Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ursus932 napisał:

@bratrolnika co o tym myślisz do cienkich profili i blach ?? od razu zaznaczam że budżet mocno ograniczony i wiem że firmowe są super bo mam elektrodówke😏. Ale muszę coś kupić taniego A shermany i magnumy z tanizny mają najlepsze opinie w necie

https://allegro.pl/oferta/spawarka-migomat-mig-mag-sherman-speedy-mma-200a-8764431484

ja mam shermana tylko starszego. kupiłem to używanego. Padła mi płytka od podajnika i bez problemu ja dostałem. koszt 200 zl. z przesyłką. Więc chyba nie jest źle...

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

@bratrolnika co o tym myślisz do cienkich profili i blach ?? od razu zaznaczam że budżet mocno ograniczony i wiem że firmowe są super bo mam elektrodówke😏. Ale muszę coś kupić taniego A shermany i magnumy z tanizny mają najlepsze opinie w necie

https://allegro.pl/oferta/spawarka-migomat-mig-mag-sherman-speedy-mma-200a-8764431484

Nic nie myślę, nie znam się na migomatach, bo nie mam.

@zycietoniejebajka1 jest fachowiec, obiecaj mu flaszkę to ci podpowie😉

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, jedrus2020 napisał:

ja mam shermana tylko starszego. kupiłem to używanego. Padła mi płytka od podajnika i bez problemu ja dostałem. koszt 200 zl. z przesyłką. Więc chyba nie jest źle...

Też tak słyszałem że serwis mają ok . A jakiej mocy masz??

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nic nie myślę, nie znam się na migomatach, bo nie mam.

@zycietoniejebajka1 jest fachowiec, obiecaj mu flaszkę to ci podpowie😉

Weź coś podpowiedz😏. Nimom Ci jo flachy 😝wiesz że dużo zakupów na ten rok planuje i kasy krucho

Opublikowano

Ale ja muszę dziś już wiedzieć ,zaraz muszę coś zamówić 😏

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Mam Shermana już jakieś 7-8 lat, 250A. Spawam dużo a nawet bardzo dużo - duża rolka 15kg na dwa trzy dni, przeważnie spawam burty, ale jak się coś trafi większego to też daje radę, żadnych problemów, wymieniłem tylko przewód na Binzela - ten oryginalny był poprostu za krótki i jeszcze zacisk masowy się upalił. Polecam w 100%. Pozatym przy tym z linku wartość samych gratisów to okoł 500zł.

Opublikowano
53 minuty temu, bratrolnika napisał:

I tak ci dziś nie wyślą, a @zycietoniejebajka1 pewnie się do jutra pojawi i wytłumaczy co i jak

No niby tak ale dziś mam czas A jutro rano to gorzej 😏

Opublikowano
12 minut temu, Ursus932 napisał:

@soltys48 A właściwie to dlaczego kilku takich znanych osobistości ubyło z AF😏

Tak bywa

5 minut temu, Strongman napisał:

Prokurator się d 4 liter dorwał.

pier**lisz

Tobie pewnie tez  chciał sie dorwać do d*py i zmieniłeś konto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v