Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem że zainwestuję w c360-3p teścia i założę wspomaganie. I tak teraz praktycznie ja jeżdżę nim,a wybieranie obornika to masakra dokładając przy tym że ciężko się kreci kierownicą. Myślę nad siłownikiem przy osi podwójnym (jak u jokera). Czy wszystko oferowane w internetach to pod jedno kopyto robione czy patrzeć na jakieś konkretne?

Opublikowano
6 minut temu, sumek666 napisał:

za***iste :D

chyba zmienię profesje :D

dlaczego mam go krzywdzić? 

nowy nabytek będzie fabrycznie nowy. Nie ma nic wspólnego z 🔥

Zielono czerwone🤔🤔🤔🤔

Skuter Zipp?

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Postanowiłem że zainwestuję w c360-3p teścia i założę wspomaganie. I tak teraz praktycznie ja jeżdżę nim,a wybieranie obornika to masakra dokładając przy tym że ciężko się kreci kierownicą. Myślę nad siłownikiem przy osi podwójnym (jak u jokera). Czy wszystko oferowane w internetach to pod jedno kopyto robione czy patrzeć na jakieś konkretne?

Kto to jest joker? 

Kup dwustronny z firmy Agricola. 

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Zielono czerwone🤔🤔🤔🤔

Skuter Zipp?

Nie. Do T6.

Opublikowano
32 minuty temu, sumek666 napisał:

Niestety mnie również nie stać. Tylko takie bambry jak @Agrest mogą pozwolić na Fendty.

moj będzie zielono-czerwony

zielono czerwone to kverneland

6 minut temu, Belaruss820 napisał:

bierz na siłowniku podwójnym, ja się przekonałem, 3 razy prostując drążek poprzeczny ( mam na podwójnym wąsie), tylko dobrze zabezpiecz przez wygięciem bo siłownik droższy niż drążek , a i pompę na kardanie polecam, na pasku szybko łożyska idą

Opublikowano

Agrotom 🤦

Agro złom. Ta firma ma zakaz wstępu na naszą ulicę. Poza tym teraz to czarno-szare.

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Strumyk 😎😂

A co strumyk robi ciekawego?

• Haha 1
Opublikowano
sumek666 napisał:

Agrotom 🤦

Agro złom. Ta firma ma zakaz wstępu na naszą ulicę. Poza tym teraz to czarno-szare.

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Strumyk 😎😂

A co strumyk robi ciekawego?

Rozsiewacze, agregaty talerzowe , owijarki i coś tam jeszcze chyba🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

dziad i oszust, omijać szerokim łukiem

A czemu tak uważasz? Sporo złomostwa w miarę dobrej kasie u tego gościa jest 

@sumek666 zestaw agro maszu kupujesz?

Opublikowano

Na jaki postawiłeś? Ja będę jakiegoś ciągańca za jakie 2 lata szukał.

Opublikowano

Agro-Masz SN300T

Agregat talerzowy: 

- talerze 510 mm

- wał gumowy 

- znaczniki hydrauliczne

- mechaniczna regulacja głębokości

Siewnik nabudowany:

- 24 aparaty wysiewające 

- sterownik AM+

- oświetlenie skrzyni

- oświetlenie drogowe

- bez znaczników przedwschodowych

- redlice jednotalerzowe z kółkiem czyszczącym i dociskowym 

- podpory

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

A czemu tak uważasz? Sporo złomostwa w miarę dobrej kasie u tego gościa jest 

@sumek666

Miałem już nie raz do czynienia z typem. Jak stary handlował to jeszcze szło się dogadać a z tym nie chu chu i w dodatku kręt

@sumek666 dlaczego tylko 510? 560 nie można?

Ten zestaw coś na wzór tego co ma @RafaKdziela?

To na MGR?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v