Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę się przyłączyć do tego przetargu 🤔 mam wyprawę w kupowaniu 🤭

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Znajdź kiedy jak kabana ubije to pojem i popijem,wrócisz następnego dnia

O to to. Da się zrobić. 👍👍

Muszę najpierw dojne bydło zlikwidować. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Morion napisał:

w sumie chyba jeden czort , w obu taka sama/zbliżona temperatura barwowa 4k K , mleczne szkło

ale w skuteczność świetlną VTACa bym wątpił choć może jego bym wziął ze względu na większą obudowę i lepsze odprowadzenie ciepła z ledów

szkoda że waga nie podana VTACa ale juz po ledvańcu widze że to też badziew , w sumie oba

sam kupowałem na złomie naświetlacze chińskie no name niby 50W na nalepce i szybce a w środku zasilacz 10W 

ktoś wie jaką prędkość obrotową osiągają podczas pracy filtry odśrodkowe typu bąk? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał:

Do myjki na smary stosuje się chemię. Nie ma "nie drogich" , dobra myjka o porządnej wydajności wody (nie ciśnieniu, tylko wydatku wody w l/h, to wydatek od 1000zł wzwyż tak mniej więcej.

Do sporadycznego zastosowania wystarczy marketowa za 500-600zł i niekoniecznie karcher, bo w tej cenie to też będzie plastik.

Ja mam taką https://allegro.pl/oferta/myjka-cisnieniowa-karcher-k5-compact-1-630-750-0-9121546152

przesiadłem się z K2, a wcześniej miałem jakąś eurotec i gdyby  pompy nie złapało w zimie to pewnie by do tej pory ciulała

Do sporadycznego użycie,coby nieraz silnik umyć ze smaru,albo ogólnie auto. To mówisz taka za 500 starczy ;]

Opublikowano
Ursus932 napisał:

42 minuty temu, Steyerek8100 napisał:

A efekt tego taki 

Wiem że jeszcze na  srajbuku na jakiejś grupie lata moja przyczepa ale to syn kombajnisty wrzucił i gownoburza w komentarzach. 

Panie a co tu się stało 🙆‍♂️ koło trza było przykrecić 

Jest jeden klient, ale tej ośki to chyba nie kupi 🤷‍♂️

Jedno koło to tam nic najlepsze że 2 koła na raz odleciały i pękła w środku jakby nożem uciął Oś w wersji puzzle edition dla chętnych 😎

Opublikowano (edytowane)

Tyle pieniędzy za ciągnik z 2013 r... To już naprawdę lepiej kupić nowego Belarusa :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, soltys48 napisał:

Magdzie zapowiedz że auto się zepsuje

Czasami sama mi mówi żebym nie jechał na rympał tylko się przekimał.  Boi się żebym nie zasnął. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
2 minuty temu, akooo napisał:

Tyle pieniędzy za ciągnik z 2013 r... To już naprawdę lepiej kupić nowego Belarusa :)

Akurat podejrzanie niska

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

Ty jak byś kupował to już napewno nie sprzeda 😁😉

Walizke pieniędzy by zobaczył w monetach to zmieni zdanie 😎

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Akurat podejrzanie niska

Jaka by nie była nie dałbym tyle za ciągnik tym bardziej że o takiej mocy to i za 30k bym kupił. Ciągnik to nie koparka

Opublikowano
5 minut temu, akooo napisał:

to ty chyba fendtem nie robiłeś, już stara 300 belarusa objedzie a vario, ty maybacha do wołgi porównujesz 

Opublikowano

Jakby był dobry to zamiana  i plus 30tys  z mojej strony. Pewnie by się zgodził :)

Opublikowano
3 minuty temu, igor10246 napisał:

to ty chyba fendtem nie robiłeś, już stara 300 belarusa objedzie a vario, ty maybacha do wołgi porównujesz 

A przy zderzeniu czołowym to w którym by kolega chciał siedzieć 🤔, bo ja w wołdze 😋

Opublikowano

Dmuchałbyś reklamówkę żeby za poduszkę robiła.

Już lepszy maluch, tam strefa zgniotu kończy się na silniku

Opublikowano (edytowane)

W Fendcie nie jeździłem bo i potrzeby nie miałem,a co za różnica czy Fendt czy Białoruś i tym i tym robotę zrobisz. Maybachem też nie jeździłem i nie chciałbym go nawet,wygoda wygodą a eksploatacja eksploatacją.

Jak miałbym się komputerkami w Fandtdzie przejmować to mi szkoda czasu.  Do Białoruśki wiadro ropy wlejesz,olej sprawdzisz i heja na ugory  :)

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v