Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że waliłeś co rok prorok ale  nie potrzebnie...temu jetes pociotkiem i co by nie mówić to patologia żeby tyle razy próbować i nic... Trza chłopie wiedzieć jak i kiedy i tyle.... 😁😁😁😁😁

Co ci z tych wyczynów jak ród doprowadziłeś do upadku i będziesz tera dybal sam do usranej śmierci.... 😋

Komu zapiszesz te parę morgów... Obcemu żeby cie z chalupy pognal? 

Co z tego że dostałeś kartę dziecioroba jak nie masz następcy 😁😁😁😁

U mnie tradycyjna rodzina.. Pierwszy syn potem córka i po co więcej ? 

Dobrze ze ci ucislo na nerw jajeczny bo byś zamęczył skobitkę tymi ciążami.... 😁😁😁😁

• Haha 1
Opublikowano

a gdy synowa przejmie swoja tradycje rodzinna ?? jedni dziadkowie chorzy fizycznie, drudzy psychicznie-nie zazdroszcze twoim przyszlym wnukom 🤣

pojdz na jakas terapie psychologiczna ktora pomoze ci sie uporac z trauma po wzenieniu syna w taka rodzine- zycie nienawiscia prowadzi do tego ze coraz bardziej swirujesz a ich to pewnie malo obchodzi..

Opublikowano

a ty co nic ten tego ??? 🤣 ty zdaje sie tez mlody nie jestes ?? ogarek wykonczyl nerwowo zdziska ale ze mna mu sie nie uda 😂.

swirus sie skonczyl.malpi jeszcze nie zaczal wiec o czym trzeba pisac- o d*pie maryny tez dobry temat 😂.

pogoda barowa po wczorajszej ulewie do pola nie pojedzie wiec czym trzeba sie zajac, a zreszta zaraj jade na nieuzytki, na piasku mozna kosic unijne doplaty nawet dzisiaj.

Opublikowano

Jacus ty waliłeś pod zasiłek z krus-u i się kurna dorobiłeś garbu.... 😁😁😁😁😁😁😁😁

Bierz się tera do roboty bo ciężkie czasy przed toba.... Sielanka zasiłkowa się skończyła 😁😁😁😁

Targaj kostki bo tam konie głodne na krakowskim rynku ni maJo czym sr**.... "🤕😁😁😁

Opublikowano (edytowane)

Co tam natargales się zdrewniałego sianka.. 😁😁😁

Co tam tyle dziecikow naklepales i nędznego rodzinnego z krus-u i ie dali... 😁

Paczaj ty tam walczysz a ja sobie pływam.... 😁😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

dawno cie zona odeszla -widze ze nie masz pojecia o polskim systemie opieki nad dziecmi..zreszta impotentowi to na nic nie potrzebne😂

ja tez sobie jezdzilem kolo jeziorka ,potem kolo piaskowni.  

w szuwarach sie chowasz przed straza rybacka ?? ja promem plynalem do kopenhagi a jakos zdjec nie robilem 

Opublikowano (edytowane)

A ja pływam na swoim sprzęcie a nie promem 😁😁😁

Toć kartę masz dziecioroba to po cos daLi... 😋

Ja nie wiem bo nie musiałem robić z kobiety inkubatora... 😁

To mówisz że polski system opieki musiał się zająć twoja rodzina 😁😁😁😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

to dobrze ze choc jeden sprzet masz sprawny.

jak mogles z niej zrobic inkubator jesli uciekla, gdy cie lepiej poznala. 

co masz samotny biedaku robic -z nudow rozne rzeczy ludzie kupuja,ja sobie moge z zona i dziecmi,zieciami,rodzina spedzac czas a ty ??

Opublikowano

Co ty godasz naprawdę byś mi tak źle życzył 🤔

Po co ty ten jęzor strzepisz kaleko pomylony to nie wiem.... Może wróżeniem się zajmi... 😁

To ile tych kostek natargales.... Będzie jaki grosz z tego bidulu? 🤔

Co ta karta dziecioroba  daje? A miałeś zniżkę na karuzele w cyrku? 

Opublikowano

Ameryka zatwierdziła szprycę na Covid dla dzieci od 6 miesięcy do 5 lat i cały świat będzie szprycował maluszki .

Polska małpia ospa te same zasady mycie rok i tak dalej coś k**wy znowu kręcą bat na ludzi by pozamykać .

Opublikowano

ogarku-impotencie ,zeby twojego syna corka, kalek chciala to musiales im pol majatku oddac- taka jest brutalna prawda i zadne twoje bzdety tego nie zmienia. pogodz sie z tym latwiej ci bedzie zyc.. jedz do nich kup paczke pampersow, opakowanie morfiny i  moze ci wybacza 🤣, gdy tesciowej zmienisz pieluchomajtki to moze i pierwszy raz od lat zywego bobra zobaczysz 😂.

pamietaj ze los jest msciwy -ja dzisiaj jestem inwalida a ty jutro mozesz byc warzywem, wystarczy udar,wylew i przestaniesz sie smiac-zeby sobie nie wykrakal kalectwa. ja sobie spokojnie po 10 godzin na ciagniku jezdze a tym mozesz robic pod siebie

a moze ogarek jest pierwsza ofiara malpiej grypy ??  chco pewnie w zyciu w zoo nie byl.

Opublikowano

wspolczuje twoim domniemanym wnukom -one dziedzicza po dziadkach.. po tobie rozum po drugich zdrowie- jja pierdziu ale przejebane maja juz od startu 😂.

cale pisanie dawno zeszlo z tematu swirusa- ogarek mial zadka mutacje ktora na mozg oddzialywala..

Opublikowano

i taki bogol syna musial wydac ze nedzarke-co to sie stanelo ?, bo wpadka odpada-juz tak mial cie dosc ze na zlosc sie ozenil ??? w sumie nic dziwnego..

czasami  zazdrosze samotnym przegrywom - od rana obiad gotuje dla calej rodziny, sama salata to z godzine zejdzie a gdzie reszta ?? mlodzi przyjada nie sobie reszte ugotuja  😂 

Opublikowano (edytowane)

Takim to sposobem wprowadzili szprycę by co roku się szprycować .

Dodał, że od ponad 20 lat szczepi się na grypę. — I chwalę sobie to — zaznaczył. — Być może również na COVID ci, którzy będą się chcieli szczepić, będą się mogli zaszczepić co roku i jeśli będzie taka możliwość, to ja tę szczepionkę chciałbym przyjąć przed sezonem jesiennym, ponieważ uważam, że ona chroniła. Wszystkich do tego zachęcam. Im więcej osób zostanie zaszczepionych, tym większa szansa, że również unikniemy jakichkolwiek perturbacji gospodarczych — podkreślił Morawiecki.

Morawiecki: COVID-19 może wrócić. Przyjmę czwartą dawkę szczepionki

Premier przestrzegł, że COVID-19 może "wrócić jesienią" i zaapelował o zachowanie zasad sanitarnych oraz szczepienia przeciwko tej chorobie. Sam — jak poinformował — za kilka tygodni zamierza przyjąć czwartą dawkę szczepionki przeciwko COVID-19.

TYLKO TERAZ CZEKAĆ JAK WPROWADZĄ SZPRYCĘ NA MAŁPIĄ OSPĘ k**wa 10 SZPRYC W SKALI ROKU BY BYĆ BEZPIECZNYM .

To pier**lona propaganda wpędzą ludzi do narożnika i tam ich zamęczą .

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/morawiecki-covid-19-moze-wrocic-przyjme-czwarta-dawke-szczepionki/efmbn3s,79cfc278

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano
22 godziny temu, jacus napisał:

i taki bogol syna musial wydac ze nedzarke-co to sie stanelo ? 

NedzArki to  twoje córy są.... Moja synowa to bogata jedynaczka /dziedziczka.. Jak to mówią bogatemu to i byk się ocieli 😁😁😁😁

Temu synowi wpadło gratis 35 ha +budynki... 🤷‍♂️

I to w jednym kawałku za  stodolo 😁😁😁

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

jesli ty sie nie szczepszi i jestes biednym dziadem a on sie szczepi i jest bogatym panem-to wnioski wyciagnij sam...

Jak to do mnie powiedziane to on ani jednej  nie pszyją  szprycy .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

a pamietasz jak po wsi gadali o tej kryscie od jandow ze niby na lewo i bez kolejki ,za lapowke sobie spryce jako pierwsza w powiacie wziela ??? to ona moze tez oszkukala i wcale nie jest taka madra,wyksztalcona i bogata ??????

a koniec swiata kiedy bedzie ? bo dawno nic nie pisales na ten temat ?? a ta nowa jerozolima ? czerwiec sie konczy a tu ani widu ani slychu ??

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, galan99 napisał:

Jak to do mnie powiedziane to on ani jednej  nie pszyją  szprycy .

coto jest nie pszyją? bo w googlach nie ma??🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

a pamietasz jak po wsi gadali o tej kryscie od jandow ze niby na lewo i bez kolejki ,za lapowke sobie spryce jako pierwsza w powiacie wziela ??? to ona moze tez oszkukala i wcale nie jest taka madra,wyksztalcona i bogata ??????

a koniec swiata kiedy bedzie ? bo dawno nic nie pisales na ten temat ?? a ta nowa jerozolima ? czerwiec sie konczy a tu ani widu ani slychu ??

A niech bierze i co 2 miechy dużo mają na kupione to że ktoś gada to nie znaczy że tak robi ale to już 2 lata będzie ten Covid .

biznes się kręci będzie tak jak grypa szpryca co rok . Kto chce niech bierze .

Urzędnicy WHO twierdzą, że epidemia ospy małp jest „prawdziwym zagrożeniem” dla zdrowia publicznego. Ostrzegają równocześnie, że jeśli tempo rozprzestrzeniania utrzyma się, to wirus będzie silniejszy w Europie, Australii i Ameryce Północnej. Wirus wydaje się zachowywać inaczej niż w przeszłości. Organizacja zwołała na przyszły tydzień Komitet Kryzysowy, który ma się sprawą zająć.

Ospa małpia może być "prawdziwym zagrożeniem". WHO ostrzega .

Proszę będzie następna szpryca zaraz podawana i zamykanie ludzi w domach .

Edytowane przez galan99