Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ja codziennie w promieniu 30km patrzę...

Tą to niebo a ziemia do czeskiej

My mamy ja od nowości, ojciec z Człuchowa 330 ja przywiózł 

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
8 minut temu, sumek666 napisał:

DO poznaniaka akurat 

Narazie mam siewnik 2.5m

6 minut temu, soltys48 napisał:

Te wałki do Ciebie?🤣🤣🤣

I tak nie sieje prosto w orkę. Nie chcę też zetorka męczyć. Normalnie bym nie patrzył na ten agregat, ale jest akurat blisko mnie, ze 20km.

Pisałem do dwóch przedstawicieli agrolifta, to obaj mnie olali 😔

Opublikowano (edytowane)

@daron64Pisałem Ci co kupić 

6 minut temu, sumek666 napisał:

Tylko 60tka wazy 1,5 t mniej niż 80tka ;)

@soltys48 rozstaw czego jest zmienny? Chodziło Ci o radlonki tak?

Tak redlin 

3 minuty temu, blondynek2004 napisał:

@sumek666 to dobierasz ilość oponę z odpowiednią ilością płócien i po problemie.

Nie do końca......

U mnie już nie wytrzymywaly z opryskiwaczem

Edytowane przez soltys48
Jakaś zwiecha
Opublikowano
1 minutę temu, blondynek2004 napisał:

@sumek666 to dobierasz ilość oponę z odpowiednią ilością płócien i po problemie.

do 80tki oryginalnie są przeznaczone koła 11.2R44

tutaj rozmawiamy o konkretnych kołach 9.5 R44 i już nic tam nie zmienię poza kolorem. 

Opublikowano (edytowane)

Tyle tylko że to już komplet to fakt.

Ja szukałem 8-10 płóciennych ale nic sensownego i w znośnych pieniądzach nie było. A znalazłem 12 za śmieszne pieniądze bo za 500pln i założyłem. A na felgach były jeszcze jakieś produkcji CCCP to chłopaki na wulkanizacji mieli problem zdjąć.

@sumek666 @soltys48 się boisz?😉

Edytowane przez blondynek2004
Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

@daron64Pisałem Ci co kupić 

Mówisz o swoim? Niestety obora wykańcza mnie finansowo i raczej nie będę miał takiej gotówki. Niby jeszcze wszystkie dopłaty nie przyszły, ale i wydatków jeszcze mam :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v