Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To się nie skończy. Przynajmniej dobrowolnie i pokojowo. Świat ustawia się na nowo. Wirus nie zniknie 

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, GRZES1545 napisał:

czy w lipcu czy w czerwcu.

Nie bedzie ani w lipcu ani w czerwcu , koniec wrzesnia zalezy jak z pogoda , im sie zrobi wczesniej plucha tym wczesniej .

Teraz to są wakacje...

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ja się zaszczepiłem nic mi nie jest,a nie miałem tego wirusa i w sumie nikt  z moich kupli, nie był chory

Nie wiem co niektórzy sobie myślą ale państwo  tyle zemnie podatków zdzierają ze jak bym fiknął to by z bankrutowali i inni więc po co się bać.

Oni z nasz żyją muszą o nas dbać bo bez ludu niema Państwa 

Edytowane przez Strongman
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Strongman napisał:

więc po co się bać.

Ja się nie boje , dlatego nie dostarczam do mojego organizmu substacjii których nie znam i nie dadza mi one żadnych korzyści :)

Nie lubie też reklamy i namawiania że mimo że coś mi jest nie potrzebne to ktoś wmawia a może jednak .

Przez 1.5 roku obserwacja mojego otoczenia jak i relacje znajomych , nie dała mi sygnałow że cos takiego mi jest potrzebne 

Dopuki jest dobrowolność mam wyjebane w ten temat 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Andpol napisał:

mam gdzieś tych co się nie szczepią 

O i takie podejście mi się podoba . Jak nikt sobie w drogę wchodził nie bedzie to i iskier nie bedzie .

A nawiasem to już drugą jesień będe mieć problem i wiosne i nastepną  jesień i znów wiosne 

Opublikowano
10 minut temu, Strongman napisał:

korzyść jest bo jak się zrobi przeciwciała po zaszczepieniu to są olbrzymie.

Jesteś pewien że zrobisz przeciwciała? ja bym taki pewien nie był. 

Opublikowano

Robiłem i są a wcześniej 003 a po szczepieniu z 20tyś zresztą jak zaszczepiony to masz paszport i czy zatrudniasz ludzi ze wschodu to nie masz kwarantanny bo jak ktoś zatrudni ludzi to z automatu kwarantanna i tylko test i zwalnia z kwa ratany lub szczepienie.

Opublikowano

Duża część ludzi , nigdy nie zachoruje na koronowirusa,.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strongman napisał:

masz racje ze czas pokaże ale nie nawidzę ludzi ze postaw się a zastaw się.

Ale taka postawę prezentuje, bo ja się zaszczepiłem i są korzyści, jakie? takie jak Ci powiedzieli w TV?

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

masz racje ze czas pokaże ale nie nawidzę ludzi ze postaw się a zastaw się.

Ale ja sie nic nie zastawiam , każdy jest inny i inaczej patrzy na świat .

Kolega napisał że panstwo się o nas troszczy ja w ciagu swojego 30 paro letniego zycia nie odczułem tego ani moi rodzice ani znajomi .

Ale nic mi do tego że ktos twierdzi że jest inaczej nie dotyka to mnie 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Strongman napisał:

Ja chory nie byłem ale pomyślcie ze zaraz powstanie jakaś mutacja i zwalczy wszystkich co się nie zaszczepili czyli nie posłusznych ludzi.

Zanim powstanie to Twoja szczepionka już przestanie działać, o ile działa i na dany typ.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Ja tv nie oglondam ale podałem jakie brak kwarantanny ze przychodzi SMS i byś tam zadzwonił i opierdolił ludzi a się nie da a tak masz to w d*pie.

1 minutę temu, V12 napisał:

Ale ja sie nic nie zastawiam , każdy jest inny i inaczej patrzy na świat .

Kolega napisał że panstwo się o nas troszczy ja w ciagu swojego 30 paro letniego zycia nie odczułem tego ani moi rodzice ani znajomi .

Ale nic mi do tego że ktos twierdzi że jest inaczej nie dotyka to mnie 

Ja nie napisał ze troszczy tylko chodzi oto ze ze bez nas niema pieniędzy.A dla pieniędzy ludzie robią wszystko.

Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

pomyślcie ze zaraz powstanie jakaś mutacja 

Bym musiał jakis segregator załozyć i pisac co juz mnie nie miało zwalczyć przez te 1.5 roku 

Na przedmiotach do miesiąca , jedna osoba może załatwic cały duzy market to tak z poczatku tego wsztskiego , duzo po zapominałem co to nie było mówione 

Opublikowano (edytowane)

Czas szybko leci, z Nowym rokiem zaszczepieni mogą sobie paszportem pomachać jak ponownie ich nie za szczepią, więc po co się oszukiwać?.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, deSilva napisał:

paszportem 

wielu nawet bardzo wielu idzie tylko żeby mieć glejt , ja mam ten komfort że NA RAZIE  brak glejtu mi nie przeszkadza 

ale jestem realistą z nuta pesymizmu...

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Żeby nie było że z diabłem podpisali cyrograf na byczej skórze.

Opublikowano

Ja chodzę do kościoła i czy pandemia czy nie pandemia to chodziłem i wierze ze pan Bóg mnie ochroni przed całym złem czy to ściema czy nie zresztą kto się urodził to pewne jest ze umrze i  tyle.Zycie ludzkie jest bardzo kruche człowiek jest tylko kawałkiem mięsa co raz dwa się zepsuje jak serce przestanie bić.

• Like 2
Opublikowano

A co mówi Bóg na temat eksperymentów na ludziach bo dla mnie to sie wlasnie dzieje. Napierdzielaja ludzi szczepionka  w fazie testów warunkowo dopuszczona na 1 rok. Moim marzeniem jest żeby za dwa lata okazało się że jest skutek uboczny to rosnąca fujara na czole 

• Like 1