Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Chyba 30zl wziął

Dzięki. ciekawe czy takimi drobnymi zamówieniami też się zajmują

Ale na początek spróbuje to co mam wykorzystać

A kosa na dawce nie chcesz?

Opublikowano
Dnia 22.11.2020 o 21:40, Sylwekx25 napisał:

Dużo chciałbyś tym zwijać ? one lubią nerwów napsuć , trza trochę po fabryce poprawić to wtedy zwijanie idzie tylko belki bardzo luźne z nich są no i niewygodne w transporcie bo 150 cm szerokie.

na razie chciałbym może kiedyś kupić , a póżniej może robić samemu słomę i siano to co pooddawane teraz w dzierżawy , te wymiary bel nie przeszkadzają bo więcej weszłoby na poddasze a okienko małe bo niecały metr na metr ale po przerobieniu pewnie 110 belki by weszły a w dłuższej 150ce weszłoby więcej materiału aniżeli w takiej 120-125  i w 2 warstwach na poddaszu już bym konkret upchnął 

Opublikowano
48 minut temu, jacek3773 napisał:

Twój kolega że reklamujesz .czy dobry fachowiec i polecasz.

Szukałem tura/traktora i mi to wpadło w oko  , a jak wiadomo skrzynia multipower potrafi przysporzyć problemów byle kto tego nie naprawia 

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał:

najlepsze są obicia na błotnikach z tapicerki ze starych drzwi 😀

znaczy Ty taki ...tapicer? :D

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Tego to zostaw dla @jahooo, on się lubuje w tych poczwarkach 🤷‍♂️

Cena nieadekwatna do wartości tego egzemplarza

Ja sie nie lubuję, do kościoła tym nie będę jeździł tak jak ty, a wartość użytkowa nadal spora i w polu daje radę

• Like 2
Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

Ursus podoba Ci się ten powyżej ? kilka lat go ujeżdżałem i zamieniłem na fenda 😉

I jak wrażenia? 

Opublikowano
36 minut temu, mf362 napisał:

Szukałem tura/traktora i mi to wpadło w oko  , a jak wiadomo skrzynia multipower potrafi przysporzyć problemów byle kto tego nie naprawia 

Znam go bardzo dobrze-kumpel.

Do czego tura chcesz założyć

• Like 1
Opublikowano
47 minut temu, radekz200 napisał:

Jak tak napchasz to żeby się potem nie zawaliło😛

tak tylko teoretyzuję, w rzeczywistości powrotu do hodowli raczej nie przewiduję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v