Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ma tańsze i droższe. te najtańsze to lipa.

a ten młodszy. po 30 może. buty robocze też ma . najtaniej u niego.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał:

Na duży mróz to dresik wojskowy taki jak Ferdek Kiepski 😀

o to to i komplet nowy kosztuje 30zł

11 minut temu, pafnucy napisał:

prawda, jednak używki w amw są po 30 zł tak samo jak dresy komplet, polecam pojechać, w większości miast wojewódzkich jest ta agencja a ciuchy są wygodne i pancerne, spodnie polowe wz93 tłukę już 3 rok właściwie cały, poza upałami, w smarach, kurzach, ziemi, błocie a nawet w gnoju jak się gleba zdarzy, mama wypierze i nic się nie dzieje, jedyną wadą tych spodni są guziki, bo lubią strzelać ( zwłaszcza w rozporku) a tak to im nic nie straszne, brat też szura i tak samo jak ja to samo.

11 minut temu, gregor1284 napisał:

@slawek74 i chodzić po podwórku kopać w coś co i rusz, bo się jajka przykleiły 🤣

a tam pierdzielisz, może za lekkie i się kleją, albo spodnie niżej opuść, luz u facetów wskazany  jest 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Cholera, skąd wiesz? 😮

Ciężko nie zauważyć. Ja Mazowsze i to samo, są goście co od kiedy pamiętam ten sam smoking ciągle nie ważne czy budowlanka czy rolnik 

Opublikowano
8 minut temu, jacek3773 napisał:

Obraz polskiego rolnika.ciuchy z ciucholandu dżondir w kredycie

Są czyste, nie wykazują oznak używania, są wygodne i mocne - więc po wuj płacić 80 zł za spodnie ze sznurka od snopowiązałki ? A ciągnika w kredycie nie mam. Chociaż nie wiem czy to jakiś powód do wstydu ? Lepiej siedzieć w wypierdzianym fotelu popeegerowskiego ursusa 385? xD

Opublikowano
17 minut temu, jacek3773 napisał:

Obraz polskiego rolnika.ciuchy z ciucholandu dżondir w kredycie

Śmieszne ale prawdziwe 😉

Opublikowano
6 minut temu, pawel885 napisał:

Są czyste, nie wykazują oznak używania, są wygodne i mocne - więc po wuj płacić 80 zł za spodnie ze sznurka od snopowiązałki ? A ciągnika w kredycie nie mam. Chociaż nie wiem czy to jakiś powód do wstydu ? Lepiej siedzieć w wypierdzianym fotelu popeegerowskiego ursusa 385? xD

11 minut temu, pawel885 napisał:

Ciężko nie zauważyć. Ja Mazowsze i to samo, są goście co od kiedy pamiętam ten sam smoking ciągle nie ważne czy budowlanka czy rolnik 

Chłopy gotowi na każdą okoliczność. Skąd z tego Mazowsza jesteś? 

Opublikowano
8 minut temu, pawel885 napisał:

Nie było do Ciebie .ale jak już oszczędzasz na gaciach to zainwestuj w fotel pneumatyczny do ursusa bo chory kręgosłup to kosztowne leczenie

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Tam grzech nie wsadzic zal wyjmowac by bylo 

5 minut temu, stempos1980 napisał:

Mówisz że byś stuknął władcę pierścieni od tylca😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v