Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Generał napisał:

Tanio sprzedaje

A tego ojca szanujesz ? 🤔

Opublikowano
9 minut temu, Roman4321 napisał:

nie chcesz nie kupuj ale maseczke musisz mieć

Maseczkę mam ale po kiego ta menda sprzedaje skoro dostał to za darmo bo napewno nie zapłacił ani grosza?

Opublikowano
19 minut temu, Roman4321 napisał:

nie jedna firma zmieniła asirtyment dokładajac maseczki i inne podobne to nic dziwnego że strsi nie maja zaufania do innych źródeł i wola kupić od rydzyka

nie długo to prąd będą kupować u rydzyka albo pieniądze trzymać w jego banku 😂

Opublikowano

Romuś mocherek?🧐😁😁😁

6 minut temu, Roman4321 napisał:

nie wiesz to co się wypowiadasz

tropiciel sensacji od siedmiu boleści 😂

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Maseczkę mam ale po kiego ta menda sprzedaje skoro dostał to za darmo bo napewno nie zapłacił ani grosza?

pewnie znalazły sie babki co odpowiedziały na jego apel i szyją dla niego maseczki żeby te jego koncern naukowo- medialny nie upadł 😂

Opublikowano

wyznawcy wspomagający rydzyka to wyższy stopień wtajemniczenia, gdyby nie oni to Polska przestałaby istnieć 🤣 

Mochery przy nich to łagodne baranki 😂

Opublikowano

Romuś dobrze że masz takiego pasterza jak tadzik bo takie baranki by nie wiedziały jak żyć i co robić. 😷

Opublikowano
41 minut temu, PRIMO napisał:

Ta zachłanna menda nawet na 👑wirusie musi zarobić. 😡

Nie  ładnie  tak  pisać  na  duchownych    nie najlepiej to  świadczy  o twoim  wychowaniu

39 minut temu, Pafnucy napisał:

A tego ojca szanujesz ? 🤔

Jakiego  ojca

Opublikowano

to już trudny temat bo ciężko o takiego frajera co robiłby mu je za półdarmo 😂

swoją drogą to jest naciągacz mogę zrozumieć że parafie moga cierpieć z tego że nikt nie przychodzi i nie daje na tacę a w przypadku rydzyka te jego dotacje i tak szły wpłatami i przelewami więc żaden wirus nie powinien ich zatrzymać

Opublikowano

Jakiego  ojca

Ojca dyrektora .

Opublikowano

Nie  ładnie  tak  pisać  na  duchownych    nie najlepiej to  świadczy  o twoim  wychowaniu

Duchownym przestał być jak zaczął wyłudzać kasę od państwa i robić biznes na mocherach .

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Duchownym przestał być jak zaczął wyłudzać kasę od państwa i robić biznes na mocherach .

aaaa  to ty teraz  decydujesz  kto  jest  duchownym  a kto  nie   ...  to spoko

Nie  ładnie  nazywać  innych  mocherami  nie  najlepiej to  świadczy  o  twoim wychowaniu

Opublikowano

wcześniej to zaczynał w branży motoryzacyjnej zdaje sie 😂 importem samochodów zajmował się 😁

Opublikowano
1 minutę temu, Generał napisał:

aaaa  to ty teraz  decydujesz  kto  jest  duchownym  a kto  nie   ...  to spoko

Nie  ładnie  nazywać  innych  mocherami  nie  najlepiej to  świadczy  o  twoim wychowaniu

A teraz ładnie zameldować u tadzika że już nie jest duchownym a tylko nie zapomnij zasalutować 🤣

Opublikowano (edytowane)

🤣🤣🤣🤣🤣 Ojciec niedoszłych ojców naucza Romankow i innych 

Edytowane przez ogarek