Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co ci daje ten twój bełkot, dlatego proponuję ci spokojny sen, obudzisz się jutro i uspokoisz swój stan emocjonalny, nastawiony na chwalenie się w necie czymś co nikt i tak nie potwierdza.   :P

Opublikowano (edytowane)

Nikt niczego nie musi potwierdzać... Mnie nie obchodzi że masz z tym problem i tyle... Wielu tu takich już było i co mnie to.... Srali w majty i się moczyli ze ktoś ma a oni nie. 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

Ale co komu po twoim chwaleniu jak lubisz opowiadać bajeczki że masz, taka krowa co dużo ryczy to wiesz.   :P  Ten co naprawdę ma, to się nigdy tym chwalił nie będzie, a ty się pewnie chcesz dowartościować że masz, bo net wszystko przyjmie, jak napiszesz że byłeś na księżycu to też myślisz że mam uwierzyć?  :D

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Ale powiedz w jakim celu mam pokazywać cokolwiek, lub czymkolwiek się chwalić, w dodatku w necie, ludziom których nie znam? no co to za sens? A mnie wcale co ty tam masz, bo uważam że masz całe gówno, bo nikt tego nie potwierdzi, a twoje zapewnienia to mam w d*pie, dobranoc.  :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Wielu tu ma więcej jak ja i o tym pisze... Pokazują nowe maszyny itp... ja nie podważam tego i mi to nie przeszkadza.... To jest forum rolnicze. 

Miałem foty to pisałeś że sąsiadowi zrobiłem.. Wiec się pukni w lepetyne o co ci chodzi... Żal ci dupe ciśnie że ktoś ma  więcej jak ty? 

Opublikowano (edytowane)

Część może i ma, a druga część bajki pisze, tak jak młócą na piochach po 8 -10 ton.  Nie ze mną te numery żebym dał się nabrać na każde plewy.   :P   no lulu już narka.   :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Mówię idź spać bo już nie rozumiesz co ja piszę,   :P   ogarek, powtarzam, ja mam w d*pie co ty masz, choćbyś miał pięć razy tyle, może musisz się tym chwalić, zawsze bidę klepałeś, teraz masz trochę więcej i myślisz że tylko ty masz, ja cię bardzo dobrze rozumiem.   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Idę ci na rękę a ty tego nie doceniasz, wiem że aż piszczysz się pochwalić od czasu do czasu, a sam to tak stale nie chcesz zaczynać,  tak zaspokoisz swoje emocje na pewien czas   xD Ja pierdzielę, z ciebie to nie wiem czy się śmiać czy płakać jeden erosoman łyka co napisałem na tematy damsko męskie, a ten co piszę o rolnictwie.   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Robiłem mam to co mam nie pisać jak to prawda... 😜 Mało tego foty se wstawię.... 😋

Ty poka te graty z poprzedniej epoki i chrachali... Co się wstydasz przecia ludzie tu wstawiają takie... 

Opublikowano (edytowane)

Wstaw, mogą być i sąsiada ale się trochę uwiarygodnisz, nie no ty jak jacuś na punkcie, ty tego co masz jesteś chory.   xD

Jeszcze sobie walnij fotkę z Euro albo paszportem od krów na czole.   :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Ja ci mogę wstawić parę ujów jak chcesz, ale nie wypada i się wstydzę.   xD

Opublikowano (edytowane)

Ok,  będę rozgłaszał na forum że ty masz   :P   wróćmy już do tematu i tym bardziej jak masz to posłuchaj się Jacusia i się zaszczep, bo przyjdzie wirus i zostawisz nawet ubranie,  załadują cię nago do wora i tyle będzie z twojego mamja, wtedy chyba ziemią nie będziesz się chwalił? bo będziesz miał ją w nosie i w d*pie do oporu.     xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Martw się raczej o siebie żebyś zmądrzał bo już pora, i zaraz rano, krowom d*py trzeba umyć   :D  

Wpadnij kiedyś na forum to pogadamy sobie, wiem że nie masz z kim, ale nie spiesz się za bardzo. Nara

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Tak, ale chodzić stale osranym od krów to też ci powiem do d*py taka robota.   :P

Opublikowano (edytowane)

Ja to tam przejdę i wychodzę, a ciebie krowa wali osranym ogonem gdzie popadnie.  :P Ale jak mleko nie będzie się opłacało, to masz już wprawę i murowaną posadę  :P  na babcię klozetową.   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Wiesz u nas sypie się dużo, a na Podlasiu to widziałem ile sypią w serialu o rolnikach, to tyle to u nas na raz w rozsiewacz się sypie, a tobie się wydaje że ciebie stać.   :P  Ja pierdzielę ten dzisiaj klepie byle z kimś pogadać.

Edytowane przez deSilva