Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przybyslawice5211 napisał:

na suficie 😉

pafnucy napisał:

o to to. widać że doswiadczony. :D

chlop 20 lat a 30lat praktyki 😁😉

ocean napisał:

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Wylej wodę wlej płyn, i po robocie 👍

A jak płyn rozpuści cały syf zaległy w chłodnicy?😟

to zlejesz i nalejesz nowego płynu

Opublikowano
22 minuty temu, stempos1980 napisał:

A fotki jakieś są przyczepy?

No mam, ale kto chciałby to oglądać

22 minuty temu, ocean napisał:

Właśnie, ktoś ma doświadczenie z zalewania układu płynem po latach jeżdżenia na wodzie?

Sam myślę nad c360 bo już mam dosyć latania z wiaderkiem

Tak jak @TheraRolnik napisał, w trzech ciagnikach całe życie na wodzie opuszczona woda, i zalany płyn, i po robocie

22 minuty temu, pafnucy napisał:

znaczy.... nie będzie co komentować? 😪

Jak pozwoli wrzucić to wrzucę

16 minut temu, slawek74 napisał:

chlop 20 lat a 30lat praktyki 😁😉

Może nadgodziny brał

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

No mam, ale kto chciałby to oglądać

no ze dwie osoby by siem znaleźli.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
7 minut temu, pafnucy napisał:

no ze dwie osoby by siem znaleźli.

Jestem trzeci 😁

Opublikowano
20 godzin temu, pawel885 napisał:

Sprzedałem, teraz żałuję...  Trzeba nakupować "szrotów" i zastawić stodołę - za 20 lat będą warte niezłe pieniądze . Wycieczki ze szkół będą przyjeżdżać zobaczyć silnik spalinowy :)

Ja wdrazylem takowy plan w roznej masci "zlomy".

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

To może jutro wrzucę

Jaki piniondz, za darmo oddaję

Dawaj dziś, bo nie będziemy mogli spać 🙆‍♂️

Opublikowano
18 minut temu, pawel885 napisał:

Metabo 750W 175zł 

Bosch GWS 720W 215zł

DeWalt co prawda 244zł ale 900W plus 10 tarcz inox DeWalt 

Makita 720W coś koło 210zł 

Te Bosche to akurat tandeta, na stolarni gwarancji nie wytrzymały 😉 możesz sobie wyobrazić ile tam robiliśmy tym 🙆‍♂️ w większości trochę szpilek i rurek kwasówki na budowach przy montażu 

Opublikowano
55 minut temu, ocean napisał:

Właśnie, ktoś ma doświadczenie z zalewania układu płynem po latach jeżdżenia na wodzie?

Ja tak zrobiłem to wszystkie weze musialem wymienic plus za miesiąc chłodnice.  Ale teraz wszystko na plynie i spokój. 

Opublikowano
27 minut temu, Ursus932 napisał:

Dawaj dziś, bo nie będziemy mogli spać 🙆‍♂️

Nie mogę

27 minut temu, pawel885 napisał:

Metabo 750W 175zł 

Bosch GWS 720W 215zł

Która z nich jest "jednoręczna"??? Bo takiej typowo kolega szuka???

Opublikowano (edytowane)

Ale Hikoki którą miał kupować jest o 25% mniejsza od pozostałych, w związku z czym przy szlifowaniu nie męczy tak rąk. ja odczuwam różnice przy właśnie Hikoki a Bosch czy Makita

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pawel885 napisał:

to co to jest

siła.

ty tak nie potrafisz?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, przybyslawice5211 napisał:

podwieszony pod dachem, widziałem u kogoś że wrzucał maszyny na strych w oborze, mały opryskiwacz, rozsiewacz, radełko, ale najbardziej pomysłowe to widziałem akurat w górach 2 poziomową oborę, mała ale ciągnik na 2 piętra wjechał i obornik wyrzucił, a 2 wsie dalej jest chlew taki na 200 sztuk na piętrze, a pod spodem garaże, winda jest dla świniaków ale już ładnie porobione paszociągi, ale dalej obornik widłować do wyciągu trzeba 

1 godzinę temu, ocean napisał:

ja w 60tce mam wode tylko dla tego że pompa wody cieknie i nie mam kiedy zrobić, ale warsztat remontuje to do świąt może będzie 

1 godzinę temu, ocean napisał:

A jak płyn rozpuści cały syf zaległy w chłodnicy?😟

szkoda płynu, octem zalać, niech kilka godzin pochodzi zagrzany to oczyści, i od razu wyeliminuje wszystkie słabe uszczelki 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

18 minut temu, pawel885 napisał:

Metabo 750W 175zł 

Bosch GWS 720W 215zł

Te Bosche to akurat tandeta, na stolarni gwarancji nie wytrzymały 😉 możesz sobie wyobrazić ile tam robiliśmy tym 🙆‍♂️ w większości trochę szpilek i rurek kwasówki na budowach przy montażu 

Ja akurat mam z tych wymienionych boscha i makitę. Maikta po miesiącu używania uje...ała się blokada tarczy a i ułamał się klucz do odkręcana tarczy(naprawili na gwarancji). Z boscha jestem mega zadowolony trzymając obie w ręku to tak jakby czuć bardziej moc w boschu, natomiast makita lepiej się w ręku trzyma bo jest cieńsza. Jakbym miał drugi raz kupić to jednak bosch który ma dodatkowy plus w postaci przedłużenia gwarancji do 3lat po zarejesteowanu maszyny na stronie producenta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v