Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Partyzant85 napisał:

Takie teletubisie ogólnie - zrobili z taty bohatera narodowego bo to spec od ursusów. @jackob1997 i @Bizon1201 też ich oglądają.

Napewno wolę ich czasami obejrzeć jak tego stulejkowca ze Sławna 😂

Opublikowano

Ale strach pomyśleć co ty oglądasz. Więc się odpierdol 🙂

@Partyznat85

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Tak gadał że jocker jedzie po agromaszu ... Jak on tak może ?? Przecież widział co bierze a teraz sami jadą po przednim napędzie do 60tki bo gówno 😂 a to nie widzieli co brali ? 😂

obejrzałem film o napędzie i ja nie wiem jaki jest sens płacenia 8 czy 10 tyś za stary wyjechany most z uaza i montować to do traktora też wartego 10 tyś.

• Like 1
Opublikowano

@Bizon1201 - a oglądaj sobie  kogo chcesz ale pomiędzy krętaczami a stulejkowcem to żadna różnica.

Czasami ich obejrze ale od jakiegoś czasu to ochy i achy nad tymi pierdzącymi ursusami  i już zwymiotować można  i w kółko to samo jaki to eksperty od wszystkiego. 

Opublikowano
17 minut temu, Partyzant85 napisał:

Takie teletubisie ogólnie - zrobili z taty bohatera narodowego bo to spec od ursusów. @jackob1997 i @Bizon1201 też ich oglądają.

Widać Ty też ich wielki fan, skoro oglądasz i wszystkie szczegóły znasz 😉, brawo Ty 

Ja nawet nie wiem kto to Bodzio 

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 - to, że oglądam to nie znaczy, że wielki fan. Wielkim fanem to można britney spears być czy tam innej szakiry.

A Ty to chyba chcesz się ze mną wódki napić bo ciągle mnie zaczepiasz od kilku dni :D ja nie spożywam już ale jak chcesz to Ci wyślę 500 gram dobrej siwuchy to sobie wypijesz w andrzejki czy kiedyś tam :D

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

Widać Ty też ich wielki fan, skoro oglądasz i wszystkie szczegóły znasz 😉, brawo Ty 

Ja nawet nie wiem kto to Bodzio 

Bodzio nie znasz ?? Bodzio to ta wiewiórka 😁 

Z bajki "Edek debeściak" 😎

Screenshot_20201112-233253.png

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

ja tak samo nie pije

To zacznij boś jeszcze młody to masz zdrowie :D

Opublikowano
11 minut temu, Partyzant85 napisał:

@Ursus932 - to, że oglądam to nie znaczy, że wielki fan. Wielkim fanem to można britney spears być czy tam innej szakiry.

A Ty to chyba chcesz się ze mną wódki napić bo ciągle mnie zaczepiasz od kilku dni :D ja nie spożywam już ale jak chcesz to Ci wyślę 500 gram dobrej siwuchy to sobie wypijesz w andrzejki czy kiedyś tam :D

A co do % ... Tak pije i zastanawiam się kto kurła wymyślił tą pojemność 😂

IMG_20201112_234004.jpg

Opublikowano (edytowane)

Pinta imperialna - jakbyś jeździł po świecie to byś wiedział  co to  za pojemność a siedzisz w tej swojej Wólce Wąskotorowej to nie masz pojęcia co jest pięć na saksach. :D

Edytowane przez Partyzant85
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v