Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, sabuliga napisał:

Rodzice on ma bmw x6

Walić x6 dzisiaj bogaty ten co może się wyrwać z domu na kilka dni bo ma kto go zastąpić bo nie chodzi oto by całe życie tylko robić przy zwierzętach

Edytowane przez Gość
Opublikowano
11 minut temu, ramzes10 napisał:

Który rok tego X6? W tych czasach to nic nadzwyczajnego, zwłaszcza z chu.owym silnikiem to po taniości można nabyć

Po taniości to znaczy za ile? 

Dla jednego po taniości jest 70tys.  A dla mnie tanio to 20tys. 

Opublikowano

A dla innego 200 tys to po taniości. Chodzi mi o rozbieżność ceny danego modelu. Zadbany model z dobrym silnikiem kosztuje 2 jak nie 3 razy tyle co ten sam model z chu.owym silnikiem i starszy rocznikowo. Dlatego to nic nie mówi ze ktoś ma X6 lub A6 itd. np można kupić A6 C6 za 20 tys z 2.0 z pękająca głowicą a można kupić za 50 tys z 3.0 lub 4,2. Ta bmke tak samo można kupić już i za 40-50tys a można i za 100 tys i rocznikowo nie będą od siebie dużo odbiegały. 

Opublikowano
26 minut temu, ramzes10 napisał:

Który rok tego X6? W tych czasach to nic nadzwyczajnego, zwłaszcza z chu.owym silnikiem to po taniości można nabyć

No obecnie ma 3 lata ale kupili mu nowy z salonu za 360tys

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

Miałeś isc do programu rolnik szuka zony

Tak uważam ze facet musi sporo zarabiać bo tak jest ze facet więcej zarabiać od kobiety.

Nie tylko kobiety nie chca na wies. Kolega ma 100 ha i skup zboza i poszedł na inzynierie produkcji. Wątpię że wróci bo jego luba studiuje na kozminskiego gdzie całe studia kosztują 60 tys. Kiedyś poznałem chlopaka co na budownictwo poszedł a ma 100 ha i 70 krow

Przecież nikt nikogo nie zmusza, może nie podoba mu się taka praca i chce coś innego robić w życiu 

42 minuty temu, sabuliga napisał:

A Ty masz jakiego grata? 

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

A rolnicy często narzekają na niskie ceny płodów rolnych i żywca. Że rolnictwo jest nieopłacalne. A tu proszę, prezent dla syna za 360tyś. zł, który za parę lat warty będzie tyle co C330 po remoncie.

3 godziny temu, Paulina1985 napisał:

nie ma ideałów. Tak jak pedro gada trzeba kompromisów, ale od początku lepiej nie sciemniać tylko mowić jakie się życie prowadzi.

Jak bym na randce dziewczynie powiedział gdzie obecnie pracuję i na czym ta praca polega, to wolałaby już zostać żoną rolnika.

Opublikowano
3 godziny temu, Paulina1985 napisał:

lepiej nie sciemniać tylko mowić jakie się życie prowadzi.

Nie słuchajcie tej rady chyba ze jesteście grzecznymi ministrantami Gdyby moja wiedziała jakie życie prowadziłem przed i po to by mnie dawno zastrzeliła 

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, debrzyna napisał:

Nie słuchajcie tej rady chyba ze jesteście grzecznymi ministrantami Gdyby moja wiedziała jakie życie prowadziłem przed i po to by mnie dawno zastrzeliła 

chodzi np. o prowadzenie gospodarstwa 🤣 a nie o jakąs czarną przeszłość 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Przecież nikt nikogo nie zmusza, może nie podoba mu się taka praca i chce coś innego robić w życiu 

A Ty masz jakiego grata? 

Ja nie mam auta jak teraz drugie stypendium na studiach dostane to pomyślę o jakimś autko. Ale na wsiach tam miłość francuska uprawianie czy po Bożemu?@szymon09875 @debrzyna @ramzes10

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

@dsbh łon sam jeszcze nie wie czego szuka 😁, narazie publicznie użala się nad własnym losem 

Bada grunt :).

3 godziny temu, sabuliga napisał:

Nie tylko kobiety nie chca na wies. Kolega ma 100 ha i skup zboza i poszedł na inzynierie produkcji. Wątpię że wróci bo jego luba studiuje na kozminskiego gdzie całe studia kosztują 60 tys. Kiedyś poznałem chlopaka co na budownictwo poszedł a ma 100 ha i 70 krow

Nie widzę siebie w mieście. Byłem, widziałem, wróciłem 🤣.

Edytowane przez dsbh
dopisek
Opublikowano
9 minut temu, sabuliga napisał:

Ja nie mam auta jak teraz drugie stypendium na studiach dostane to pomyślę o jakimś autko. Ale na wsiach tam miłość francuska uprawianie czy po Bożemu?@szymon09875 @debrzyna @ramzes10

Różnie 😁 ale to nie temat dla Ciebie 🙃

Opublikowano
24 minuty temu, Ursus932 napisał:

Różnie 😁 ale to nie temat dla Ciebie 🙃

23 minuty temu, debrzyna napisał:

@sabuligaA co ty możesz wiedzieć o miłościach skoro dopiero o drugie stypendium sie starasz i całą  energie skierowałeś na jej załatwienie 

No właśnie nie za wiele wiem dlatego się pytam żeby mnie mądrzejsi i doświadczeni oswiecili

Opublikowano
14 minut temu, radekz200 napisał:

Obejrzyjcie film znachor o 15:30 na TVP 2, mam do niego sentyment 

o maaaatko ile można ryczeć 😁

Opublikowano

Paulina do bólu 😁😁😁😜

radekz200 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

Radziu na kulturze już był obejżany 😉😀

O której? 😛 ale tu bedziesz miał w HD 😛

hd hp trzeba krowom żarcie mieszać 😉

Opublikowano
3 godziny temu, sabuliga napisał:

Bo dziewczyny też mają rozum.  I nie jedna woli jeździć autem za 15tys.  Z fajnym facetem niż za 300tys.  Z bucem I narcyzem. 

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, sabuliga napisał:

No właśnie nie za wiele wiem dlatego się pytam żeby mnie mądrzejsi i doświadczeni oswiecili

Chłopie na to brak odpowiedzi jednoznacznej, będziesz z kimś to sobie ustalcie co kto lubi 

@6465Ło święte słowa 👍 ja jeżdżę nawet takim za niecałe 10 tys i mam fajną blondynke 😊

Opublikowano
18 minut temu, radekz200 napisał:

O której? 😛 ale tu bedziesz miał w HD 😛

Kultura i Polonia są już w HD. W standardowej jakości pozostały regiony, Historia, Rozrywka i Seriale.