Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu jedni maJa i pokazują a inni wywalają ślepia i nie mogą powstrzymać zawiści i tyle... Ot zazdrosne małe zapyziałe małorolne co łamią umysły jak to możliwe że ktoś ma .... Normalna rzeczywistość i nic więcej 🤔

Ot pisze taki jak łon się zastanawia i co łon o tem myśli.... Cyrk na kołach i tyle 

Opublikowano

pokaż choć jednego który czegokolwiek ci zazdrości. jednego...

Opublikowano

nigdy nie widziałem by ktoś ci zazdrościł. i to tak cie denerwuje. :D

Opublikowano

to nie istotne. większości nie interesuje po prostu co tam masz, czy też nie masz. mierzysz własną miarą i przez tak sądzisz.

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Dokładnie i nie wiem czemu obnazyles tu swoją bidę.... 😁

BO SIĘ JEJNIE WSTYDZĘ. KIEDY TO ZROZUMIESZ?

Opublikowano

ech tylko obrażać potrafisz....

toż nic ci złego nie napisałem. skąd ta złośc?

Opublikowano

pisales niedawno ze krowy sprzedajesz wiec kase masz-ja gdy sprzedalem tez mialem .

masz kompleksy i sie wstydzisz nie wiadomo czego.. sam sobie odpowiedz czego ci wstyd.

jestes impotentem-nie wiem co to za uczucie wiec ci nie poradze jak sobie z nim radzic, stara mnie nie odeszla -wiec ten nie wiem , na wiano pol gospodarki nie musialem dac.

idz do promo -on ma takie same problemy[a nawet wieksze] on moze ci poradzi..

masz pieniadze wiec do psychoterapeuty idz - moze jeszcze da sie odbudowac co nie co, moze jakas mloda ukrainke sobie znajdziesz  ??

Opublikowano (edytowane)

Masz swoje koło adoracji i wlasta tam se w deeeee.... Mnie twoje zdanie nie obchodzi bo jetes leniem i wstydem dla swojej rodziny... Dla mnie tacy są nikim i tyle 

Następny małorolny bobek się produkuje... 😁

"Elita" polskiego rolnictwa na porwanych oponach i paru ha 🤔🤕

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

lecz się człowieku.

ty jesteś chory z nienawiści .

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Elita" polskiego rolnictwa na porwanych oponach i paru ha 🤔🤕

To czemu jest tak źle, że obszarnicy wychodzą każdego roku na ulicę skoro jest tak dobrze? Akt desperacji czy próba ugrania czegoś więcej?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No nie wiem. Tu jest taki @marcin19071980 ten co Ansja się chwaliła, że coś tam coś tam😉 Myślę, żeby cię kupił razem z Victorią😂 z tego co opowiada i pokazał, a też był na strajku. Po co? 

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
4 minuty temu, Winnetou napisał:

To czemu jest tak źle, że obszarnicy wychodzą każdego roku na ulicę skoro jest tak dobrze? Akt desperacji czy próba ugrania czegoś więcej?

Zrozum że obszarnicy żyją tylko i wyłącznie z pracy na roli a małorolny tylko patrzy żeby jaki socjal zgarnąć. 

Zrozumiał?🤨

Opublikowano

dalej swoje. nie dopuści prawdy do siebie. :D

5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Niczego się nie dorobili i nie dorobią i tylko ślepia wywalają na cudze i tyle 

Ja nigdzie nie wychodzę i nie narzekam... 😎