Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Weź mnie nawet nie pokazuj tego, takiego to jednego na wóz załaduje....poza tym za tą cenę mam u siebie

u nas to koło 4 za to się darli. Ładna jałówka jest "sim mleczny" ale ja tu potencjału do mleka nie widzę

AvXevSW7ry74sQrw3d7klNPdjLl6Cvxs9UOCJ24v.jpeg

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jahooo napisał:

Taką to ja sam na przyczepę wrzucam

Załadować to i ja załaduje ale rogi mogą się nie zmieścić. To towar dla @extrabyknie dla mnie

7 minut temu, gregor1284 napisał:

u nas to koło 4 za to się darli. Ładna jałówka jest "sim mleczny" ale ja tu potencjału do mleka nie widzę

AvXevSW7ry74sQrw3d7klNPdjLl6Cvxs9UOCJ24v.jpeg

To niech se to trzymają. To jest towar dla bogatych pasjonatów nie dla mnie dziada. Wiele ten sim? Jakie to stare?

Edytowane przez soltys48
Autokorekta
  • Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, Ursus932 napisał:

To i tak do mojego dużo części nie pasi 

Ale 3 tys mogę dać 😉 

Widzisz jak ty wkur..as naród?  Jesteś jak największa zmora handlowców - wymaca, ogląda, wypyta, targuje się, ale i tak nie kupi.  Zaraz ktoś wklei ci linka z bizonem za 3 tys a ty będziesz wrzeszczał że wyraźnie pisałeś że drugi bizon ci nie potrzebny, a po tym zapytasz - a który rok? xD

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

to nad ocieleniem, 4.5 :/ w niedziele po znajomych się przejadę może coś wybiorę. Jeden ma lepiej 100 jałówek, a drugi koło 40. Jak coś wpadnie w oko to po niedzieli usg i czystka

A co to ?

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

mleczny semintal to i pod 8 tysiecy litrow podejdzie w dobrych warunkach, u bauera w alpach przekonalem sie do tej rasy, od wielu lat mialem same sm-y.

o ile to mleczny simental :D ja na austryjaczki nie narzekam, w kartach niektórych są polscy przodkowie ale z datami urodzenia z 80 lat. Spokojne toto i leniwe, aby pod gębą miały i nic im więcej do szczęścia nie brak

@soltys48 z miesiąc do ocielenia żeby to miało

Opublikowano
32 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

No i co ciężko odszczekać co się napisało? Tłumik można zmienić, to szczegół. Jakbyś miał coś w pustym łbie to byś wiedział że to są mało ważne szczegóły bo reszta ciągnika była ok. Ciekawe na ilu drutach jest te twoje audi? Pochwal się co masz, bo jak widze w galerii to oprócz kilku prosiaków i głupiomądrej gatki to nic. Typowy troll internetowy. W d*pie był, g... ma ale dużo do powiedzenia i to nic mądrego. Można mieć i starego germańca czy 40 letnią szejsiątke tylko to nie powoduje że ktoś jest gorszy czy lepszy.

A to muszę mieć zdjęcia w galerii żeby niedorozwinięty umysłowo KSYSIU mógł se popatrzeć i spuścić ciśnienie?? Może jeszcze stan konta mam w galerii Ci pokazać żeby każdy widział ?  🤣

Opublikowano

E to nie.... Mogę mieć takie pod zacielenie z bardzo dobrej obory

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

o ile to mleczny simental :D ja na austryjaczki nie narzekam, w kartach niektórych są polscy przodkowie ale z datami urodzenia z 80 lat. Spokojne toto i leniwe, aby pod gębą miały i nic im więcej do szczęścia nie brak

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

HFy też niby spokojne a jak nieraz której coś odwali to idzie jak lokomotywa i nie patrzy na nic szczególnie stare dostają szału jak młode krowy są na pastwisku 

IMG_20201023_112410.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Simy 👍, moje też spokojne i takie jakby ospałe, ale wypierdzielą wszystko, nie wybredne wcale 😉

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, jahooo napisał:

Weź mnie do spawania światłowodów, resztę też ogarniam :D

Jak niemiecki masz w miare komunikatywny to spore szanse.

O drzwiach do jumza pamietam... :)  Jakbys byl gdzies w okolicach Bilgoraja/ Goraja to beda czekaly u mojego brata w domu. Nie ma tam ktos w Twojej okolicy bukownika na handel. Dzis mi na olx umknal... sprzedal sie w ciagu 30 min.

Edytowane przez Narko
Opublikowano
27 minut temu, soltys48 napisał:

Weź mnie nawet nie pokazuj tego, takiego to jednego na wóz załaduje

Kolega takie hodował I naszło go żeby skosztować jak to smakuje ,skoro dwór Anglii tylko takie jada Zapakował byka do bukmanki Byk ruszył głową i w przyczepie dwie dziury zrobił .Ledwo do dowiózł 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

u chłopa :D 

@Ursus932 kupione były z obory i w życiu łąki nie widziały to po pierwszym dniu na łące wracały jak z zabawy krwią zalane :D ale na drugi dzień to już i sitkorz był wycięty. teraz im za stodołą ogrodziliśmy to rundę zrobią po polu i leżą. Wczoraj jeszcze promienie łapały jest jeszcze trochę mieszanek ale to skutecznie będę wypierał i tylko sim z nrf, ewentualnie z hfem

Edytowane przez gregor1284
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v