Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik200598 napisał:

Prawie 8 tygodni za wcześnie. Inkubator na początku itd, potem rehabilitacja bo nawet chodzić nie mogłem.

41 lat, przez cesarkę. Siostra 16 lat starsza ode mnie urodziła się bez komplikacji, zdrowa i wszystko cacy a ja całe dzieciństwo przekalikował i połowę dzieciństwa w szpitalach spędził. Dopiero jakoś żyć zacząłem jak miałem z 8 lat.

Najlepsza dieta to NŻ- nie żryj😁

dlaczego mnie to nie dziwi? znajomego syn chyba na rok przed maturą zaliczył wpadkę z koleżanką w podobnym wieku i bez komplikacji ciąża i poród a jego sąsiadka dziewczyna trochę po 30 i co jak co ale ciąża skończyła się chyba na przymusowej cesarce , wiem że to zależy od indywidualnych predyspozycji każdego organizmu ale w tej kwestii chyba lepiej wcale niż późno , dlatego nasz wielki nieobecny DAMIANZBR w tej kwestii dość trafnie podsumował i skreślił pewną panią w innym temacie

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Po co jeść jak i tak gówno z tego 😂😂

chyba po to m.in. zwierzęta hodowlane się karmi by tego było pod dostatkiem 

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

z fujarką? 🙆‍♂️   no to słabo.

dodaj do tego łuszczycę i wyobraź to sobie 

Opublikowano

Mi wygodniej z wanienki, mam starą emaliowaną wanienkę, jak do niej napakuję to z 15 kilo wchodzi jak nie lepiej. 

Opublikowano
4 minuty temu, kontenovy napisał:

na różne choroby ludzie chorują.

Opublikowano
4 minuty temu, kontenovy napisał:

dlaczego mnie to nie dziwi? znajomego syn chyba na rok przed maturą zaliczył wpadkę z koleżanką w podobnym wieku i bez komplikacji ciąża i poród a jego sąsiadka dziewczyna trochę po 30 i co jak co ale ciąża skończyła się chyba na przymusowej cesarce , wiem że to zależy od indywidualnych predyspozycji każdego organizmu ale w tej kwestii chyba lepiej wcale niż późno , dlatego nasz wielki nieobecny DAMIANZBR w tej kwestii dość trafnie podsumował i skreślił pewną panią w innym temacie

chyba po to m.in. zwierzęta hodowlane się karmi by tego było pod dostatkiem 

czym późniejsza ciąża u kobiety tym większe prawdopodobieństwo  na komplikacje, z medycznego punktu widzenia czym wcześniej to lepiej niż czym później.

• Like 2
Opublikowano

A ja musiał sobie kupić wanienkę bo i ocynk zgnił.

Do 30 roku życia kobieta musi mieć pierwsze dziecko, bo potem jak się obejrzy w 35-40lat z pierwszym to jest wysokie ryzyko zespołu downa.

Cesarka to wiecie jak z tym jest.

Opublikowano
2 godziny temu, lamboEVO100 napisał:

Pany wy mi lepiej poszukajcie bloku albo całego silnika do Zetora 7711 w normalnych pieniądzach a nie caly temat o d*pach i ciągniku dla ursusa jak i tak nic z tego nie będzie 😂 

wiem o takim miejscu nie daleko co mają bloki itp. ale za dobry blok to musisz jaką dziedzickę dla @TheraRolnik podstawić :D

1 minutę temu, Strongman napisał:

Cesarka to wiecie jak z tym jest.

mojej szwagier to zachwalał. Mówi takie małe nacięcie, a cipka dalej ciasna :D mówie do niego Ty jaki kolor włosów ten dzieciak ma? "no łysy jest" a Ty czarne włosy masz :D i patrze co się robi, no to gadam do niego że ten chłop co jego kobita robiła u niego to też łysy. ze dwa dni zły chodził :D

10 minut temu, pafnucy napisał:

na różne choroby ludzie chorują.

jak małżonka?

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

nie wiem czy jest jakiś lejek co równo sieje na 2 strony, może zagraniczne, ale to już muszą mieć inaczej otwory co nawóz na tarczę leci niż w naszych.

Ja mam jakiś dziwaczny polski na jeden talerz i ładnie sieje, ma dwie dziury i spory talerz . Chyba agromet Czarna Białostocka. Taki kanciasty jak diament a nie okrągły jak lejek . To dopiero tunning https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozu-lej-lejek-agromet-o-pojemnosci-500-kg-CID757-IDHoZJa.html#cbf65df734

Edytowane przez pawel885
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

jak małżonka?

coraz lepiej. dzięki. test na covid ujemny.

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

nie wiem czy jest jakiś lejek co równo sieje na 2 strony, może zagraniczne, ale to już muszą mieć inaczej otwory co nawóz na tarczę leci niż w naszych.

meprozet NO-26 sieje równo

Opublikowano
16 minut temu, Uziu92 napisał:

czym późniejsza ciąża u kobiety tym większe prawdopodobieństwo  na komplikacje, z medycznego punktu widzenia czym wcześniej to lepiej niż czym później.

dlatego w kwestii ciąży napisałem że lepiej wcale niż późno 

Opublikowano
16 minut temu, Uziu92 napisał:

Masz racje

Ale kolega za 16 lat zostal ojcem ,to ,,do tej pory jak serdelki je to foli nie zdejmuje"

Opublikowano (edytowane)

Ja porodu jeszcze nie widział 2 razy musiałem wyskoczyć z kasy na cesarkę,no bo moja zona widziała wiele porodów i stwierdziła ze tylko cesarka,A bo to nie dotlenienie i takie tam sprawy, a to boli.

Świrus to nie żarty, wiele osób myśli ze go miało a go nie miało,naprawdę silne zdrowe osoby na  niego umierają.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
12 minut temu, pawel885 napisał:

Ja mam jakiś dziwaczny polski na jeden talerz i ładnie sieje, ma dwie dziury i spory talerz . Chyba agromet Czarna Białostocka. Taki kanciasty jak diament a nie okrągły jak lejek . To dopiero tunning https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozu-lej-lejek-agromet-o-pojemnosci-500-kg-CID757-IDHoZJa.html#cbf65df734

Masz jakieś zdjęcia tego rozsiewacza. Mam chyba taki sam. Z tabliczki tylko moge odczytać ze jest z 1982roku ale zasuwy z nierdzewki i duży wklęsły talerz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v