Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Kwestia jakości. Ja np za regenerację słownika kipra przyczepy z 1976 r dałem podobne pieniądze co za zakup nowego. Ale gość otwarcie mówił że regenerowane pochodzi dłużej

A co miał ci powiedzieć gość który żyje z regeneracji siłowników???

Opublikowano

To jakieś konkretne argumenty, dlaczego zetor lepszy? 

2 minuty temu, Agrest napisał:

Ja nie szukam. Szwagier chce coś do kombajnu wiśniowego i opryskiwacza. 60 by miał, ale musiałby spłatek zapłacić reszcie rodziny i kupę kasy w remont włożyć. A to już zupełnie traci sens.

Do każde krzaka jest inny kombajn ?? Czy tylko jakieś przystawki 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

A co miał ci powiedzieć gość który żyje z regeneracji siłowników???

Sprawę stawiał jasno. Mówił ile może kosztować i nie namawiał.

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Do każde krzaka jest inny kombajn ?? Czy tylko jakieś przystawki 

Porzeczka agrest aronia, jagoda róża jeden, do malin przystawka inna. Wiśnia no to właściwie nie kombajn A fachowo to agregat otrząsająco zbierający. To taka krótka na 10m maszyna.

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

W telegraficznym skrócie. 

Zetor jest we wszystkim lepszy. 

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

W telegraficznym skrócie. 

Też za to taką cenę trzymają 🙆‍♂️, ale chyba spalanie będzie większe 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Agrest napisał:

Ja nie szukam. Szwagier chce coś do kombajnu wiśniowego i opryskiwacza. 60 by miał, ale musiałby spłatek zapłacić reszcie rodziny i kupę kasy w remont włożyć. A to już zupełnie traci sens.

To jest sadownik czy jakiś inny wynalazek?https://www.olx.pl/oferta/belarus-422-1-rocznik-2014-naped-4x4-doatkowo-tuz-CID757-IDHh4dy.html

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Też za to taką cenę trzymają 🙆‍♂️, ale chyba spalanie będzie większe 

Iiii?🤨

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

Nie znasz się. Łursus najlepszy i basta. Najlepiej sprzedająca się marka traktorów w Polsce przez jakieś 3 dekady - która marka może się poszczycić taką dominacją na rynku ? :D

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał:

A co to jest Zetor? :lol:Bo jak patrzą na sąsiada, to aż mi chłopa szkoda.

No nie każdego stać na fynda 🤷‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

fakt.

jednyn to uj nie robota , padnie coś w szczycie sezonu i masz problem , bo terminy gonią , a jeszcze jak zdany ktoś na łaskę mechanika gdzie czasem traktor swoje musi odstać to już całkiem lipa.

Samemu się ładuje traktor w kilka godzin jak trzeba by było . Ale jak potrzebny serwis to trocha trwa widziałem w moich okolicach lawety zabierali z pola do serwisu .

Opublikowano

na tą stronę Wieprza i tak nie przyjedziesz. musiał byś buty założyć.

Opublikowano
21 minut temu, Ursus932 napisał:

No nie każdego stać na fynda 🤷‍♂️

A wywalił na tą Forterrę koło 80 tyś. W tych pieniążkach to było coś normalniejszego do wyboru. Ale nie, bo  musiał być Zetor. Chrzani się to jak najęte. 

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał:

A wywalił na tą Forterrę koło 80 tyś. W tych pieniążkach to było coś normalniejszego do wyboru. Ale nie, bo  musiał być Zetor. Chrzani się to jak najęte. 

Kurde za tyle to bym kupił sobie 1234 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v