Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiesz, jak się z dziewczyną całujesz to musisz lekko głowę przechylic i wtedy nos nie przeszkadza 😛 Andrzej to akurat taki sam, podjąć decyzji sam nie może, cielaka się boi, pastucha się boi, kozy nie złapie, tylko wszystkich o wszystko obwinia....

Edytowane przez kris91
Opublikowano

Ale coś mówi, ci tylko chodzą, płaczą i pytają czy nie urazili. 

Opublikowano

I się okazuje, że urazili... Bo te dziewczyny/kobiety wszystko uraża. A oni zamiast dojść do wniosku, że skoro ich normalne zachowanie, sposób bycia i podejście do życia uraża ich kandydatki, to trzeba się pożegnać, bo raczej się nie dogadają, to zaczynają płakać. Sama dość uczuciowa jestem, ale bez przesady. Chyba, że płaczą bo muszą. To rozumiem. 

Opublikowano

Bo one się fest nadają na wieś, tak samo ten koleś u Magdy - on najpierw w mieście chciałby spróbować na własną rękę żyć, no i jak on ma dziewczynę przekonać że nadaje się na gospodarstwo?

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.11.2020 o 07:08, jarecki napisał(a):

obejzałem wczoraj rolnicy podlasie widać ten genio to chłop życiowy  , z andrzejem to można i konie kraść  ale ten brat to  upierdliwy 

No taki trochę nie tołkowny 😂😂😂

Chłop że wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy 😁

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
Opublikowano
32 minuty temu, jarecki napisał:

obejzałem wczoraj rolnicy podlasie widać ten genio to chłop życiowy  , z andrzejem to można i konie kraść  ale ten brat to  upierdliwy 

Z Andrzejem konie kraść 😄 powodzwnia już  predzej z Gieniem albo Jarkiem.

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, bergman31 napisał:

Magdę, to może tutaj na forum zaprosić. Kawalerów tu nie brakuje a czytając komentarze, to można odnieść wrażenie, że wiedzą jak dotrzeć do "serca" kobiety.

P.S. do serca albo do czegoś innego😉. Jak tam kto woli😁😁😁

Jaką ksywkę🤔

Najpierw do tego innego  bym dotarł, bo trza sprawdzić czy pasuje, nie za luźne itd😎 

Opublikowano
49 minut temu, jarecki napisał:

zapomniałes o Jaszczembiu 🤭

Opublikowano
9 godzin temu, Kallina86 napisał:

I się okazuje, że urazili... Bo te dziewczyny/kobiety wszystko uraża. A oni zamiast dojść do wniosku, że skoro ich normalne zachowanie, sposób bycia i podejście do życia uraża ich kandydatki, to trzeba się pożegnać, bo raczej się nie dogadają, to zaczynają płakać. Sama dość uczuciowa jestem, ale bez przesady. Chyba, że płaczą bo muszą. To rozumiem. 

chyba scenarzyści za bardzo poplynęli, pewnie są takie osoby tam, ktore szczują albo "podpowiadają" rolnikom i kandydatkom pewnie sposoby zachowań...moze i nieswiadomie dla uczestników.. A wychodzi jak wychodzi.

Słabe słabe słabe...chyba kolejna edycja nie ma już sensu...

9 godzin temu, Bartek933 napisał:

Aż skomentuję.

Rolnicy-porażka. W moich oczach najwięcej szacunku mają Emilka i gospodarz co mu zbiornik wymieniali. Reszta celebryci którym pomysły się kończą

eeeejjjj koniarze co białkowali są fajni !!!! 😁 

Opublikowano
10 godzin temu, kris91 napisał:

Przecież mogą w zawodzie swoim pracować, w moim przypadku gdyby jakaś dziewczyna się trafiła to nie musiałaby pracować na gospodarce.....

10 godzin temu, akooo napisał:

to co by robiła. chlopie

Większość to skończyła naprawdę niszowe kierunki np taka pedagogika jeszcze ta ilona ze chce się realizować zawodowo jako jakąś tam kasjerka w kinie śmiech na sali. Zresztą maciek ewidentnie szuka parobka

10 godzin temu, pedro2 napisał:

Ten płaczek sam nie wie czego chce... A u Magdy tak jak mówiłem cienkie fifki nie wiedzą jak się za kobietę zabrać...

Raczej to z nią  os nie tak. Dała mi za zadanie zbierać stonki to się chłopaki skupili na zadaniu. A jak ja pocałował to tez źle. Nie dogodzi. Adamowi to barman chyba na gadał jakie życie w mieście jest fajne. Ale ten od basiek to już pod pantofle siedzi

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, krilan06 napisał:

Dorosły chlop 2 razy ryczeć na oczach całej Polski

Dziwisz się, miał zostac lokalnym alvaro, miały do niego pisać dziewczyny z całej Polski, miał przebierać jak w ulęgałkach, a co do czego okazało się że wybrał wszystkie takie co go nie chcą

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Dziwisz się, miał zostac lokalnym alvaro, miały do niego pisać dziewczyny z całej Polski, miał przebierać jak w ulęgałkach, a co do czego okazało się że wybrał wszystkie takie co go nie chcą

I dziwić się że taki nie może znaleźć kobiety w realu 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

I dziwić się że taki nie może znaleźć kobiety w realu 😉

1 godzinę temu, jacus napisał:

to sie zgloscie do nastepnej edycji-pokazecie jak kawaler i panna ze wsi ma sie zachowywac w swatach... dacie wzor  nastepnym sezonom.

Raczej mnie by nie wzięli bo mam aby 12 ha i Ursusa a nie john deere. Wątpię żeby do mnie jakaś napisala

Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.11.2020 o 09:53, sabuliga napisał(a):

Raczej mnie by nie wzięli bo mam aby 12 ha i Ursusa a nie john deere. Wątpię żeby do mnie jakaś napisala

"aby", a dlaczego nie "tylko" ? 

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Zapytam żony, jak pozwoli to nie ma problemu

Jestem pewien, że byśmy się Ciebie nie wstydzili 😎

15 godzin temu, Bartek933 napisał:

Aż skomentuję.

Rolnicy-porażka. W moich oczach najwięcej szacunku mają Emilka i gospodarz co mu zbiornik wymieniali. Reszta celebryci którym pomysły się kończą

Rolnik szuka..no sorry po za nielicznymi wyjątkami to nie rozumiem tego show. A Dawid widzę nie bez powodu ma osobliwą ksywkę  w okolicy

Ej no ja ani celebryta ani pomysłów mi nie brakuje 😂😂😂

Poczekaj na kolejne odcinki.

Zdjęcia trwaja czasem osiem godzin a po montażu w programie zostaje kilka minut i nie ma się za bardzo wpływu na to co puszczą. Chcę na przykładzie swojego nietypowego podejścia do rolnictwa pokazać problemy wsi i to jak się zmienia nie zawsze na korzyść. Nie wiem czy to wyjdzie ale tak bym chciał być odbierany w tym programie. Jak do tej pory każdy z uczestników jest trochę inny i co innego reprezentuje a to chyba największy plus tego cyklu.

Rolnik Szuka Żony nie skomentuję bo nie odbieram tv. Jeśli ktoś ma link gdzie można to w necie zobaczyć w całości a nie urywki to poproszę.

• Thanks 1
Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał:

to sie zgloscie do nastepnej edycji-pokazecie jak kawaler i panna ze wsi ma sie zachowywac w swatach... dacie wzor  nastepnym sezonom.

To ja już wogóle nie nadaję się do tego programu😞. Mam za mało hektarów. Mojego Ursusa to nawet do muzeum nie wezmą. Dochody z pracy na etacie, też mizerne. Do tego wystąpienia publiczne mnie paraliżują i źle wychodzę na zdjęciach.

5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Zapytam żony, jak pozwoli to nie ma problemu

Znaczy się, podpisze papiery rozwodowe🤔

Opublikowano

@bergman31 i reszta  po co do tv chcecie chodzic🤔, to kuźwa w życiu nie można poznać d*py, przecież tam to idą celebryci albo desperaci 🙆‍♂️

Jak brak wam odwagi to chociaż z portali randkowych korzystajcie, tu łatwiej na początek zagadać 

Ja bym w życiu się nie zgłosił o jeszcze żeby ktoś to reżyserował 🤦‍♂️