Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
28 minut temu, Ursus932 napisał:

Ludzie, stawiam wiate na kombajn i mam parę pytań, do 50m2 trza robić zgłoszenie czy stawiać i już?? 

@slawek74 a idź w uja z tymi germancami, kupa złomu , jakby nie było ciągnikow 🤷‍♂️' i wypierdziel te aplikacje bo tylko leszcze z tego badziewia korzystają 🤭

Przecież jak nie chcesz z pełna elektryka to możesz kupić zachodniego mechanicznego

Opublikowano
27 minut temu, Ursus932 napisał:

Ludzie, stawiam wiate na kombajn i mam parę pytań, do 50m2 trza robić zgłoszenie czy stawiać i już?? 

@slawek74 a idź w uja z tymi germancami, kupa złomu , jakby nie było ciągnikow 🤷‍♂️' i wypierdziel te aplikacje bo tylko leszcze z tego badziewia korzystają 🤭

Stawiasz i nic nikogo nie obchodzi, jak dobrze pamietam na kazde 1000m2 moga stac 4 takie wiaty po 50m2

2 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Pytam z ciekawości, nawet nie spojrze na Ursusa.  Miałem to dobrodziejstwo w postaci 1224 to już podziękuję na starcie, szczęście że człowiek wymienił na coś nowszego. Jeszcze tylko szejsiuntka mi została.

A rok temu chciales ode mnie 385 kupic 🤔

Opublikowano
9 minut temu, pafnucy napisał:

nic nie zgłaszasz. są jednak przepisy dotyczace wymiarów i ilości takich na dzialce. 

Dzięki,. O ilości i wymiarach to wiem, chodziło tylko czy muszę robić zgłoszenie jak budynku do 35m2

Opublikowano
10 godzin temu, stempos1980 napisał:

Sam wiesz że to razem nie idzie w parze

Ale możesz się zapytac

dla mnie będzie tanio i dobrze, o ile będzie miał na stanie

10 godzin temu, krilan06 napisał:

A jak tam postępy z przyczepą?

wczoraj złożyłem, jeszcze naklejki zostały

9 godzin temu, Ursus932 napisał:

Nieszablonowi jak ja zawsze nie mieli łatwo 🤷‍♂️

Orientuje się ktoś jak usunąć całą zawartość galerii??  Wszystko na raz, czy musze każde zdjęcie osobno? 

weź nie odpierdalaj

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Przecież jak nie chcesz z pełna elektryka to możesz kupić zachodniego mechanicznego

Tu nie chodzi elektryk czy nie, nawet ilość wajch 😉, po prostu nie chce, widzisz jak te ciągniki wyglądają, albo widziałeś na lawecie przed picowaniem? ciągnik to ciągnik byle jeździł,był łatwy dostęp do części, i samemu się zrobiło,

BO CO, myślisz że po zachodnim samo rośnie 🙆‍♂️,  pewnie jak mają niektórzy hektarów w ch*j to musi czymś komfortowym robić , bo życie spędza w klamocie 

3 minuty temu, pafnucy napisał:

do 35 też się nie zglasza. nie jest Pan na bieżąco. 

No może🙆‍♂️, to jeszcze lepiej 👍

Opublikowano
Ursus932 napisał:

52 minuty temu, slawek74 napisał:

Mickiewicz i Słowacki wymiękają 😉😁👍

Jak można porównać zacnych poetów do karykatury 🤷‍♂️

fakt oni pisali lepsze ale moja nie jest najgorsza, bo posługując się pojęciem mam nadzieję że wiesz co oznacza

Opublikowano

No dobra,ale może być też z fundamentem i posadzką?,czy jakoś inaczej  ? , hederem przyłożyć ,do rury przywiązać,kombajnem nadepnąć na,, coś'' ,by   sąsiada  nie....... ?

Opublikowano

A jeszcze jaki materiał na dach, chodzi o krokwie, będzie pięć metrów rozpiętości, bez podparcia na środku. Mam podobny dach z', standardowe krokwie 7x14  i się trochę ugieły 😉, uciąć takie 8x18 , czy lepiej profil 120x60 ścianka 4 lub 5 ?? 

Opublikowano
6 minut temu, kizak napisał:

No dobra,ale może być też z fundamentem i posadzką?,czy jakoś inaczej  ? , hederem przyłożyć ,do rury przywiązać,kombajnem nadepnąć na,, coś'' ,by   sąsiada  nie....... ?

Może byc nawet z lanymi scianami. Aby jeden bok byl otwarty. 

5 minut temu, Ursus932 napisał:

A jeszcze jaki materiał na dach, chodzi o krokwie, będzie pięć metrów rozpiętości, bez podparcia na środku. Mam podobny dach z', standardowe krokwie 7x14  i się trochę ugieły 😉, uciąć takie 8x18 , czy lepiej profil 120x60 ścianka 4 lub 5 ?? 

Ja na 5m Mam wlasnie 7x14 jako late i do tego przykrecona blacha, co 70 cm lata od laty jak dobrze pamietam.

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Może byc nawet z lanymi scianami. Aby jeden bok byl otwarty. 

Ja na 5m Mam wlasnie 7x14 jako late i do tego przykrecona blacha, co 70 cm lata od laty jak dobrze pamietam.

A to się pozmieniało,       a jeśli chodzi o dach,to tu nie ma co oszczędzać  i robić mocno ,jak śniegu nap.......,i stanie odwilż,to albo się wygnie,albo ściany poprzestawia

Opublikowano

Też właśnie, ma być mocny bo jednospadowy o dość płaski będzie 

Opublikowano
9 godzin temu, gregor1284 napisał:

teraz toś mi ubliżył

A czemuż to ? 😱😱

1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Pytam z ciekawości, nawet nie spojrze na Ursusa.  Miałem to dobrodziejstwo w postaci 1224 to już podziękuję na starcie, szczęście że człowiek wymienił na coś nowszego. Jeszcze tylko szejsiuntka mi została.

Czyli ten milion co chcesz spłacić w 4 lata to za fynta ?😅😅

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Stawiasz i nic nikogo nie obchodzi, jak dobrze pamietam na kazde 1000m2 moga stac 4 takie wiaty po 50m2

A rok temu chciales ode mnie 385 kupic 🤔

Chciałem bo potrzebny był mi większy ciagnik do opryskiwacza ale w między czasie kupiłem aresa od kolegi, mimo że trochę za duży  to wolę nim pryskać i jestem mega zadowolony.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Kijem go😁

i to nie byle jakim, jałowca trzeba uszykować i zapomnieć podocinać gałązki :D

7 minut temu, TheraRolnik napisał:

A czemuż to ? 😱😱

na taki porządny sprzęt złom gadać, ehhh

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, gregor1284 napisał:

ehh, to i panią sandrę jak byś popadł to też byś zdezelował raz dwa?

Nie no bezcenne sie szanuje 😁😁😁

12 minut temu, gregor1284 napisał:

to ja bym wolał zainwestować żeby która moją petardę odpaliła :D

ta druga pani tto podobna do tej od 0.42 nie?

No za to co idzie na fajerwerki to już bym tą zgrabiarkę kupił 😅

Niee ta że sklepu ładniejsza 😁

Edytowane przez TheraRolnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v