Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

radialne, dwie w cenie jednej bo ma rysę na boku. Ile proponujesz

rysę? jak to rozumieć jakbyś jakie zdjęcia na pw podrzucił ,ile bieżnika? łatane? ile proponuje? jak najmniej ,czekam na konkretną sumę

Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

droższe to niż ja za swój lejek wziąłem😁 , kup najzwyklejszy polecisz w te i nazad i robota zrobiona.

Ja to kupiłem do poplonów i facelii dla pszczół. I bardzo fajnie się to tym rozsiewa bo nawozy już gorzej, choć saletra fajnie, na 5m doleci granulka ale Polifoska to max 3-4m.

Opublikowano

Szybciej na pewno. Ale mniej dokładnie, poplony czy facelię musiał bym z saletrą albo mocznikiem mieszać i ręcznie siać a tym się cacy rozsieje. Ja ręcznie to z miski sieję i na pasku na karku. 

Opublikowano
12 minut temu, witejus napisał:

rysę? jak to rozumieć jakbyś jakie zdjęcia na pw podrzucił ,ile bieżnika? łatane? ile proponuje? jak najmniej ,czekam na konkretną sumę

jak masz tą wierzchnią wartwę gumy na której są te symbole, to to jest zadrapane. no proponuj. Wódki postawie, stara galarety zrobi i ubijem ten interes

Opublikowano
15 minut temu, mf362 napisał:

Dobry chłop jak sypnie z garsci to poleci

U nas w wiosce był taki gość to kociołek wiązał sobie i ogień

Z dwóch garści 3 razy szybciej👌

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

stara galarety zrobi i ubijem ten interes

galarety bardzo lubię ,przyślij jakie zdjęcie tej rysy ,bieżnika ,były łatane?popatrzymy co to jest będziem się zastanawiać co dalej

Opublikowano
Przed chwilą, kizak napisał:

Z dwóch garści 3 razy szybciej👌

Jest we wsi taki macher co siał jakoś na dwie ręce ale już nie gospodarzy bo wiek nie ten, sił brak a sam z kobitą nie będą przy bykach latać i w polu się męczyć.

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

galarety bardzo lubię ,przyślij jakie zdjęcie tej rysy ,bieżnika ,były łatane?popatrzymy co to jest będziem się zastanawiać co dalej

@witejus a już myślałam że ma przysłać zdjęcie "starej" 🤭

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

pewnie, czemu nie? ale to ze swoją wódką i galaretą musi przyjść 🤔

Jak moja wódka i galareta to po co z domu wychodzić 

3 minuty temu, witejus napisał:

I zdjęcie galarety

3 minuty temu, mf362 napisał:

Ale gruz

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Czyli moja nie na darmo mowi że sknera jestem....

dla towarzystwa czasem i warto stracić

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

dokładnie, co sam będziesz w domu chlał?

w domu i w dodatku samemu nie wchodzi

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v