.2020 o 17:23, dsbh napisał:

W mieście się pracuje a mieszka na wsi.

chodzi o to by mieszkać tam gdzie się pracuje by było blisko i szybko do roboty , rolnik to ma u siebie miastowy w mieście też a latać hvj wie gdzie i jak długo to tez nie ciekawie a mieszkając na wsi pracować poza rolnictwem/gospodarstwem i nie musieć do pracy jechać do miasta to raczej sie nie da

Dnia 15.11.2020 o 21:54, kris91 napisał:

Raczej teczki zakłada na każdego 🕵️♂️👮‍♂️

skoro nie ma tego kto robił to do tej pory to ktoś próbuje go godnie zastąpić

Dnia 15.11.2020 o 15:58, młotek29 napisał:

Niedużą,

konkrety , liczby proszę , bo tylko to pozwala coś bardziej uzmysłowić sytuację 

a propo twojej mamy , znajomego matka sybiraczka miała wypadek w domu i złamaną miednice albo kość udowa , obłożnie chora i dość długo leżąca ale syn dzięki temu że miała pokaźną emeryturę z tytułu przeszłości i przebytych represji znalazł sobie żonę i we dwoje się nią opiekują tym bardziej fakt że chłop sporo po 50ce

Edytowane przez Gość