Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mi się wydaje ze musi być miód z dwóch stron przed ślubem nie udawany i związek będzie udany.

A często bywa ze ludzie się żenią bo jakoś to będzie,lub mają nadzieje ze będzie lepiej czy jak zamieszkają razem to się poprawi,lub chłopak ma kasę a dziewczynie się nie podoba.i wiele innych czynników.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, cinek1808 napisał:

Niestety tak jest , bo łatwiej cos wyrzucić niż naprawić.

Dlatego czasami lepiej nie brać ślubu. Jak przestaje się w związku układać, to po prostu każdy idzie w swoją stronę.

Na rozstaniach najczęściej cierpią dzieci. 

Jest dużo szczęśliwych par, które żyją bez ślubu. Często mogli być przykładem dla wielu małżeństw, jak powinien wyglądać prawdziwy związek dwojga ludzi.

Opublikowano
34 minuty temu, bergman31 napisał:

No i administracja nie przyjęła mnie do Zapisanisobie.

W sumie po tym co pisałeś, że zaznaczyłeś to i nie dziwota. Ale przynajmniej zgodnie z prawdą zaznaczałeś i chciałeś dobrze.

Opublikowano

Powiem tylko tyle. Do związku trzeba dorosnąć.

Związek to już dwa różne charaktery .obowiązki i nie niejednokrotnie trzeba iść na kompromis . Każdy facet czy kobieta chcą mądrego partnera znającego swoje miejsce w związku.

• Like 2
Opublikowano
28 minut temu, niesmiertelny88 napisał:

kur... też taki byłem. nie wiedziałam jak zagadać do kobiety. zakochałem się i ta kobieta mi powiedziała "bądź sobą, nie udawaj kogoś kim nie jesteś" wstydziłem się swojego charakteru. Ale nooo stało się. ja trochę pojebany charakter mam. mówię co myślę. bzykam i... no tak wychodzi że jak nie lesbijka to mężatka.mam 32lata żałuję tylko jednego, że myślałem o bzykaniu będąc Zakochanym. jestem sam, źle mi z tym. ale sam sobie taki los.... miłość jest fajna, każdy ma tą drugą połówkę. tylko nie trzeba troszkę pomóc szczęściu. ps. ja nie śmiały. a bzykalem kobietę na środku wsi w unijnej altance. 🤣🤣🤣 za krótkie to życie żeby się nim przejmować

tylko trzeba trochę pomóc szczęściu

...yyy...nie pij już....🙄

Opublikowano
3 minuty temu, Paulina1985 napisał:

...yyy...nie pij już....🙄

Jak sobie przypomnę, co ja robiłem kilka lat temu, to mogę uwierzyć, że pisze na trzeźwo.

7 minut temu, bratrolnika napisał:

Albo młodo się ożenić, kiedy charakter człowieka jeszcze się kształtuje, i wychować sobie żonę, która wychowa sobie męża

Kiedyś tak było i dzięki temu było mało rozwodów. 

Teraz najpierw studia, po tem kariera. Jak przyjdzie w końcu czas na zakładanie rodziny, to każdy ma już swoje przyzwyczajenia, dziwactwa itp., które ciężko zmienić dla drugiej połówki. 

• Like 1
Opublikowano
bergman31 napisał:

3 minuty temu, Paulina1985 napisał: ...yyy...nie pij już....🙄 Jak sobie przypomnę, co ja robiłem kilka lat temu, to mogę uwierzyć, że pisze na trzeźwo

chodziło mi o to że sex to naturalna rzecz. nie lubię przygód. ale mając 32lata i będąc samemu chcę korzystać z życia ( chciałem) teraz to mnie nie kręci. zawsze ze to spontaniczna przygoda. nigdy żadnej kobiety do niczego nie zmuszałem. tak więc chodzi że... nie ważne. szanuję kobiety, czasami tylko gupio wychodzi. 🤔 nie moja wina.

Opublikowano
Przed chwilą, niesmiertelny88 napisał:

chodziło mi o to że sex to naturalna rzecz. nie lubię przygód. ale mając 32lata i będąc samemu chcę korzystać z życia ( chciałem) teraz to mnie nie kręci. zawsze ze to spontaniczna przygoda. nigdy żadnej kobiety do niczego nie zmuszałem. tak więc chodzi że... nie ważne. szanuję kobiety, czasami tylko gupio wychodzi. 🤔 nie moja wina.

To może jesteś chadem z wygladu i dlatego nie wierze ze jako przeciętny facet i niesmialy mogłeś podrywać. Opowiedz o mezatce to twoja sasiadka?

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

41 mam 😀 jak coś podam adres jak mi ktoś fajne buty przyśle najlepiej robocze 😉😁

Mam używane gumofilce na zbyciu. Trochę filc uszkodzony ale guma cała🤣🤣🤣

1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Mój nr buta to 44 a śmierdzi jak 50

Jeszcze trochę i zacznie się chwalenie wielkością 🥒