Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam sobie robisz pod górkę. Nigdzie nie chodzisz to się rusz. Nikt nie każe ci chodzić na imprezy. Jedź nad morze, zwiedz kilka miast np Toruń , Wrocław , Kraków. Ruszysz w świat nabierzesz odwagi, będziesz miał o czym opowiadać. Jedź na wycieczkę z biurem podróży. Czasem przypadkiem ktoś się pozna. 

Kasa nie ma nic do rzeczy. Chłopacy co pracują za najniższą krajową też mają dziewczyny. Dla dziewczyny dla której liczy się tylko kasa to trzymaj się z daleka spotka bogatszego i odejdzie. Czasem robiło się tak że przyjeżdżało się na spotkanie najgorszym autem na podwórku. Jak chciała się drugi raz umówić to tym lepszym. Dla kobiet co chcą założyć rodzinę to liczy się charakter jakim jesteś człowiekiem. Czy nie pijesz, nie uderzysz jej przy pierwszej kłótni albo nie zacpasz się na mieście. 

Jak Cię tyłek boli to sprawdź czy nie masz kolegi geja. Bo to dziwnie wygląda. 

• Like 3
Opublikowano

Z kolegami ostatni Raz widziałem się pol roku temu. Taki co tłucze kobietę to raczej jakiś bad boy albo patola. Jak się zarabia najnizsza to raczej przyszłości nie ma

Opublikowano
8 minut temu, mf362 napisał:

To zrób porządek z tym tyłkiem bo w najlepszym wydaniu to hemoroidy a różnie to może być , nie ma zwlekać

Nie idę wstydze sie do lekarza. Widze ze miałeś kogoś chorego w rodzinie albo sam chory byłeś. Bo inni widzę ze sobie żarty stroja z tego powodu. Może jak będę dłużej zwlekal to śmierć przyjdzie szybciej niż się komuś wydaje

Opublikowano
1 godzinę temu, cinek1808 napisał:

@Rolnik200598 i @sabuliga skończcie pie*dolić bo już tego czytać się nie da. Zrozumcie że jest tyle kobiet które są wolne z różnych powodów. Jesteście jeszcze młodzi całe życie przed wami. Widzisz u siebie wady, tu rusz d*pę i pracuj nad nimi. Macie problem z samocena idźcie do terapeuty bo siedzi wam to w głowie jak nie potraficie sami sobie poradzić. Na początku nie traktujcie kobiet jako materiału na żonę tylko jako koleżankę , przyjaciółkę. Umawiajcie się na spotkanie wyjdzie to wyjdzie nie to szukać dalej. Bo jak ktoś się nastawia na siłę to ma efekty odwrotne od założonych. Miłość sama was znajdzie i to przypadkiem. 

Tak sobie wmawiaj. Ja wiem swoje. 

@sabuliga Śmieszny jesteś. Do 5 tysięcy w wypłacie to mi dużo brakuje. Zresztą ja też w domu siedzę- nigdzie mnie nie ciągnie, najlepiej w domu. Zwiedzanie jakieś mnie kompletnie nie interesuje, marnacja czasu na leżenie nad morzem tym bardziej. Zresztą tacy po prostu zawsze byli i muszą po prostu wyginąć. 

Opublikowano

Akurat ja nie powiem pojechalbym kiedyś za granicę do Chorwacji albo Norwegii

Opublikowano

Ja tylko Rosję kiedyś bym chciał zwiedzić- Moskwę zobaczyć, Sankt Petersburg. Więcej nic mnie nie interesuje. Ale pieniędzy pewnie nigdy na to nie będzie bo ciągle są ważniejsze sprawy. Reszta świata kompletnie mnie nie ciągnie.

Opublikowano
12 minut temu, sabuliga napisał:

Nie idę wstydze sie do lekarza.

daj zdjęcie. koledzy coś doradzą. 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

Nie idę wstydze sie do lekarza. Widze ze miałeś kogoś chorego w rodzinie albo sam chory byłeś. Bo inni widzę ze sobie żarty stroja z tego powodu. Może jak będę dłużej zwlekal to śmierć przyjdzie szybciej niż się komuś wydaje

czego dotyczą objawy ? bardziej mieśni , stawów ,kości miednicy czy skóry (okolice odbytu)  może jakieś odparzenia/reakcje alergiczne jeszcze jeśli przy okazji czesto po d*pie się drapiesz jak joachim loew

wraz z takim a nie innym charakterem zachowaniem itp to oznacza nic innego jak depresja

Opublikowano

A może wydaje się mu że go coś boli i wmawia sobie ale rak jelita grubego to cichy zabójca...

Bo to nie jest normalne by młodego człowieka coś bolało , a czego tu się wstydzić u lekarza .

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik200598 napisał:

Ja tylko Rosję kiedyś bym chciał zwiedzić- Moskwę zobaczyć, Sankt Petersburg. Więcej nic mnie nie interesuje. Ale pieniędzy pewnie nigdy na to nie będzie bo ciągle są ważniejsze sprawy. Reszta świata kompletnie mnie nie ciągnie.

A germańców nie chcesz zobaczyć?

• Haha 2
Opublikowano
16 minut temu, mf362 napisał:

Bo to nie jest normalne by młodego człowieka coś bolało , a czego tu się wstydzić u lekarza .

Ja w wieku @sabuliga miałem zabieg usunięcia torbieli włosowej. Też się wstydziłem ale ile można cierpieć. Torbiel miałem między kością ogonową a odbytem. Pierwsze objawem było swędzenie, później wyciek ropny i ból aż w końcu oprócz ropnej wydzieliny, wyciekała krew. Od zabiegu minęło już 17 lat.

5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Polecam Hamburg i ulicę czerwonych latarń😁😁😁

Opublikowano

ból wstyd zwycięży.

gościo sobie jaja z nas robi, a Wy mu wierzycie.

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Rysiu ja w sumie anty germaniec choć nie w takim stopniu jak Ty i nie taki hipokryta, że narzeka na germańskie a sam ma. Niektóre rzeczy i owszem dobre robią i nie ma co się tego wstydzić. Ale do nich mnie nie ciągnie.

Opublikowano
3 godziny temu, sabuliga napisał:

Jak się zarabia najnizsza to raczej przyszłości nie ma

Jak Ty byś chciał odrazu zarabiać miliony to fakt, nie ma przyszłości. Byście chcieli w wieku 25 lat mieć dom za gotówkę i auto najlepsze i Bóg wie co jeszcze. Trochę pokory.  

• Like 4
Opublikowano
4 godziny temu, sabuliga napisał:

Nie no ja nigdzie nie chodzę jeszcze jestem chorowity no i wkolko tyłek mnie boli 

Ten rolnik co go oznaczyles to chociaż kasy ma sporo obstawiam ze 5 lub 6 tys bo jest spedytorem. A ja co dziadowe studia skończę po nich na produkcji chyba że uda mi się jakiś sad założyć.

Na zakupy też nie chodzisz ? A po studiach możesz zostać politykiem. Zacznij od radnego, później sejmik, i.t.d.

2 godziny temu, sabuliga napisał:

Nie idę wstydze sie do lekarza.

Do rodzinnego idziesz tylko po skierowanie, na specjalistę się chyba czeka. Zrobią Ci kolonoskopię, weźmiesz "Głupiego Jasia" i wszystko będzie Ci jedno.

2 godziny temu, sabuliga napisał:

Akurat ja nie powiem pojechalbym kiedyś za granicę do Chorwacji albo Norwegii

2 godziny temu, Rolnik200598 napisał:

I już macie temat do rozmów z dziewczyną. Pierwszy raz jak rozmawiałem z dziewczyną byłem czerwony jak burak, kolejny już na luzie ale byłem na takiej fazie, że na drugi dzień nie pamiętałem o czym z nią rozmawiałem i jak wyglądała :ph34r:. Koszy dostałem tyle, że mógłbym sklep otworzyć 🤣. Ale pierwszy utkwił mi w pamięci. Do ekspedientki w sklepie, pielęgniarki, pani na poczcie i.t.d. też się nie odzywacie ?

• Like 1
Opublikowano

Myślisz @sabuliga że w wieku 30 lat będziesz miał to na co ojciec całe życie pracował? Od czegoś trzeba zacząć, jak zaczynałem to miałem niewiele ponad najniższą krajową i się cieszyłem, że w ogóle miałem, teraz no nieco więcej jest. Podchodź do wszystkiego realistycznie a nie, że będziesz milionerem za moment. Jak masz te 20-kilka lat to nie masz co liczyć na kokosy i zrozum to.

1 minutę temu, dsbh napisał:

I już macie temat do rozmów z dziewczyną. Pierwszy raz jak rozmawiałem z dziewczyną byłem czerwony jak burak, kolejny już na luzie ale byłem na takiej fazie, że na drugi dzień nie pamiętałem o czym z nią rozmawiałem i jak wyglądała :ph34r:. Koszy dostałem tyle, że mógłbym sklep otworzyć 🤣. Ale pierwszy utkwił mi w pamięci. Do ekspedientki w sklepie, pielęgniarki, pani na poczcie i.t.d. też się nie odzywacie ?

W sklepach to ciągle te same pracują, starsze ode mnie o co najmniej 20 lat, na pocztę nie uczęszczam, pielęgniarka w poradni okulistycznej do której chodzę to też już babka grubo po 40. Tia, też mi temat, choć może na jakąś by to zadziałało. Dałem nawet jednej kiedyś pocztówkę z koncertu Chóru Aleksandrowa ale to 3 kosze od niej dostałem, z czego ostatni tydzień temu, choć ona by mi najbardziej pasowała bo dziadkowie ją gonią do roboty, umie coś w polu grzebnąć, do pszczół się sposobi, no i pół hektara pola ma😁

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał:

Do rodzinnego idziesz tylko po skierowanie, na specjalistę się chyba czeka. Zrobią Ci kolonoskopię, weźmiesz "Głupiego Jasia" i wszystko będzie Ci jedno. 

Miałem parę lat temu zrobioną kolonoskopię ale bez znieczulenia i bez "głupiego jasia". Na monitorze oglądałem siebie od środka.

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

...choć ona by mi najbardziej pasowała bo dziadkowie ją gonią do roboty, umie coś w polu grzebnąć, do pszczół się sposobi, no i pół hektara pola ma

"On ma i choryzonty i holkswagena i motór mzete tez ma" 🤣🤣 

• Haha 1
Opublikowano

No dokładnie. Najważniejsze, że coś zrobić umie i o dom zadbać a znam ją "od zawsze" bo z jednej wsi jesteśmy, ba nawet na swoją studniówkę ją wziąłem bo nie chciałem być jak ostatni ci*l i jako jedyny z klasy sam iść. Ale jak nie chce to nie naciskam, trzy próby to aż zanadto.

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

"On ma i choryzonty i holkswagena i motór mzete tez ma" 🤣🤣 

Jak idzie się do dziewczyny z gościnną, to patrz czy ma firanki w oknach, czy jeść poda i czy ma szeroko za stodołą. Jak firanki są czyste, to znaczy że dba o porządek. Jak Ciebie nakarmi, to znaczy że gościnna i dobrze gotuje. Jak szeroko za stodołą, to znak że ma dużo pola😉