Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak nie jak tak- no pewnosci nie mam ale na 99 %to byl on,albo jest ma jeszcze konto ??

iwona to chora dziewczyna ,szkoda jej rodziny i dzieci,  tak samo glan i many zamilkli..

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jacus napisał:

jutro mozesz konto zliwidujesz i znowu bedzie ogarkiem 🤣,a gdzie twoj kolega sean?? na chwile wrocil ale znowu zniknal.

dratwa ci kaftan wiazali ?? wiedzialem ze u was bieda ale ze taka ?? w sumie ty zdrowy mocny -wiezgales ostro to i museli wzmocnic ubranko

Widze  ze się karmisz ostro zwidami 😁

Mam zle wieści zostaje... Do 10 punktów jeszcze daleko.. 😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

oj jarus jarus-ty nie gramotny jak zawsze , zanim bys dostal 10 punktow to bys 2 razy urlop mial i z kogo bysmy sie nasmiewali ?. no wiem..  zebys nowe zalozyl ale juz pewnie sam nie pamietasz ile ich miales..

jutro w pole wyruszasz czy u was cieplo ??

41 minut temu, Bercik92 napisał:

Dziwne ze jeszcze ty  nie zamilkłeś na wieki... 

i na wzajem...

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jacus napisał:

i z kogo bysmy sie nasmiewali ?.

Pisz , pisz więcej , w tych smutnych i chujowatych czasach , troche usmiechu mi nie zaszkodzi 

no i pilnuj i pouczaj , tych szurów i tam innych huehehehhee

xDxD

Edytowane przez V12
Opublikowano

z logika u ciebie kiepsko -jak mozna pisac z kim kogo nie ma ?? co najwyzej do kogos kogo nie ma...

dobrze ze choc moderatorzy cie doceniaja- nikt inny tak sie na ciebie nie poznal jak oni-nawet ja 

Opublikowano

Nie no ty wiesz ze to on choć to nie on..... To z kim ty właściwe pisałeś /piszesz? 😁😁😁😁😁

Jakiegoś Jarka se wymyśliłeś i nawet mu dopłaty skontrolowales... I teraz piszesz do niego a tu go nie ma..... To jest logika 🤔😁😁😁😁😁

No chłopie widzę że nadajesz na innym poziomie 😜

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

z logika u ciebie kiepsko -jak mozna pisac z kim kogo nie ma ?? co najwyzej do kogos kogo nie ma...

dobrze ze choc moderatorzy cie doceniaja- nikt inny tak sie na ciebie nie poznal jak oni-nawet ja 

a był czas że jednego sobie urobił. mało się ze szczęścia nie zesrały jak zetorka usunąłem. :D

Opublikowano
17 minut temu, Winnetou napisał:

O jest Bonifacy...będzie się działo😂

no weź... nie podpuszczaj...

Opublikowano
30 minut temu, Pafnucy napisał:

a był czas że jednego sobie urobił. mało się ze szczęścia nie zesrały jak zetorka usunąłem. :D

ogarek ma ewidentnie jakies problemy-chyba nie wszyscy w domu zdrowi.

sam wstawial zdjecie paszportow swojego bydla- jako ogarek- a teraz jakby zapomnial o tym -rozdwojenie jazni czy co ??

sam podaje gdzie mieszka ,ile ma pola a potem sie wypiera ze to nie jego doplaty podalem-taki bogacz a ledwo 2 razy tyle co ja ma ...

Opublikowano (edytowane)

wiem że ma. ale co ja mu zrobię? szuka sobie ofiary i się wyżywa. stres odreagowuje. :D

13 minut temu, Winnetou napisał:

Kogo? 

nie napiszę. jestem już tu tyle, że ciekawych rzeczy się dowiaduje... czasami.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Winnetou napisał:

Na ogarka trzeba mieć haka😗 Mi próbował podrygiwać a teraz tańczy jak mu zagram😁

ale ja tym nie żyję. mnie naprawdę nie obchodzi co ile kto posiada i czemu jest tak wredny.

se lubie pisać byle co i se pisze. :D

Opublikowano

a jakoś tak mi wyszło. zła fotkę chyba tam zapodałem. poprawię kiedy.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

sam podaje gdzie mieszka ,ile ma pola a potem sie wypiera ze to nie jego doplaty podalem-taki bogacz a ledwo 2 razy tyle co ja ma ...

Gdzie to masz? Pokaż

Edit; nie trzeba, już mam😗

Edytowane przez Winnetou