Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

spora stopa   , czy do onucy? B|

Jak by ci od dziecka byki stopy deptały to też byś miał takie płetwy😁

Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

Ło k**wa.

Tak powiedziała dziewuszka jak szukałem adidasów i 48 były za małe

5 minut temu, pafnucy napisał:

spora stopa   , czy do onucy? B|

5 minut temu, Baks00 napisał:

O Panie,numer mniejsze od kajaka

Co na "wystawie" to i w sklepie😉

1 minutę temu, Agrest napisał:

Jak by ci od dziecka byki stopy deptały to też byś miał takie płetwy😁

Ja to ja ale córka w wieku 12 lat ma 42......

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Nadejdzie czas ze przyjdzie ziec to jak zacznie calowac corke od stop to przy kolanach mu sliny zbraknie.....

do tego to jeszcze trochę wody upłynie

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Wdała  się w Tatusia😁

urodziła się już duża bo 59cm i 4680g

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
19 minut temu, soltys48 napisał:

w zależności od  firmy ,przeważnie 48

prawie

Próbowałeś paznokcie poobcinać?,to taki żarcik.  Za komuny robili do 45,czasem 46 . I wtedy miałem przerąbane,teraz lajcik To był max,teraz norma do 49

Opublikowano
Partyzant85 napisał:

Niech się jedna skończy.

A zawęziłem bo w niczym innym do 50 k po 90 roku nie znajdę niczego z ehr.

Myślę jeszcze nad DF agrotron z pierwszych serii bo mają super widoczność ale tu już trzeba budżet zwiększyć do 65 000. Chyba, że jakiegoś gruza kupię tanio i ogarnę przez zimę.

@pawel885  -  cwaniakuje tylko. On potulny jak baranek :D

a coś sie tego ehr i mf uczepił🤔 kupuj fenda to i ehr się trafi i bedziesz gość jak Agrest i respekt nad wieprzem wzbudzisz 😉

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 na Facebooku dzisiaj mi wyskoczyło na marletplace ursus 4512 taki jak niedawno był wrzucony w tej masce jak w ciężkiej serii za 24,5tys,nie można linka udostępnić. Lokalizacja Dziadkowice, podlaskie

Edytowane przez Belaruss820
Zmiana
Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

a coś sie tego ehr i mf uczepił🤔 kupuj fenda to i ehr się trafi i bedziesz gość jak Agrest i respekt nad wieprzem wzbudzisz 😉

Wieprz z wielkiej litery bo to nazwa własna.  A respekt to ma u mnie na podwórku wzbudzać a nie w okolicy - to ja będę nim robił a nie sąsiady :D

A do Wieprza to mam z 10 km najkrótszą drogą :D  To @pafnucy nogi myje w Wieprzu jak z pola wraca :D

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

Sławek jakiegoś tirowca zaciukali u Niemca jakoś w tym tygodniu wiesz coś? od was gdzieś tam był. W sensie że po twojej stronie Łukowa 

Opublikowano
Przed chwilą, Partyzant85 napisał:

To @pafnucy nogi myje w Wieprzu jak z pola wraca

nie po drodze mi do Wieprza. kiedyś łąkę miałem nad , ale sprzedana,

Opublikowano
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

@Ursus932 na Facebooku dzisiaj mi wyskoczyło na marletplace ursus 4512 taki jak niedawno był wrzucony w tej masce jak w ciężkiej serii za 24,5tys,nie można linka udostępnić. Lokalizacja Dziadkowice, podlaskie

w tym tak samo się siedzi jak w tych 3512?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v